Dudas: tandkräm för att ta bort repor från strålkastarna? Myt eller verklighet?

"Enligt vissa Internetforum och yttrandet från några av mina vänner, många av dem stora fans av bilar är tandkräm används för att rengöra många objekt från bilar".Dudas: tandkräm för att ta bort repor från strålkastarna? Myt eller verklighet?

"Som läst på internet och vad jag har kunnat berätta, är en av de egenskaper som har tandkräm dess förmåga att avlägsna något av scratch strålkastarna på en bil. Är det en myt eller verklighet?"

Yttrandet från vår tekniska expert Luis Miguel Vitoria

den svar detta är jakande, den tandkräm Det har en sorts "magisk kraft". Om fyrar din bil De börjar att stanna en lite repad du kan använda tandkrämen att få återhämta, om än milt. Vi förklarade: grus, damm och andra partiklar scratch och slitage, särskilt om normalt parkerad utomhus, där solljus för att påverka dem.

Å andra sidan, bör du också veta att det effektiva kortsiktiga inrikes tricks, men kan vara tillräckligt för att bibehålla ett optimalt tillstånd i fyrar innan de når enturbiarse. inklusive tandkräm för polering av ytan, sedan tillsätta vissa avfettningsmedel som WD-40. Du kan också använda polerpasta karosseri applicering av en duk, för hand eller med en elektrisk polermaskin eller polerings fixtur för hålet. Om bilens strålkastare var illa skadad är det bäst att gå till en professionell för grundlig slipning och polering. För mindre än 40 euro, vanligtvis ger goda resultat.

Du kan också vara intresserad

- Hem knep för att rengöra bilklädslar

- Frågor och tvivel förare

- Skötsel och plast bil polish

Adblock
detector