Toyota C-HR Hy-Power: nya direkta SUV i Frankfurt

Prototypen Toyota C-HR Hy-Power och den nya generationen Land Cruiser är nytt bekräftas av det japanska företaget för 2017 Frankfurt Motor Show.

Toyota nyheter från Frankfurt Motor Show 2017

Toyota nyheter från Frankfurt Motor Show 2017

Toyota nyheter från Frankfurt Motor Show 2017

Toyota nyheter från Frankfurt Motor Show 2017

Mindre än två veckor före starten av Frankfurt Motor Show 2017, fortsätter den stadiga dropp nya bekräftas av de olika bilmärken. Vi stannar vid Toyota, det bara bekräftat lanseringen av den nya e Opublicerade C-HR Hy-Power och ny generation Land Cruiser.

den Toyota C-HR Hy-Power Det är en prototyp som föregriper en eventuell ny version i intervallet SUV hybrid C-HR. Enligt det japanska företaget, detta koncept "betoning på den emotionella aspekten och kraft Toyota C-HR, Han föreslår en stund eventuell framtida utbyggnad av Toyotas hybridteknik". Är vi därför inför en trolig förbättrad version med fler funktioner i C-HR? Vi kommer att bekräfta ett par dagar, men vad händer om vi kan bekräfta, för tillfället, är att det är en prototyp konstruerad i European Design Center (ED2) Toyota ligger i trevlig (Frankrike).

Toyota Yaris GRMNÅ andra sidan, ny generation den Toyota Land Cruiser är den andra nyhet Japanska märket i den tyska händelsen. Kom ihåg att detta SUV är en av de autentiska ikoner i historien om asiatiska tillverkare, eftersom produktionen sker inget mer och inget mindre än 66 år (sedan 1951 BJ och FJ original). Land Cruiser har alltid ansetts vara en av symbolerna hållbarhet, den hållbarhet och tillförlitlighet Toyota. Vi får se vad överraskningar i beredskap för oss i nästa generation, kommer vi att veta inom några dagar på utnämning Frankfurt.

Dessutom stativet Toyota i Frankfurt Motor Show 2017 också kommer att innehålla nya Toyota Yaris GRMN, sport variant Yaris 2017, och förnyade intervall Auris 2018.

Adblock
detector