Mercedes CLA Shooting Brake, Coupe gjort bekant

Mercedes CLA Shooting Brake, Coupe gjort bekant

Om CLA du tror att en styling övning är Shooting Brake variant inte långt efter. I förekommande fall, den sportiga design som utstrålar kanaler det också erbjuda deras synpunkt praktiska.

Kontakt: Mercedes CLA Shooting Brake

Kontakt: Mercedes CLA Shooting Brake

Kontakt: Mercedes CLA Shooting Brake

Kontakt: Mercedes CLA Shooting Brake

Av att första CLS definierade sig Mercedes som en 4-dörrars coupe, säkert vi såg den vackraste sedan marknaden. I sin andra generation, upptäckte vi CLS Shooting Brake och säkert oavsett valör, många av oss också funnit den mest eleganta familjen på planeten. År senare har samma formel utnyttjas Mercedes i hans banbrytande klass A Ström: från den framgångsrika kompakta 5-dörrars variant har inte utvecklat en sedan 3 volymer som ska användas som Audi A3 Sedan, till exempel, och har valt den sportiga 4-dörrars coupé format att föreslå CLA. Nu kommer den nya versionen STATIONSVAGN att konvertera en hel "familj" coupe delen.

den STATIONSVAGN inte växa ett dugg om CLA (förblir 4.630 meter), eller ändra en stil som gillade. bara STATIONSVAGN förlänger ditt tak några centimeter bakåt för att även avsluta i en C pelare mycket linjer som ger den avsedda coupé cut. Dörrar och fönster även de tar en mycket påtaglig benägenhet att slutligen definiera en silhuett som även smakar inte bör tala, vad du hör, är mycket attraktiv. och med en Cx av 0,26, också mycket aerodynamisk.

Mercedes CLA Shooting BrakeInuti den STATIONSVAGN Det erbjuder generösa bagageutrymme av 495 liter, 15 mer än CLA. Men det är inte längre en fråga om kapacitet, men last mångsidighet genom att tillåta sin gate utrymme, som kan öppnas och stängas elektriskt. Ryggstödet är tillbakalutad och gångjärn asymmetriskt släpper en hel lastutrymme 1354 liter. den STATIONSVAGN tillåter en tredje konfiguration: föra ryggstödet till en mer upprätt än naturlig ställning annonseras 595 liter.

Viktigt är 4 centimeter tillkännage av högre höjd i baksätet (95 totalt), en kritisk nivå i CLA. Baksätet fortsätter att sätta länge de två sidosäten, vilket lämnar ett smalt mittparti och hårt. I själva verket talar Mercedes om en 2 + 1 konfiguration i baksäte.

Mercedes CLA Shooting BrakeFamily Sports

den chassi hållfasthet den klass EN har reducerat CLA och detta STATIONSVAGN Det verkar ha en mer bekväm än den kompakta fotavtryck. I varje fall har det fyra olika konfigurationer av fjädring: chassi Comfort, underrede komfort sänkt åkhöjd (15 mm fram och 10 bak), tåg sportig höjd sänkt och sport tåg AMG.

Rullande med komfort suspension det sänkta åkhöjd har inte förlorat spontanitet reaktioner har också definierat den nuvarande klass A, men det verkar mer progressiv och Backanterna med högre kvalitet. Med denna konfiguration STATIONSVAGN Det är fortfarande en bil som får transporteras bort mycket snabbt och mycket lätt på krånglig.

Den varierade mekaniskt till- kommer multiplicera möjligheterna STATIONSVAGN. Bland dem som redan tillkännagivits och de som anländer under de kommande månaderna, intervallet bensin kommer att innehålla 180 (1,6 Turbo 122 hk) 200 (1,6 Turbo 156 hk) 250 (2,0 Turbo 211 hk) och 45 AMG (2,0 Turbo 360 hk). i diesel 2,1 blocket kommer att ha 136 hk versioner (200 CDI) och 177 hk (220 CDI). Enligt motorer, är förändringen av 6-växlad manuell eller automatisk dubbelkoppling 7. också dragkraft 4MATIC Det kommer att finnas i vissa versioner.

den 220 CDI som vi skulle kunna ha ett första möte, garanterar en mycket hög total tillfredsställelse. skjuter styrka och mjukhet och om det inte är en akustisk referens, i allmänhet hela summan förfining. den automatisk dubbelkoppling standard i 220 CDI inblandade i denna bra uppfattning. Det är smidig och snabb övergång och det verkar fortfarande mycket noggrann placering av rörsspaken i riktning, bakom ratten. Cams har olika verkningssätt.

Mercedes CLA Shooting BrakeAMG ord

Dessa magiska akronymer finns också i STATIONSVAGN. Alla delar av suspensionen av 45 AMG De är specifika; också adress och bromsar, med mäter skivor och bromsok anpassad till behoven. Även de båda kopplingarna hans DCT förändring införliva en skiva mer för att klara kraven från din motor. hans 2 liter uppstår 360 hk, men långt ifrån att vara en spetsig motor det fungerar vid låga hastigheter med ett lösningsmedel och snabb reaktion. Sträckt till 7000 rpm, lämnar en ljudmärke hans dyrbara steg. den saknar lovvärt jämnhet för att njuta annars vända. den dragkraft 4Matic Det är standard på 45 AMG, så hela är så djävulskt, effektiv och sportig som bild STATIONSVAGN också antyder.

Priser Mercedes CLA Shooting Brake

200 CDI 136 hk: 34.500 €

177 hk 220 CDI 7G-DCT: 39,700 €

180122 CV: 32.625 €

200156 CV: 34.925 €

250.211 CV 7G-DCT: 44,225 €

250 4M 211 hk 7G-DCT: 46.675 €

SPORT 250 4M 211 hk 7G-DCT: 50,960 €

45 AMG 360 hk 4M 7G-DCT: 63.750 €

Adblock
detector