VW Passat, mer Premium En ledande bil?

VW Passat, mer Premium En ledande bil?

Leader segmentet salonger i vårt land, är VW Passat förnyas. Vi har kört och testat sin åttonde generation. Detta är vad mer och mindre vi gillade.

VContacto: VW Passat, vilket leder mer Premium annat?

VContacto: VW Passat, vilket leder mer Premium annat?

VContacto: VW Passat, vilket leder mer Premium annat?

VContacto: VW Passat, vilket leder mer Premium annat?

Volkswagen Passat sju generationer kvar efter 22 miljoner enheter sålts sedan starten 1973. Nu, den åttonde generationen Passat framåt med många ambitioner, den första var att fortsätta att leda salooner segmentet i vårt land, men också med tanken på att bli alltmer Premium, i en alltmer global, mer internationell … Den här gången, modell och en gång gjorde vår första kontakt med denna nya Volkswagen Passat, den Slutsatsen är klar: mer utrymme, mer komfort, mer kvalitet, mer dynamisk, fler alternativ guider drivelement, förbättrad prestanda och bättre bränsleekonomi.

VW Passat 2015Du förstår, i denna första slutsats om denna nya VW Passat, ingen hänvisning till designen. Detta är en mycket personlig punkt och vad några gillar det, andra avvisar. Jag ger min egen tolkning: det finns stilistiska element som ger nymodig lite peppar till denna maträtt men slutresultatet är fortfarande mycket traditionell, men Vem är den modiga ändring vad som funnits i fyra decennier? Fronten i åttonde generationen av VW Passat horizontaliza med en grill med fyra kromlisterna bildar ett block med LED strålkastare Två möjligheter lumínica- nytta. Ganska Phaeton stil. De säger att denna visuella känsla med lite mer än en centimeter real tillväxt i bredd och 14 mm höjd som är mindre än den utgående generationen mot, De ger en mer dynamisk aspekt till helheten. Smaksak. Ja vi gillar sidan där vi ser en bil mer proportionerlig, med hjulen vid hörnen, med mindre överhäng, med en stark central nerv som löper från strålkastaren och under grillen, döljer den i det främre steget och fortsätter sedan kraftfullt på den sida till döden i det bakre optiska. Bakom lika, peppar droppar utan att bryta Passat 7.

Inuti nya Volkswagen Passat, komfort och kvalitet, lika. Det kan mycket väl stå upp mot någon premiummärke och vinna. obefläckade inställningar, kvalitet första ordningens maximal ergonomi … Mycket ren miljö med denna främre remsa kloner frontgrillen och välkomnar ett elegant sätt luftare. mycket bekväma säten med massage om de vill, mycket snygg design, med Två möjligheter scorecard. Mycket läsvärd klockor nål gav en TFT-skärm där hastighetsmätaren och varvräknaren ger i storlek om vi har framför våra ögon webbläsaren. Fortfarande ett steg över blir head-up display projektion färginformation på en plast infällbar skärm över ratten. maximal anslutning till dra nytta av alla våra smartphone applikationer komplett uppsättning i en superb form och innehåll. bakom, mer utrymme för knäna på passagerare som tre centimeter, med en god nivå av mer- -Övriga tre centimeter lång. Men vi lägger den enda störande transmission tunnel inteckning komfort med tre passagerare. Vänd dig till bålen, med ökning av 21 liter för att nå saloon 586 liter. Och allt detta med totalmått av bilen på samma sätt som i den sjunde generationen. Väl utfört arbete, stöd med en genomsnittlig belysning på 85 kilo i slutet stöd och en mycket bästa förbrukningssiffrorna faller, till exempel, i den 1,4 TSi 20 procent för att uppnå en genomsnittlig förbrukning av bara 4,9 l / 100 km. Om du ber om en hake interiör, klagar de små motverka rymdföremål i denna nya Volkswagen Passat.

VW Passat 2015Vår Touchdown exakt med den nya Volkswagen Passat utföra med 1,4 TSI motorn cylindrig motor och manuella sex relationer. Innan påminna dimensioner: 4767 mm längd, 1,832 mm breda och 1,456 mm hög, en strid som växer 79 mm. Och dess styrsystem kopplar den andra och tredje cylindrarna när de inte behövs eftersom vår efterfrågan gaspådrag inte kräver mellan 1400 och 4000 varv per minut och upp till 130 km / t. Så vi rapporterade i instrumentpanelen, och när båda cylindrarna accelerera kopplas omärkligt för föraren. Och allt detta med en prestacionales förgrundsfigurer: 8,4 sekunder i 0-100 km / t till 220 km / t hastighet. Acceleration makt, vi bevittna från slingrande vägar på Sardinien, inte från stående, men från korta hastigheter när du lämnar en sluten kurva och du ser vid horisonten en liten sträcka klar innan han återvände för att bromsa och accelerera. Motorn är mycket elastisk med en kraftfull tredjedel som tar bilen från någon regim. belyser också en progressiv servostyrning underlättar körning minska antalet varv lås för att låsa vänder de vanliga 2,75 till 2,1 varv. Detta i kombination med alla typer av hjälpmedel leker med bromssystemet och de två axlarna -läget om uppskov med normal körning, komfort och Sport- alltid bilen går på räls för att hålla den väg som du fast honom med ratten, behöver du inte förlora fattningen oavsett hur fort du går … sist tysk precision vissa kallar det. kvalitativt språng att följa vad jag kallar sätta saker svåra rivaler som har kommit under de senaste två åren -Mazda6, till exempel de som kommer -Ford Mondeo, till exempel, och de som anländer Laguna -Renault år nästa, till exempel.

10 motorer för att förbli ledare

10 motorer är ansvariga för att ge liv åt den nya Volkswagen Passat, fem bensin och fyra dieselhybrid. Bensinintervallet börjar med 1,4 TSi 125 hk, som kommer att ansluta sig till 150 hk 1,4 TSI med cylinderavstängning teknik Vi försökte den 1,8 TSi 180 hk och två 2,0 TSI, 220 och 280 hk -Den senaste tre inte kommer att nå vår marknad tills próximo- år. I dieselsidan, den nya Volkswagen Passat kommer 1,6 TDi 120 hk till 240 hk 2,0 TDi. Däremellan, är de 2,0 TDi 150 och 190 hk. Dessutom och 2015 kommer vi att känna den nyligen presenterades i Paris modell, VW Passat GTE plug-in med 218 hk och 50 kilometer från elektrisk räckvidd. Men det, för nu är en annan historia.

Volkswagen Passat sedan nya priser

VW Passat 1,4 TSI 150 hk ACT Advance: 28,870 euro.
VW Passat 1,4 TSI 150PS Sport ACT: 30,570 euro.
VW Passat 2.0 TDI 150hk Edition: 29,520 euro.
VW Passat 2.0 TDI 150hk Advance: 32,060 euro.
VW Passat 2.0 TDI 150PS DSG Advance: 34,540 euro.
VW Passat 2.0 TDI 150PS Sport: 33,760 euro.
VW Passat 2.0 TDI 150 PS DSG Sport: 36,240 euro.
VW Passat 2.0 TDI Sport 4Motion 240 hk BiT DSG: 44,525 euro.

Adblock
detector