BMW 225 xe: MPV, 4x4 og hybride plug

BMW 225 xe: MPV, 4×4 og hybride plug

BMW udvider sit sortiment af hybrider med denne upubliceret 225xe Active Tourer, en funktionel MPV firehjulstræk og opladning plug-in elektriske rækkevidde.

BMW 225 xe, 4x4 minivan med effektiviteten af ​​en hybrid motor

BMW 225 xe, 4x4 minivan med effektiviteten af ​​en hybrid motor

BMW 225 xe, 4x4 minivan med effektiviteten af ​​en hybrid motor

BMW 225 xe, 4x4 minivan med effektiviteten af ​​en hybrid motor

Bil forsyning hybrider Den vokser på tidspunkter og også BMW. Gradvist hybridbiler bliver realistiske alternativer til traditionelle benzinbiler og diesel. Men ikke nok med det. Den mere og mere almindelige nyheder miljømæssige De taler om forurening af den store byer og protokoller, som de ville finde anvendelse på privat transport, anbragt i en fortrinsstilling modeller hybrider, hvis endelig begrænser eller forbyder anvendelse af konventionelle biler i disse centre stor kapital og adgang til hybrid og elektriske tilladt. Og i den forbindelse, BMW Active Tourer 225xe komme med "brød under armen".

BMW 225XE: hybrid plug 4×4

Hvis du klikker her, du kan huske, hvilken slags hybrid er den nye BMW 225xe. Men du behøver ikke være foruroliget over al sin teknologi. Måske den bedste af 225xe det er konventionel til din kørsel, hvor godt det virker, og i sidste ende en følelse af normalitet sender. På den kontrol, du føler BMW 225xe Aktiv Tourer som en anden Aktiv Tourer mere, selv med en høj grad af raffinement. Ved udviklingen af ​​denne hidtil usete minivan af BMW blev anset for at have denne version og forskellene eller sanktioner synes ikke meget.

den bageste bænk det er 30 mm højere sammenlignet med konventionelle versioner for at gøre plads lithiumionen hybrid system, men dens store naturlighed at komme ind og ud af 225xe Aktiv Tourer, Jeg vil sige endnu mere komfortabel. I tilfælde af bagagerum 68 liter går tabt i 225xe og 400 liter resterende er sandt, at kan være ikke meget lys i en minivan familie krav. også deres depositum af brændstof, reduceret fra 61 til kun 38 liter, ser det ud til lille til lange rejser. Desuden dens funktionalitet og anvendelighed tage dig til at føle sig som en Aktiv Tourer mere … men anderledes.

BMW 225XE: nul-emission

Dens evne til at rejse udelukkende på elektrisk og til en hastighed 125 km / t, den 225xe Det formidler at magi, at du har nogen elbil. Under vej MAX eDrive, den elektriske motor på bagakslen er ansvarlig for at flytte bilen ville reagere på denne måde som en baghjulstræk. De er 88 CV og 16,8 mkg giver at bevæge sig rundt i byen og forstæder ruter med en meget god kreditværdighed. I de første meter, spontan kapacitet svar den motor elektrisk giver dig mulighed for, især i bykørsel mellem gader, biler og lys der er ingen anden Aktiv Tourer bedre. Husk, at forandring er automatisk 6 hastighed, men når det 225xe Aktiv Tourer den bevæger sig kun i elektrisk transmission og hjulet ikke gribe ind som havende kun en march, bringer dens acceleration er meget progressiv, konsekvent og vedligeholdes grænseløs. Det er fabelagtige plukning og acceleration, uden lyde mekanisk og glathed Alt i alt meget rart.

BMW Active Tourer 225xe

af München kapital- og omkringliggende områder, har vi været i stand til at rulle i elektrisk med den 225xe lige over 30 kilometer, startende med batteriet oplades røv. Som standard 225xe Den foreslår kombineret driftstilstand Auto eDrive når du starter. Denne tilstand skifter og kombinerer den konventionelle motor benzin og elektrisk i de mest effektiv muligt. Hvis den elektriske motor dækker vores behov for acceleration og hastighed (i denne tilstand op til 80 km / t), den 225xe reagere som rent elektrisk. Derfra under større acceleration, motor 1.5 benzin 136 hk pludselig træder ind på scenen og så meget blød. På det tidspunkt gik rundt som en forhjulstræk og nu jeg ændre styrer motor stak sin 6 hastighed.

Afhængig af mange variabler, afhængigt af effektivitet, den fordele og stabilitet, den motorer er alternativ eller kombineret, overføre for meget komfort af kørsel og drift til tider som en bærer trækkraft integreret. Så du kan gøre for at 125 km / t. Derfra elmotor reenters ikke længere kører. Derfor er den øgede effektivitet af 225xe spreder hovedsagelig til hastigheden og kapaciteten som 4×4 Han når dette punkt. Det ikke tænkt som en sport variant, eller en version 4×4 specifik, men disse funktioner yde rettidig løbende at prioritere effektivitet. Med begge motorer skubber den kombinerede maksimale effekt er 224 hk og accelererer 225xe overensstemmelse hermed. af 0 til 100 km tager 6,7 sekunder, kun en tiendedel at 225i xDrive Automatisk 231 hk og 6, medmindre 220d xDrive Automatic 190 hk.

BMW Active Tourer skærm 225xe

den BMW 225xe Aktiv Tourer Det har en tredje tilstand, GEM Batteri, at holder konstant belastning niveau den batteri, der skal bruges til at bakke, hvor de fleste interesseret os. skal være dødt batteri, dermed også ville genoplade med benzinmotor batteriet til 50 procent, ineffektiv én måde, men det tjener til at tilvejebringe rent elektrisk rækkevidde i byområde.

BMW 225XE: Roadside

den 225xe belastning overvægtige 150 kilo med hensyn til 225i og 220d xDrive, men BMW taler om en mere ligelig fordeling end 4×2 versioner. Under alle omstændigheder, 225xe Pisa og styret med høj følelse af fasthed og sikkerhed, mens filtreret den ujævne overflade med glathed. Road egner sig til at blive drevet som du ønsker. Bevarer køremåder konventionel interval: sport, komfort eller Eco Pro, med responset motor og chassis de kan være forandring. tilstand Eco Pro Ændringen påvirker også med funktionen af ​​forskydningen inerti.

Endelig pris endelig af BMW 225xe Aktiv Tourer for Spanien skal være 39.500 euro. På grund af dens egenskaber, den 225xe ydelser fra køb støtten til plan Movea, så du skal trække 3.700 euro (Denne bonus beskattes senere i din indkomst). Stadig, at prisen på 225xe og generelt alle hybrider og især plug, Det er en stor hindring, men hans sans er ikke længere et spørgsmål om økonomi eller endda bruge engagement miljømæssige, Det kan være ganske enkelt at har ret at cirkulere i byerne. Og ud af dem være så overbevisende rodador som en konventionel bil.

Du kan også være interesseret i:

BMW X5 xDrive testet 40e

Hvordan Hybrid Cars Work

Toyota Prius: kongen af ​​hybrider

Adblock
detector