Fiat Tipo Station Wagon, testade en billig och praktisk familj

Fiat Tipo Station Wagon, testade en billig och praktisk familj

Med en lastkapacitet på 550 liter, rymlig interiör och konkurrenskraftiga priser, Fiat Station Wagon söker framträdande bland kompakt familj.

Fiat Tipo Station Wagon, bilder av välbekanta typ

Fiat Tipo Station Wagon, bilder av välbekanta typ

Fiat Tipo Station Wagon, bilder av välbekanta typ

Fiat Tipo Station Wagon, bilder av välbekanta typ

Bredvid Fiat Tipo 5-dörrars har den italienska varumärket presenteras i dess historiska anläggningar Mirafiori i Turin, den kommersiella lanseringen av de mest välbekanta kroppen, Fiat Tipo Station Wagon, som vi har gjort en kort touchdown. Jämfört med sina bröder inom räckhåll, det Fiat Tipo Station Wagon detta är 20 cm längre än femdörrars modell och 4cm Fiat sedan och nådde en längd på 4,57 meter. Ja, alla delar samma hjulbas -Av 2,64 m-, så att dess större storlek svarar i första hand ökad utskjutning bakåt.

Fiat Station Wagon Typ: Läkare beboelighet

i Inne i Fiat Tipo Station Wagon Vi fann inga skillnader i konstruktion som instrumentpanelen framför femdörrars, men framför sedan, med tillägg av en ny färg pekskärm 7 inches som hanteras som en tablett och som nås Uconnect multimediasystem HD Live. Eftersom slaget är identisk med den för sina bröder inom räckhåll, är inga märkbara skillnader i livability, men det faktum att hela typen sortimentet står för att presentera en bra hål benutrymme i baksätet. Dessutom, genom att presentera en rak tak design i baksidan av Fiat Station Wagon typ passagerare har mer distans till taket, så att människor ganska höga rymma utan svårighet.

Fiat typ SW familjenFiat Station Wagon: Stor trunk

Med officiella uppgifter, Fiat Tipo Station Wagon deklarerar en trunk 550 liter och sanningen är att det vid en första anblick verkar det att hålla massor av bagage. Sådan kapacitet placerar honom bland de bästa i kategorin, eftersom endast Honda Civic Tourer, Volkswagen Golf Variant och SEAT Leon ST deklarera fler liter, med Peugeot 308 SW på samma nivå italienska modell och andra möjliga konkurrenter bakom.

Dessutom i lasten Fiat Tipo Station Wagon Vi hittade några lösningar som ökar komfort och användning av bagageutrymmet. Till exempel har den en golvskiva som kan placeras i två olika höjder, så att du kan ha en dubbelbotten. Den kan också ställas in på en vinkel av 40 ° för att medge att lasten som upptar det underliggande utrymmet. På sidorna det har två hål, med små paneler som kan tas bort för att få ett par centimeter i bredd bakom ratten.

nätet bedömning av din begagnade bilAnnan praktisk detalj är möjligheten att lösgöra den flexibla brickan täcker lasten och Det kan lagras under bagageutrymmets golv. Två lampor, två väska krokar och fyra lasthållande krokar placeras på golvet, slutföra denna del av fordonet. Och om mer volym krävs är baksätet säten fällas framåt och ryggstöden invikta förhållandet 60: 40- lämna en helt plan yta, kommer det också att hjälpa objekt upp till 1,80 m längd.

Fiat Station Wagon Typ: 1,6 Multijet, den mest rekommenderade

Mekanisk utbudet i denna familj version skiljer sig inte från den som finns i deras bröder inom räckhåll, förutom att du bara kan välja bensinmotor 1,4 T-Jet 120 hk. Ges av typ herrgårdsvagn storleken och vikten den rekommenderade motorn är 1,6 Multijet 120 bhp, som rör sig ganska agile denna bil och visar en trevligt prestanda, utan mycket bullernivåer vara runt 3750 rpm. Inte många kilometer vi sköt med honom, men denna familj överförs förnimmelser av att gå mycket väl etablerad på vägen, med utvecklingen av ganska fast suspension. Dessutom konsumtion vi kontrollerat färddator till normala flöden var ganska återhållsamma.

Även Fiat inom några veckor kommer att släppa det officiella priset av denna modell order som ska behandlas, kommer de första leveranserna inte ske Station Wagon fram till september. Om vi ​​kan säga att vid lika motor och utrustning, hushållskostnader ca 1000 euro mer typ 5 motsvarande grind.

Du kanske också är intresserad av:

- 10 personbilar med större bagagerums typ

- Fiat 1,6 Multijet Diesel slagtest

- Att köra Fiat Tipo billigare

Adblock
detector