BMW X6 2015 en bil med naturlig utveckling

BMW X6 2015 en bil med naturlig utveckling

Redan på rea den andra generationen av BMW X6, en SUV som tar sin strukturella basen tredje generationen av X5 och har åtagit sig att sin omisskännliga robust och mycket personlig stil coupe kropp märkning. Det engagemang för kvalitet och teknisk avfall är typiskt för en premie fordon och är från början finns i Spanien med fem motorer mellan 258 och 450 hk. Från och med april är området kompletteras med kronjuvelen: den brutala X6 M 575 CV.

BMW X6 testet 2015

BMW X6 testet 2015

BMW X6 testet 2015

BMW X6 testet 2015

Förändringar på alla fronter för ny generation av BMW X6. Om den första generationen var redan en pionjär genom att erbjuda marknaden en SUV av lyx en attraktiv klänning coupe kaross (Hans direkta rival för storlek och utformning är den nya Mercedes GLE Coupe) i denna andra delen en naturlig utveckling sker förändringar på alla fronter som syftar till att ytterligare stärka sin säregna personlighet.

Ur estetisk synpunkt är det sant att i första hand konstruktionsändringar det ger nya BMW X6 De är inte mycket radikal. Om vi ​​får förstoringsglas, kan vi se en mer kraftfull front passerar anta strålkastare serie BiXenon (med LED-teknik, valfritt), en profil där din ‘muskler’ skulpterar ännu mer tack vare en longitudinell kropp linje mer markerad och senare utformningen av strålkastarna del påminner oss något till GT versionerna av 3-serien och 5 serien.

2015 BMW X6-testxDrive dragkraft för alla X6

xDrive permanent fyrhjulsdrift är standard på alla versioner av den nya X6, som skiljer sig något från X5, som i sitt sortiment ja du kan välja sDrive tvåhjulsdrift version (bak).

den dimensioner nya X6 jämfört med den första generationen de är du nästan spåras, 3 cm längre (upp till 4909 mm) och endast 6 mm bredare (upp till 1,989 mm) och 3 mm höga (upp till 1702 mm). Hjulbasen hålls i 2933 mm, medan tomvikt Han förklarade alla versioner är mindre (Tjäna som referens de 85 kg mindre än den version som vi har kunnat köra, X6 xDrive 30d med totalt 2,065 kg).

dennaljushet också det åtföljs av en aerodynamiskt förbättrade, med Koefficient Cx 0,32 från föregående Cx 0,33. Som en ny funktion i detta avsnitt, för att markera närvaron av nya element utanför systemet "luft~~POS=TRUNC ridåer~~POS=HEADCOMP" (Framför hjulhusen) och anordning "andas luft" (Bakom ratten). Kombinationen av båda anordningarna minimerar luftturbulens som kan alstras i sektionen från det främre området och inuti legeringen.

2015 BMW X6-testFem hjärtan “ögonblick

den motorer för nya BMW X6, och öka i vissa fall full effekt, även ta ett steg framåt när det gäller effektivitet Introduktion halv förbrukningsnivåer upp till 22 procent lägre, förutom att vara anpassad att göra med utsläppsstandard euro 6. Samtliga motorer är standard med automatisk 8-växlad Steptronic med momentomvandlare. Gå in på detaljer …

i diesel, den bayerska företaget fortsätter att använda den välbekanta 3,0 liters sexcylindrig med tre effektnivåer och små skillnader i deras Kraftsystem: 30d version av 258 hk (13 CV enligt ovan) med VGT, variant 40d 313 hk (Tidigare 306 hk) och systemet TwinTurbo med två turboladdare och M50d beastly 381 hk Twinpower Turbo-system med tre turboladdare och med den särskilda stämpeln BMW Performance.

För dem som föredrar bensin, ny X6 Du kan välja att variant 50i engined 4,4 biturbo V8 Twinpower Turbo 450 hk (Tidigare 408 hk) och version 35i engined 3,0 sexcylindriga Twinpower Turbo 306 hk. Nästa vår (April är den månaden märkt ursprungligen märkt på kalendern för BMW) är planerad ankomst brutala och bestialisk X6 M ‘Bara’ 575 hk (20 hk över dess föregångare).

2015 BMW X6-testförvånansvärt vig

den xDrive permanent fyrhjulsdrift måste bifoga en chassi första regelsystem och justeringar som Dynamic Performance Control med aktivt anti-roll Dynamic Drive, plus systemet dynamisk kontroll Spjäll. Med allt detta, kan den lyckliga förare konfigurera chassit din smak beroende på vilken typ av ridning du vill hela tiden.

I vår första kontakt med BMW X6, vi kunde prova Diesel version xDrive 30d. Både motorns prestanda och dynamiska beteende vi var nöjda alltför väl. De mer än två ton denna variant verkar vara ett hinder för att visa vig hela tiden, även i områden häftning. Exakt styrning, nästan omärklig gungande kropp … ibland vid kontroller av X6 Det ger dig en känsla av att köra en bil mycket lättare och mycket annan strategi. Återigen slår BMW och hållet med en av sina styrkor: dynamiken.

2015 BMW X6-testInredning kvalitet och något bredare

den Inuti nya BMW X6 presenterar mest märkbara konstruktionsändringar, främst påverkar konfigurationskontroller instrumentpanelen och mittkonsolen. I allt, den nya stilen power horisontella former med ett slutresultat av en D effekt (Eller 3D), kryddad av material av hög kvalitet, där du kan välja att smaka på lycklig ägare flera kombinationer trä, hud och aluminium med olika behandlingar och ytbehandlingar.

den framsäten ny BMW X6 kommer att vara calefactables i alla versioner, medan baksätena kan vara ett alternativ. i stället för Bizonen att erbjudas som standard, kan kunden välja ett nytt system fyra zoner, med oberoende reglering av var och en av dem. När det gäller lastutrymmet i bagageutrymme, den har ökat något från 570 upp till 580 liter, volym har också ökat för att dämpa de tre bakre sätena kan vikas konfiguration Han 40: 20: 40-, från 1450 liter av den tidigare versionen till den 1525 liters detta nya X6. Två senaste intressanta fakta om bagagerummet kommer att inkludera systemet fjärröppning via en knapp inuti eller genom självnyckeln, förutom speciella sensorer enligt den bakre stötfångaren för att detektera närvaron av föraren, såsom detta med en enkel fot rörelse, öppna dörren utan att först behöva lämna de fartyg som bär i händerna i jorden (en praktisk lösning som redan bär en del MPV och andra SUV som Kuga).

2015 BMW X6-testUtrustning och anpassning

den standardutrustning i nya BMW X6 Det kommer att omfatta bi-xenonlättmetallfälgar 19 inches, automatisk aktivering av bakluckan, kallat smart akut i händelse av olycka, skinnklädsel, dubbla zon klimatanläggning, seende kamera vända stödsystemet parkering, farthållare med bromsfunktion och innerbackspegel med automatisk avbländning, bland andra.

den oändlig anpassning, ett av kännetecknen för de mest exklusiva produkter BMW, Det kommer också att vara en annan av de stora styrkor nya X6. Det kan välja line design ren Extravagance, som råder lyx och kvalitet detaljer utöver M kit, idealisk för älskare av sporten förnimmelser med aggressiva styling detaljer och förändringar i chassit för att förbättra de redan utmärkta dynamiska egenskaper i denna SUV coupé. För dem som kan veta detta tillval erbjuda dem lite, avdelning BMW Individual kommer att erbjuda många möjligheter som passar smak av finsmakare.

2015 BMW X6-testMaximal anslutningsmöjligheter och säkerhet

stor teknisk bataljon Det är ett av argumenten i denna andra generationen av BMW X6. I kapitel information multimedia och underhållning, kommer att finnas tillgänglig den nya browser Professional med Touch styrsystem Touch Controller, en enhet som också kommer att njuta av åkande i baksätet genom de nya skärmarna placerade bakom framstolarna. för älskare sound hifi-kvalitet, systemet kan monteras Bang & Olufsen High End Surround Sound System.

Efter maximal säkerhet ombord, kan du lägga till systemet projicera information om vindrutan Head-Up Display, och andra drivhjälpmedel, såsom mörkerseende-system BMW Night Vision ljusstråle riktas automatiskt Dynamic Light Spot och erkännande har människor och uppsättning tekniker Driving Assistant (Inkluderar Lane Departure Warning och automatisk bromsning vid risk för kollision).

priser

bensin

X6 xDrive 35i: 74,800 euro

X6 xDrive 50i: 99,600 euro

diesel

X6 xDrive 30d: 75,300 euro

X6 xDrive 40d: 79.000 euro

X6 M50d xDrive: 106,600 euro

Adblock
detector