Renault Mégane 2016 körde den nya generationen

Renault Mégane 2016 körde den nya generationen

Den nya Mégane tar ett stort steg framåt när det gäller dynamik, prestanda, teknik och körglädje. Här är våra första intryck.

Renault Mégane 2016 försökte

Renault Mégane 2016 försökte

Renault Mégane 2016 försökte

Renault Mégane 2016 försökte

Den nya Renault Mégane är möjligen en av de nya bilar som har genererat mer spänning och efter att ha sett bilen för första gången det naturliga, har vi tagit ett positivt första intryck. Mer än ful eller vacker, något som beror på smak av varje, det nya Renault Megane Den kännetecknas genom att dra uppmärksamhet i mitten av trafiken, med en back konstruktion accentueras av uttrycks typ LED drivrutiner som de ger en framstående luft, som påminner i viss mån Avantime.

den nya Renault Megane Han har fått i storlek med en hjulbas och bredd av övre spår, resultat av dess modulära plattform CMF C / D, samma som utnyttjar Renault Espace och Talisman, eller Nissan Qashqai. Detta är tydligt i det inre, vilket ökar dess inre dimensioner och Det är betydligt bredare, men också i den slutliga vikten på bilen. I fallet med 1,6 dCi 130 hk, säger 1.393 kg jämfört med 1,260 kg och 1,295 kg av de Peugeot 308 och VW Golf ekvivalenter.

De övre finish Renault Megane funktionen digitalt instrument och en 8,7 tums pekskärm anordnade vertikalt i mittkonsolen, kapacitiv typ, medan andra versioner överensstämmer till juli 1 tum och lägsta horisontella klockor för traditionell instrumentering. Produktionskvaliteten är bättre än föregående Renault Megane, men det inte når den nivå av referenserna i segmentet när det gäller justeringar.

En annan funktion i den nya Renault Megane Det är med fem körlägen olika, Eco, Comfort, Neutral, Sport och Perso, den senare konfigurerbara av föraren. Var och en har en instrumentpanel och specifik belysning, samt att agera på hårdhet riktning, gasrespons och dubbelkoppling När det gäller automatiska versioner.

I den dynamiska sektionen inkluderar effektivt system för fyrhjulsstyrning av GT-versioner, kallas 4Control, associerad med de mest kraftfulla motorer, dvs. 1,6 TCe bensin (205 hk) och 1,6 dCi twin-turbo (160 hk). trimma Renault Megane GT har ca tarados mer sport specifika, något fäst vid sina generösa spårbredd resulterar i ett beteende som effektiv.

I fallet med motorn 1,6 dCi 130 hk, vilket kommer att vara en av huvudaxlarna hos försäljning, ger intryck av att ha en push mer avgörande under 2000 rpm, Dessutom är det smidigt och tyst, delvis på grund av denna nya generation Renault Megane tjockare kristaller inkorporerar förbättrad ljudisolering. Sportläget gör gasrespons är starkare, medan åtdragning riktning, kanske för mycket. Framaxeln noteras exakt och skarp, med lite understyrning och mycket progressiva reaktioner Vid förändringar av banan eller om du lyfter gasreglaget fulla stöd. I sådana situationer, stabilitetskontroll ingriper utan att upptäckas alltför och utan att interferera med endast körning.

Kort sagt, den första kontakten Renault Megane Det lämnar en god smak, tack vare en stark personlighet, gott uppförande teknologisk utrustning och mycket skicklig.

Adblock
detector