Första Test: 2015 Ford Mustang Convertible

Första Test: 2015 Ford Mustang Convertible

Vi har redan kört Ford Mustang Cabrio 2015 2,3 EcoBoost i samband med dess 314 hk motor. Vem ger därför ett pris på 44.000 euro?

Kontakt: Ford Mustang Convertible 2015

Kontakt: Ford Mustang Convertible 2015

Kontakt: Ford Mustang Convertible 2015

Kontakt: Ford Mustang Convertible 2015

Vi fick den nya 2015 Ford Mustang på Esplanaden i vilken alla Münchens flygplats terminaler. Många åskådare som tittar mindre de som kommer och någon som frågar om Ford Mustang precis börjat är fyrcylindriga, så som inte gör buller som han bör ta Ford Mustang 5.0 V8 du redan lagt fram i ett tidigare kontakt i september förra året, med EcoBoost Ford Mustang 2,3, i båda fallen med sluten kaross. Men det är nu tur att driva det konvertibla variant, det roligaste, det mest slående för många, den mest attraktiva pris… som i vårt fall är kvar med motor 314 hk 44.000 euro, 48.000 euro för 5,0 V8 Ford Mustang Convertible-.

Ford Mustang Convertible 2015Lång och bra utrustning

attraktiv bil från någon synpunkt, men som allt cabriolet, Ford Mustang Convertible vinner med dold huva, utförde operationen bekvämt i några sekunder: helt enkelt frikoppla den manuella spärren knappen bredvid eldrift och njuta av Cabrio erbjuder fler hästar för mindre än marknadspriset.

Boot knapp -knappen mycket slående tillsammans nödsituation frikoppling ESP, styrning tare och valt-mode körning och njuta av den öppna himlen hastighet när vi tillåter de tyska motorvägarna.

Sanningen är att du kan rulla på Ford Mustang Convertible med hög hastighet hemlös utan att du behöver tillgripa skrika till din partner att förstå dig, fastän 150-160 km / t vi påminna om att vi i Tyskland några obekväma turbulens visas.

Ford Mustang Convertible 2015The EcoBoost detta Ford Mustang Convertible skjuter mycket linjärt mellan 3000 och 5000 varv per minut, i samband med en manuell sex relationer Valfri sexväxlad automat för 3000 euro i korta serier och med en trevlig hårt på sin väg från en växel till en annan. Och på mindre vägar vi njuta av dynamiska utvecklingen av denna Ford Mustang cabriolet som gör mycket trevligare att köra en rask takt och smala, slingrande vilka vägar kan tyda dess nästan 4,8 meter lång.

stora hjul i den nya Ford Mustang 2015, under ledning av den ikoniska amerikanska hästen Bara hitta en oval runt bilen, och vetter mot utsidan i fronten och med kameror delantera- hjälp fönster. bakom honom en hel del information i mellan två stora varvräknare och hastighetsmätare. mittkonsol med pekskärm ganska låg position och under alla tryckknappar luftkonditioneringssystemet, även om de order kan utföra högljutt via SYNK2 Ford eller med användning av kommandon på ratten.

Bakom plats bara för två vuxna, något som inte passar i en modell som mäter 4,78 meter. Bra bagagekapacitet för Ford Mustang cabriolet, särskilt på djupet snarare än höjd. 8,2 liter Homolog genomsnittlig förbrukning per 100 km Ford Mustang Convertible Denna 2,3 jämfört med 13,6, godkännande av Ford Mustang Convertible 5.0 V8. En enorm skillnad …

Adblock
detector