Aston Martin DBX: Flera detaljer och bilder av den nya lyx-SUV

Aston Martin DBX: Flera detaljer och bilder av den nya lyx-SUV

Aston Martin planerar att skaka grundvalarna för sin historia med ankomsten i ett par år, den nya SUV, DBX. Vi berätta några detaljer som vi har känt.

Aston Martin DBX, närmar

Aston Martin DBX, närmar

Aston Martin DBX, närmar

Aston Martin DBX, närmar

Aston Martin Han avslöjades i 2015 den DBX Concept, en revolutionerande SUV prototyp som vi sade då att den kommande framåt linjer designmärke bilar. Det var en hundra procent elektrisk prototyp, Den har fyra oberoende motorer, en för varje hjul och fyrhjulsdrift.

nu, det verkar som om DBX är redo för mer allvarliga saker: Skulle bli första produktionen SUV varumärke och, om de bekräftas, kommer att innehålla första hybrid och elektriska varianter de lämnar fabriken i Gaydon. Produktionen skulle börja i 2019, så vi bör förvänta sig mer nyheter under de kommande månaderna.

Kanske tänker att Aston Martin presentera ett genombrott på den kommande Frankfurt Motor Show fälls. Eftersom vid Geneva Motor Show i mars, var också spektakulära Aston Martin prototyp presenterades Valkyrie, Vi förväntar nya DBX -of hävda att denomination- Swiss händelse för 2018, eller liksom för Paris Motor Show samma år.

Aston Martin DBX Concept

Aston Martin DBX: lyx, exklusivitet, praktiska, effektivitet …

den Aston Martin DBX framtida street Jag skulle kunna fortsätta att satsa på frånvaro av konventionella speglar, som i prototypen, och en annan av kamerorna på plats, vars bild skulle visas i separata digitala displayer vid basen av pelaren A.

mekaniskt sett, Vi kan förvänta oss bensinversioner V8-motor, som block 4,0 AMG biturbo av ursprung eller 5,2 V12 biturbo, med befogenheter 503 och 600 hk, respektive. Som nämnts, kan DBX göra historia att bli Aston Martin enchufables- första och hybridelhybrid versioner eller kedja. Kommer det att vara deras första med 4×4-enhet?

När det gäller priset, kan du förvänta dig en minimum av 165.000 euro. Naturligtvis i utbyte mot lyxiga material och kvalitet inne, på höjden av ett varumärke som Aston Martin, och senaste tekniken tillämpas på säkerhet och anslutningsmöjligheter. DBX Concept prototyp ridning en återvinningssystem kinetisk energi under bromsning och pedaler och styrning “by wire”, dvs ingen mekanisk anslutning eller motorn eller hjulen. Det är dock förväntas att den brittiska satsningen på konventionella lösningar, åtminstone när det gäller “by wire” system -.

Aston Martin DBX Concept

* Bilder från galleriet öppning och överensstämmer med den Aston Martin DBX Concept.

Adblock
detector