Kia Optima 2017 testbil mest intressanta

Kia Optima 2017 testbil mest intressanta

Kia Optima Famila den nya familjen växer med kroppen Sports, en sport GT 245 hästkrafter, GT linje finish och en bra plug-in hybrid.

Kia Optima Sports

Kia Optima Sports

Kia Optima Sports

Kia Optima Sports

Den nya Kia Optima lanserades i slutet av 2015 i sin sedan version och gjorde det med en enda dieselmotor 1.7 CRDi 141 hästar . Sedan meddelades att utbudet kompletteras med nya versioner, såsom familj kropp, plug-in hybrid och nya motorer eller ytbehandlingar. Nu familjen växer och vi har redan testat intervallet 2017, som börjar sjöfarten i oktober i år. Förutom dieselvariant, kan vi nu njuta av Optima Sports (relativ), en helt ny nivå av GT linje klar, sport version GT bensin och intressant plug-in hybrid. Låt oss titta på varje separat.

Optima Sports (familjen Optima)

Kia Optima Sports

den Optima SW framför salongen ger en ny start 552 liter. Dess utformning är baserad på varumärket Sportspace prototypen presenterades på bilsalongen i Genève 2015. Den bibehåller längden och bredden på sedan och bara växer med 5 mm höjd med takrelingar ingår. I dess frontvy, Det är identiskt med det sedan och endast förändringar i utformningen av ryggen. Likaså gör baksätet inte ändra ditt utrymme. Lägger till en division i 40:20:40 bakre ryggstöd format, med de två yttre sätena som kan vikas ner från bagageutrymmet sig med handtagen placerade bakom, för att förenkla uppgiften. Facket är ledad och har en Nätverkssepareringsutrymmet också utbyggbar. Detta fack har en utrymme under golvet där du kan spara Bry dig inte om att fresta alla backuper när dödades. När dödas, är det helt platt botten, utan besvärliga steg. I bagageutrymmet våningen finns två sidoskenor som tjänar till att placera olika system för att förhindra last gå att flytta under körning. Grinden har elektrisk drivning, handsfreefunktionen, eftersom det öppnas automatiskt när den upptäcker närhet av nyckeln. Sports Kia Optima finns med 1,7 CRDi motor på 141 hästar och den nya 2,0 T-GDI bensin och 245 hk, plus grundläggande finish och GT Line. Den börjar säljas i oktober 2016 och de ännu inte har rapporterat priser. Det belyser sin nivå av utrustning och den enorma batteri av nya system vi redan har testats med framgång i Kia Sportage, såsom automatisk bromsning aktiv farthållare, varsel eller bakre blind fläck trafik bland många andra.

Kia Optima GT

Kia Optima GT

den Kia Optima GT Det är den mest kraftfulla bilen att Kia har utvecklat för Europa. Den finns med två kroppar, salong och egendom och kommer som avancera den sportighet vilket erbjudande Kia i kommande modeller. Han har tänkt ut 8 nya bilar av 2018, inklusive en kraftfull fyra-dörrars halvkombi coupe och stor den kommer att ligga. Stämd i Nürburgring (Tyskland), GT är de Optima 10 mm lägre än de andra versioner av Optima, den bär styvare fjädrar och den nya variabeln suspensionen, modifierar hårdheten oberoende vid varje spjäll. Använder den nya 2,0 turbomotor på 245 hästar, den första Kia modell tar dig. Den är tillverkad av aluminium och gör några intressanta funktioner. Når 100 km / t på 7,4 sekunder och når 240 km / t hastighet. Det är framhjulsdriven, automatisk växellåda med momentomvandlare för sex hastigheter. Starkare bromsar utrustad med 30 mm diameter ventilerade övre skivorna. Det inkluderar en aktiv ljudanläggning, som modifierar samma beroende på drivmoden väljs; Den har en resonator i cockpit, som erbjuder en sportigare ljud i Sport-läge, svarvning diskret i normalläge. Nivån på avslut är mer komplett och skiljer sig från konventionella versioner i många estetiska detaljer. Denna yta är också tillgänglig för resten av Kia Optima, skapa GT telefoni versioner. Deras beteende är sportsedan. Det är inte radikal och ja snabb och säker, utan att komforten påverkas alltför mycket.

Optima Plug-in Hybrid

Kia Optima Hybrid Plugin

frisättning plug-in hybrid Optima – eller Optima Plug-in Hybrid– Du kommer till vår marknad i 2017. Detta är en intressant hybrid med en plugg självständighet 54 km. Tillkännager en genomsnittlig emission i dess första 100 km endast 37 g / km av CO2. Den använder en fyrcylindrig motor och två liter 156 hästar kompletterade med annan elektrisk 50kW integrerad framför växellådan. Får en sammanlagd kapacitet på 205 hästar, med ett maximalt vridmoment på 38,2 mkg. Den har en knapp med vilken du kan välja mellan två körlägen, en helt elektrisk och annan hybridversion. Det gör elektrisk laddning efter den vänstra front flipper och Det tar 5 timmar att ladda hundra procent en inhemsk elnätet. Systemet har också kinetisk energiåtervinning, att kunna ladda upp till 25 procent av den elektriska räckvidd. erbjudanden olika aerodynamiska element som förbättrar vindmotstånd. Den främre stötfångaren och modifierar gallret öppnar eller stänger beroende på motortemperaturen, mer effektiv och strömlinjeformad. Detta kompletteras med en mer aerodynamisk design hjul och en speciell bakre stötfångaren. Driften av denna version har verkade tillfredsställande. Kanske färre alternativ köra en europeisk plug-in hybrid, men dess enkelhet är också uppskattat. Zero autonomi emission är det bästa på marknaden, så att säga positivt kommer när man jämför med den aktuella rival.

Du kanske också är intresserad av:

Kia Optima 2016 priser och utrustning

Kia framtid: en väte bil och sport

Kia Niro HEV: Testning och priser första hybrid SUV Kia

Adblock
detector