Vi testade Renault Captur 2017, förbättrades en SUV och ansluten

Vi testade Renault Captur 2017, förbättrades en SUV och ansluten

Renault Captur uppdaterar sin image, även förbättra utrustningen ombord kvalitetskänsla och förbättrad anslutning med Android Auto-serien. Vi har redan försökt.

Renault Captur 2017: vi testa den nya urbana SUV

Renault Captur 2017: vi testa den nya urbana SUV

Renault Captur 2017: vi testa den nya urbana SUV

Renault Captur 2017: vi testa den nya urbana SUV

den Renault Captur Det har varit sedan 2013 en av huvudpersonerna i kategorin mindre SUV, derivat verktyget för sin blandning av design, pris och lösningar som gör livet enklare ombord samlats under namnet Easy Life (Sliding baksätet, handskfack, hög kapacitet avtagbar täcksäte). Och i detta 2017, den Renault Captur Det har renoverats för att förbättra kvaliteten känner ombord och modernitet, där Det har förbättrat sin konnektivitet Nu med fri Android Auto länkad till E-Link utrustning och tre typer av anslutningar för så många utföranden har varit uppdaterat sin front, ratt och övre handskfacket, luft ger det en mer familj med stor SUV Brand tack vare sina nya strålkastare och LED-varselljus, inrednings foder och infört mer behaglig känsla. Enligt rapporter, dessutom kan du räkna med fulla LED-teknik strålkastare.

I den mekaniska, detta Renault Captur 2017 bara omfatta tekniska innovationer. Således är det erbjuds med en rad olika två bensinmotorer (0,9 och 1,2 TCe 90 och 120 hp respektive, den senare även med EDC dubbla kopplingar förändring med vilken annonseras samma 5,6 l / 100 km genomsnittlig förbrukning; 5,2 minsta) och inledningsvis endast en diesel, 110 hk, manuella sex förbindelser och 3,9 l / 100 km. Efter sommaren tillgång till populära versionen av 90 hk 1.5 dCi kommer också att införliva både fem-växlad manuell växellåda och med EDC av dubbelkoppling. Ja timonería har granskats och gearknob, som har förbättrat noggrannhet och utrustad med en fastare touch.

Renault Captur 2017Aid driver Renault Captur 2017

Tre multimediasystem annat märke av Renault Captur utmärkt anslutna bil. Den enklaste är R&Gå till smartphone användaren slår på en tablett ansluten installeras på ett universellt stöd som ger tillgång till vanliga telefonifunktioner, navigering och multimedia. den media Nav, Samtidigt lägger till funktioner trafikinformation, Bluetooth ringa, backkamera och körning Eco2 funktion som gör det möjligt att lära sig att optimera körning och konsumtion. Ju mer sofistikerade Evolution R-Link, som har en kapacitiv skärm 7 “Compatible först med Android Auto som ger tillgång till appen kompatibel med nedsatt -Läs lednings mensjaes ingår-WhatsApp.

ökad säkerhet under körning av Renault Captur 2017 involverar införlivande av en detektor döda vinkel -från Zen- finish. När ett fordon detekterades i det icke synliga området i mer än en sekund Captur cirkulerar mellan 30 och 140 km / t skulle gå på en varningslampa i backspegel varna föraren av den möjliga faran.

Också enligt rapporter kommer att omfatta Handsfree parkeringssystem (Easy Park Assist), Kunna parkera på nätet, batteri eller vinkelrät mot trottoarkanten, som erkänner de fria utrymmena med cirkulerande Captur under 30 km / t. Föraren bör därför arbetar endast med gaspedalen, broms och lyda instruktioner centrala skärmen.

Renault Captur 2017Initiale Paris Renault Captur

Initiale Paris är namnet Renault erbjuder toppmodeller som några av deras produkter, vilket ger så en mervärde på bekostnad av ett högre prisSåledes efter utseendet på Espace och Talisman, kommer det att gå sitt förslag genom att utvidga den till andra modeller i sortimentet, inklusive innehålla tre SUV: Captur, Koleos och Kadjar.

En av dem är Captur denna skillnad och ger därmed en spektakulär visuell utrustning, även om från början Det kommer inte att marknadsföras i Spanien. Förutom specifika anagram, kommer det att inses av gallret kromade grillen, skyddande låg, jonquils av dörrkarmar och, i synnerhet, baren intermittenta dynamiska remsor av ledes, exklusiva modellen .

den i:nterior av Initiale Paris Renault Captur är också omisskännlig. Inte läderklädda ratten, utan av Nappa uppvärmda säten, aluminium pedaler och specifika beläggningar. också monterad teknik hjälper valfri driving range den andra, så blind fläck upptäckt och parkeringsassistent Easy Park, plus den senaste R-Link Evolution-systemet och Bose Premium ljudsystem.

Du kanske också är intresserad av:

Alla priser Renault Captur

Cross Opel X, är detta det sista rival Renault Captur

Mazda CX-3 Vs Nissan Juke, väg konstruktion och kapacitet

Adblock
detector