Mercedes C Coupe, elegant, sportig och radikal

Mercedes C Coupe, elegant, sportig och radikal

Klass C Mercedes coupe fängslar med sin tilltalande design. Senast den tekniska nivån, med ett brett utbud av motorer och en radikal version AMG.

AMG Mercedes C-Klass Coupé, 476 hk kul

AMG Mercedes C-Klass Coupé, 476 hk kul

AMG Mercedes C-Klass Coupé, 476 hk kul

AMG Mercedes C-Klass Coupé, 476 hk kul

Den nya C-klass Mercedes kom till marknaden i slutet av förra året och nu är det tur att den attraktiva coupe version, som ni kan föreställa er, drar nytta av alla erfarna framsteg i salongen både tekniskt och när det gäller utrustning och innovativa lösningar.

Mercedes C Class CoupeUppenbart att den nya Klass C Coupe erbjudanden utformning mer stiliserad och modern än sin föregångare, som också visar en luftmotståndskoefficient cx vilken den är reducerad till 0,27 av 0,26. Deras former är också mer flytande, känslan av att vara mer bil, något som också kände av en dimensioner något större. Inte överraskande, det ökar den totala längden 95 mm, 40 mm bredd, medan hjulbasen också växer 80 mm. Kanske är det nya ram är lika 50 kg ljusare, bland annat genom användning av aluminium för byggandet av fenor, frontkåpan samt bagageluckan. De nya dimensioner tillåter också överlägsen beboelighet, vad ses särskilt i baksätet, som är helt acceptabelt och tillåter resor utan alltför många knapphet två vuxna.

Interiören i nya Mercedes C Class Coupe Du kan också anta en utsökt noggrann finish, som är standard bland utföranden varumärke. den utformning, mycket minimalistisk, Det är mycket attraktiv och varmt på samma gång. Mycket komplett utrustning, som med sedan, kan vara nästan science fiction om man förförd av ändlös lista av alternativ som erbjuds.

Ur teknisk synvinkel, ramen Mercedes C Class Coupe Den sysselsätter nästan samma tekniska lösningar än halvkombi; raffinerad fyrarmad främre tåget är praktiskt taget identiska, samma som bakaxeln multilink. Naturligtvis, med tanke på dess idrottsanda, Skrov höjd har reducerats 15 mm med avseende på halvkombi. Med alternativet Adaptivt Det kan också ha en uppsättning styvare inställningar bakre spjäll och snabbare styrförhållande. På samma sätt också kan du välja att montera luftkudden Airmatic morons sträcker intelligent och beroende på den valda Eco, Comfort, Sport, Sport + och Individuell körprogram.

Motorer Mercedes C Class Coupe

Mercedes C Class CoupeMotorer som erbjuds för C Coupé är i huvudsak densamma som sedan, men erbjudandet är inte så komplett och vissa versioner finns också tillgängliga för den inhemska marknaden. Bland bensinen inkluderar C200 och 300 fyrcylindrig motor med två-liters turbo 184 och 245 hk, medan bland diesel du kan välja mellan C220 CDI och 250 CDI för annonserade 170 och 204 hk respektive. Alla motorer finns med manuell växellåda sex växlar, medan alternativet kan montera en automatisk sju hastigheter eller sofistikerad förändring GTRONIC nio relationer.

AMG-versioner har inte gjorts vänta och anländer samtidigt mer blygsamma varianter. Med en mer slående utseende, är dessa utmärker sig genom antagandet av särskilda däck och hjul, utsvängda vingar, de fyra utgångarna från läckor och några fler saker som voluminösa luftintagen i fronten eller diskret bakre diffusorn.

AMG Mercedes C-Klass Coupé

Mest uppenbara är skillnaderna från de mer blygsamma versioner av klass C Coupe när motorn som animeras AMG C 63 Coupe blir levande. Bruset som avges, är i stånd att håret höja. Som i halvkombi, är 4-liters V8 drivs med dubbla turbo tillgänglig i versioner av 476 hk för C 63 AMG och 510 CV om varianten väljs S.

AMG Mercedes C-Klass CoupéDenna motor imponerar med sin kraft och lyhördhet; absolut överväldigande att någon regim, nästan brutal, men lyckligtvis överflödande kavalleri doseras helt enkelt. Med 510 hk och ett vridmoment överstiger 70 mkg, Mercedes C63 AMG Coupé S får accelerera från 0 till 100 i 3,9 sekunder, medan den maximala hastigheten är elektroniskt begränsad till 250 km / t. Att söka jämförelser, BMW M4 sysselsätter fyra tiondel att accelerera från 0 till 100 km / t och siffran stiger till 6 tiondelar av en sekund i fallet med Audi RS5. Stjärnan modell står därför i spetsen för prestanda bland sin klass, som också sker om den version av 476 hk, som endast förlorar en tiondel av 0 till 100 km / t och att trots väljs vikten i körklart skick på cirka 1800 kg och överstiger BMW M4 med cirka 150 kg.

Som i salongen, i samband med den kraftfulla V8 4 liter går byta automatisk Speed ​​MCT sju hastigheter. Denna överföring, som kombinerar momentomvandlare med lamellkoppling har tydligt visat sina kvaliteter i andra modeller av märket och säkerligen har lite att avundas de dubbla kopplingar förändringar ridning sina motståndare.

För sändning till marken så hög mekanisk prestanda, har Mercedes AMG C 63 Coupe också differentiell autoblocante mekaniskt, i fallet med S-versionen innehåller elektronisk hantering för att förbättra effektiviteten. den AMG C 63 S Coupe också innehåller dynamiskt stöd för motor, fälgar 19 “ i stället för 18 “och en mer generös skor, också mer kraftfulla bromsar på framsidan, där man stöter skivor 390 mm istället diameter 360 och större klämmor. I alternativet kan du också montera en imponerande lagrekord keramiska 400mm diameter.

Beteende Mercedes C-klass Coupe AMG

Mercedes AMG C 63 Coupe debuterar en omkonstruerad bakre, mycket mer förfinade än saloon och ridning verxiones den mer blygsamma coupé. Detta ger en mer konsekvent fotavtryck och möjliggör effektivare beteende under alla omständigheter. finns även piloted dämpning tre tarerat olika och varierande av tarerade automatiskt och beroende på drivmoden väljs. Eco program som erbjuds, Comfort, Sport, Sport + och Race, den senare reserverad för S-versionen har även enskilt steg som kan programmeras för att konsumenternas smak. Beroende på det valda programmet, ändrar responsen och motorns ljud, hastigheten av förändring, hårdheten av suspensionen, även assisterad styrning och drivhjälpmedel, bland annat. För övrigt kan omkopplas både ESP och drivregleringen av partiellt eller fullständigt.

Även suspensioner är ganska stark även i komfortläge, denna coupe överraskad av hur lätt absorberar ojämnheter fast, vilket placerar honom i ett mycket gynnsamt läge mot konkurrenterna när du gör långa resor. Onödigt att säga att detta är en mycket snabb bil som har lite eller inget att avundas prestanda till de snabbaste sport i världen. Bäst av allt är att trots sin klassisk mekanisk konfiguration front motor, bak och dess höga potential framdrivnings erbjudanden adel och användarvänlighet förvånande, även om det är sant att köra hjälpmedel har en hel del arbete lite försöker utnyttja sin enorma kavalleri, men det är en bil som kan köra någon. denna coupe imponerar för deras fördelar och tourer kapacitet, effektivitet erbjuds också att rulla längs slingrande stigar.

I kretsen Malagueño Ascari Mercedes AMG C 63 S visade en adel av överraskande reaktioner, även i Race-läge och med drivhjälpmedel vid idrott, som är som skott i detta spår, den bakre visade ganska lekfull och antyder lätt lite gaspedalen var alltför optimistiskt. Dess effektivitet är imponerande, även om det är sant att man inte kan låta bli att tänka hur skulle detta coupe med 200 kg mindre. Säkerligen skulle inte ha problem att bli den nya kungen av kategori. Nej, men kommer det att finnas tid att kolla.

Priser Mercedes C Class Coupe

Den nya Mercedes C Coupe De är nu tillgängliga på återförsäljare av märket. Priset på billigaste versionen, C220 CDI når 41.900 €, medan C300 når 48.000 €, men i båda fallen räkningen kan stiga avsevärt, bara en är besotted med några av de delar som ingår i saftiga och nästan oändlig lista med alternativ. Samtidigt priset på Mercedes AMG C 63 Coupe, Obekräftad fortfarande vara runt 72.000 € cirka 6000 € nyare version S. redan kan beställa, men kommer inte att nå marknaden förrän i mars nästa år.

Du kan också vara intresserad

Mercedes C-klass Coupé, alla priser

Test: Mercedes C 220 BlueTEC 7G-Tronic, är den totala saloon?

Kontakt: Mercedes C-klass Estate, inte berövas något

Adblock
detector