New Nissan X-Trail 2.0 dCi 177 hk: vi har redan testat

New Nissan X-Trail 2.0 dCi 177 hk: vi har redan testat

Nissan X-Trail, den största SUV varumärke, lanserar en ny 2,0 dieselmotor som ger 177 hk. Vi kör för att kontrollera dess ökad prestanda.

Nissan X-Trail 2,0 dCi 177 hk, bevis

Nissan X-Trail 2,0 dCi 177 hk, bevis

Nissan X-Trail 2,0 dCi 177 hk, bevis

Nissan X-Trail 2,0 dCi 177 hk, bevis

från 1 Januari 2017 Det kommer att finnas tillgänglig i återförsäljarens nätverk Nissans nya motor version 2,0 och 177 hk den X-Trail, den större SUV varumärke i vårt land.

Tillkomsten av den nya motorprogram inte innebära förändringar i utseende och både externt och internt Nissan X-Trail kvar som vi vet.

tills nu, den Nissan X-Trail engined mest kraftfulla diesel Det var den 1,6 dCi 130 hk. En avsiktlig mekanisk men att i vissa situationer fortsatt låg dragkraft, till exempel vid körning med släpvagn eller husvagn. Nu, säger Nissan att nya 2,0 dCi, även i de fall kommer fordonets prestanda att vara mer än tillräckligt för att upprätthålla en god fart.

Nissan X-Trail 2,0 dCi 177 hkEn annan av ny denna version 2.0 dCi är att du kan kombinerat med en X-Tronic CVT och dragkraft till fyra hjul, hittills obefintlig möjlighet. Du kan också välja samma förändring för att driva framhjulen. Dessutom finns med en manuell sex relationer och fyrhjulsdrift eller framhjul 2,0.

Nissan X-Trail 2.0 dCi 2017: bakom ratten

den ny 2.0 dCi 177 hk Det har varit en klar förbättring jämfört med de 1,6 dCi används på high-end version. den 47 hk mer Det har gör det mycket mindre vig än sin bror.

i väg, denna nya version av Nissan X-Trail uppför sig dynamiskt bättre den 1,6 dCi 130 hk. Märkbar, naturligtvis extra 47 hk. Och mycket. Den första kontakten som vi har gjort med All läge variant 4x4i med automatisk växellåda CVT kontinuerligt variabel. Och som med förändringar av denna typ, är motorns respons inte omedelbart gaspådrag, även om det är den höga rykte som kommer från mekanik.

i min åsikt, byta CVT har mycket mer användning av asfalt. Det är sant att turnén vi gjorde var vid låg hastighet och leriga områden. Men även spår som var torrare och fastare yta, den Nissan X-Trail Han visas kunna uppfylla 90 procent av förarna: de kommer aldrig att hitta liknande situationer som har lagt oss att testa kapaciteten hos bilen. Lägg till att gropiga spår suspensionen är särskilt bekväma. Men detta betyder inte att väg bil flyta eller gunga mer än vad som är önskvärt.

Nissan X-Trail 2,0 dCi 177 hkNissan X-Trail 2.0 dCi: dess utrustning

detta Nissan X-Trail 2,0 Det blir version övre änden modell. Som sådan kan ha anmärkningsvärd utrustning. Till exempel kan du beställa ytterligare två säten vikning i bålen. Dessa innebär en minska lastkapacitet, från 550 liter Finns i fem platser till 445 i sju. I händelse av att alla positioner är fyllda, är 135 liter bagageutrymme.

mellan komfortutrustning och kan beställas element som delvis öppning taklucka med elektrisk, läder, innerbelysning genom ledes framsäten snabb uppvärmning, mugghållare uppvärmd eller kyld, infotainmentsystem Nissan med 7-tums pekskärm och mobiltelefon anslutning via Bluetooth.

Nissan X-Trail 2.0 dCi priserna

Som jag redan har väntat ovan, den nya versionen av Nissan X-Trail 177 hk Det kommer att finnas tillgänglig från början av januari. förväntar sig helt monopoliserar en tredjedel av den totala försäljningsmodell nästa år. Det kommer att finnas i tre utföranden (Acenta, Tekna och N-Connect) och med priser som börjar från 31,750 euro (4×2 Acenta med automatisk xtronic) till 40.675 euro den Tekna 4×4 xtronic.

Du kan också vara intresserad

Nissan Qashqai och X-Trail Black Edition, begränsad upplaga mer utrustning

Nissan X-Trail Hybrid försäljning X-Trail grönare

Jämförelse: Mitsubishi Outlander 220 DI-D 150 4WD 7 plz vs Nissan X-Trail 1.6 dCi 130PS

Adblock
detector