Seat Ibiza Cupra 2016: sportbil för vardags

Seat Ibiza Cupra 2016: sportbil för vardags

Seat Ibiza Cupra 2016 är inte bara den mest kraftfulla versionen av denna bil, men också en av de bästa verktyg som kombinerar sportighet med praktiska.

Seat Ibiza Cupra 2016 Foton och sport

Seat Ibiza Cupra 2016 Foton och sport

Seat Ibiza Cupra 2016 Foton och sport

Seat Ibiza Cupra 2016 Foton och sport

Vi ville verkligen få bakom ratten i den förnyade Seat Ibiza Cupra, i sitt sortiment 2016 får många av de förändringar som redan släppts i resten av den kommersiella utbudet av detta liten bil den B-segmentet.

Vi körde till kan Padro, ett centrum för lärande och förbättra körning med olika kretsar som ligger i provinsen Barcelona, ​​för att kontrollera både lokaler och andra slingrande vägar utvecklar hur Seat Ibiza Cupra 2016. Utanför de estetiska förändringar till denna bil sports De är inte mycket radikal. I en av våra första samtal med Sven Schawe, Chef teknisk utveckling Seat och en av dem mest ansvarig för avstämning av chassit på detta Seat Ibiza Cupra och Seat Leon Cupra och kontrast, säger att denna nya leverans sportig version soch det har försökt att få den bästa balansen mellan vardagsduglighet och sportighet. Vad gör Seat Ibiza Cupra 2016?

Seat Ibiza Cupra 2016: vilka förändringar

När vi går in i nya Seat Ibiza Cupra 2016, Jag uppskattar redan kända, såsom hjulelementen, tas direkt från Seat Leon Cupra. Både instrumentbrädan och ett antal andra faktorer har avslutat först. Och anslutningsmöjligheter? Ombord på Seat Ibiza Cupra kan också njuta av en bil utrustad med den senaste och mest framstående anslutningslösningar, information och underhållning. Således, system Seat Full Link och Mirror trasladas tillåter många av ansökningarna smartphones och mobila enheter via funktioner Apple Car Play och Android Auto.

den sittplats chaufför Seat Ibiza Cupra 2016 har värme och ventilation och erbjuder föremål i allmänhet och sidostöd erbjuder benutrymme är mer fokuserade på komfort (med andra sportbilar, satt vi bokstavligen förankrat både över ryggen och benen).

Seat Ibiza Cupra 2016den Seat Ibiza Cupra 2016 också det har en ny motor den tidigare versionen, tar nu en bensin 1,8 TSI med dubbla system för direkt / indirekt insprutning (I stället för den tidigare 1,4 TSI) på 192 hk (Tidigare 180 hk). I huvudsak är det samma motor som först hade premiär på Volkswagen Polo GTI, men ja, när det gäller Seat Ibiza Cupra vridmomentet är något högre (upp 32,63 mkg, tillgänglig mellan 1450 och 4200 rpm). Sitt utbud av kraftutveckling är mer än generösa och du har alltid en känsla av att när du verkligen behöver verve Ibiza Cupra vad ni kommer att ge.

Seat Ibiza Cupra 2016: bipolär

I vår första testet, anser vi att motorn 1,8 TSI den Seat Ibiza Cupra den anpassar mycket väl 6-växlad manuell växellåda. Dess dynamiska drivsystem med två inställningar –Normal och Sport– att skilja mycket tydligt sin delad personlighet. En touch på en knapp, är de parametrar som ändras gasrespons, styrning, kuddar adaptiv fjädring Cupra och ljudet som kommer från avgasrör. vägen normal aktiverad kan du njuta av en bekväm och trevlig resa ombord på Seat Ibiza Cupra. Allt förändras när du trycker på knappen idrott, tid som kommer att tända idrotts bevis för namnet Cupra.

I denna nya delen av Seat Ibiza Cupra, Vi uppskattar en betydande förbättring i den totala prestandan hos bromsar. vägen idrott aktiverad, de enda kropps gungar, bilen platta varv, är styrningen mycket exakt och kurvor som uppträder vid halsbrytande hastighet. I mer komplicerade kurvor och när inte bära tillräcklig hastighet, elektronisk differentialspärr XDS deltar vår hjälp i rätt åtgärd bromsning det inre hjulet för att minska understyrning.

Strömavbrott, en av de nackdelar som ibland kommer ut i små bilar för stark, inte förekommer i Seat Ibiza Cupra. Till vår smak, är motorn pressas i rätt mått och viktfördelning 61,9 i fronten och 38,1 procent i bakaxeln bidrar till dess stora dynamisk balans.

Seat Ibiza Cupra 2016: dess ‘gadgets’ mest nyfikna

För ‘nördar’ av teknik, den Seat Ibiza Cupra 2016 även den har förberett flera överraskningar. En är Seat ansökan DriveApp, du kan njuta av olika funktioner både inom och utanför bilen, bland annat anpassad pekskärm multimediasystem eller inkludera realtidsdata på väderförhållandena that’re cirkulerar. Du kan också njuta av vad som händer i Facebook och Twitter och, för den nyfikne, inkluderar funktion "Challenger", föraren föreslår ett slags självförbättrande konkurrens som kombinerar sportighet med effektivitet.

Seat Ibiza Cupra 2016: Vad ett pris!

En annan av de stora attraktionerna i den nya Seat Ibiza Cupra är den pris. sittplats inte bara har fått rebajar 1.400 € om din föregångare att lämna i 21,400 €. Om bilen finansieras genom branding och lanseringskampanjer dra nytta, kan du köpa en Ibiza Cupra av 17.680 € fyra års garanti och fyra år underhåll ingår, förutsatt att de inte överstiger 80.000 km.

Adblock
detector