2017 Volkswagen Polo: testa den nya super-utility!

2017 Volkswagen Polo: testa den nya super-utility!

Den nya Volkswagen Polo står för kvalitet rullande och material, säkerhetsutrustning och dess anslutning och dess plats. Det ser mer ut som en kompakt än ett verktyg.

Officer! Detta är Volkswagen Polo 2017: Alla foton

Officer! Detta är Volkswagen Polo 2017: Alla foton

Officer! Detta är Volkswagen Polo 2017: Alla foton

Officer! Detta är Volkswagen Polo 2017: Alla foton

sjätte generationen den Volkswagen Polo, en modell nära kopplat till vårt land och att tillverkas i Pamplona i första hand, som vi också måste lämna SUV variant vi vet nästa år. Fram till dess nya delen av den populära Volkswagen Polo a säljer verktyg som det har uppfört sig riktigt bra kommersiellt fram till slutet av sin kommersiella livet.

Nu, med den nya generationen, Volkswagen Polo förmåner från MQB-plattformen A0 Volkswagen Group han hade premiär För några månader sedan Seat Ibiza, vad garanterar större, och mer lead habitabilidades beteende. Också det tar emot en konstruktion utan att vara störande, ja utvecklas till en mer muskulös bil, sportigare, mer Huvud Karaktärr den utgående Volkswagen Polo.

New VW Polo: kungen av digital

Men om vi måste hålla med något i denna nya Volkswagen Polo är framför allt hans revolutionerande interiör konfiguration där den antar en 11.7 inches digitala cockpits och tre möjligheter att iscensätta -i ordnade ytskikt, som är förbunden med en central skärm stor kapacitiv touch, upp till 8 inches. Den cockpitgenera en mycket hög enhetlig informationsområde i ögonhöjd, vilket leder till ett ökat säkerhets styrning och övervakning vid ratten. Allt detta i en struktur mycket horizontalizada instrumentpanelen, där den centrala ledningen luftare och luftkonditionering ligger långt under. granska möjlighet för nya Volkswagen Polo någon anslutning med någon typ av anordning och induktionskapacitet mobil nästa generation.

VW Polo: InteriorDet är också anmärkningsvärt att kvalitet på material Vi finns inuti, något att leva upp till ett fåtal konkurrenter, med fluffig instrumentpanel, som i armstödet fotgängare eller områden som är mest sannolikt att röra med våra händer. Lovvärt i den nya Volkswagen Polo är också kvalitetsinställningar, på högsta nivå. maximal ergonomi, ratt med multifunktion och just tillplattade vid basen, något kryss mittkonsolen till föraren trycker du tryckknappar som betecknar kvalitet … Alla mycket lätt, alla mycket bekvämt.

Redan i baksäten belysa lättillgänglighet och avstigning av passagerare med dörrar som öppnas många grader. Därefter, insida, utmärkt utrymme för åkande stor storlek och också en framstående breddimension. Den enda men vi hittar är den femte torg med en stor central tunnel. Porter endast jämförbar kapacitet till Seat Ibiza och förlorar möjligheten att någon reservhjulet.

Upp med Volkswagen Polo

Vårt test av den nya Volkswagen Polo har vi gjort med 1,0 TSI-motorn 95 hk, en trecylindrig Det noteras för den låga ljudnivån som erbjuder lågt rull rytmer och media. En annan sak är när du går och du tvinga dig själv att komma ihåg att det finns tre cylindrar inom vilka empuja- driver men med en märklig ljud som attraktiva.

Exteriör VW PoloMed denna motor på 95 hk bilen mycket bekväm att flytta sina 1,145 kilo i vikt, allt i kombination med en konfiguration som låter dig välja mellan -Eco fyra körlägen, Normal, Sport och individ-, arbetar på suspensionen och elektroniska gasspjället och riktning. Denna Volkswagen Polo 1,0 TSI 95 hk vi har genomfört en mycket fina manuella 5 relationer Han kan få en dubbel-koppling DSG 7 marscher-väl förskjutna. Bilen visas verve under alla omständigheter, med stort eftertryck på alla terränger tack vare den bredare, denna ökade till strid medan cantilevers reduceras för att sänka höjd gör lägre tyngdpunkt.

Slutligen noterar att det på konsumtion, detta Volkswagen Polo 1,0 TSI meddelar genomsnittliga konsumtionen av 4,5 l / 100 km, som omvandlas till 103 g / km CO2. Det är också anmärkningsvärd arbete i suspensionen som söker en balans mellan komfort och effektivitet.

Du kanske också är intresserad av:

Den nya VW Polo, jag kommer att vara i produktion!

Jämförelse: Ny Seat Ibiza vs VW Polo

VW Polo detaljer: mer bil som tillverkas i Spanien

Adblock
detector