Volkswagen Arteon: Testning och priser ny Sedan Kupé

Volkswagen Arteon: Testning och priser ny Sedan Kupé

VW Arteon är mer än bara ersättning av CC: är en ny skär saloon 5-dörrars Coupe var och innehållet föreslå en modell av en premie karaktär. Vi har redan försökt.

Arteon VW, kombi coupe 4-dörrars premium by

Arteon VW, kombi coupe 4-dörrars premium by

Arteon VW, kombi coupe 4-dörrars premium by

Arteon VW, kombi coupe 4-dörrars premium by

den nya VW Arteon har kommit att ersätta VW CC, 4-dörrars Coupe Passat tidigare variant, men på många sätt är en egen modell, med ett ögonkast betydligt mer långtgående än det skulle ha varit en "enkel" variant exklusiv coupé. Mycket mer än tidigare, Volkswagen vill konkurrera med den nya Arteon A5 Sportback med Audi och BMW 4-serie Gran Coupé.

Det första som uppmärksammar VW Arteon är dess imponerande bild, alltså åtgärder som design. Den nya Arteon handlar om långa 4,86 meter i längd (10 mer än den Passat cm), 1,87 m breda och 1,42 m höga och samtidigt uppmärksamma sin långa hjulbas på 2,84 m. Mätningar och proportioner ger mycket mark, liksom dess design. Fronten är mycket personligt, för hur de har smält strålkastare (full-ledda standard i hela området) och grill. Denna stilist definition kommer bindestreck framtid Touareg och varumärkesimage av de bästa modellerna i intervallet Volkswagen.

Dessutom, Arteon Den kommer att innehålla två främre, en för den klassiska slut grundläggande och Elegance, och en sportigare för R Line, som presenterar paragolpes och ramar antinieblas mer aggressiv. bakom Arteon Han har förändrat baklucka av den tidigare CC, med en enorm gate (Det kan automatiseras och har funktion "handsfree") Som ger tillgång till en mycket brett trunk av 563 liter. R Linjen visar också en liten aerodynamisk bilaga på grind- och krom slutrör. all kontur Arteon ingen brist på starka och djärva nyanser av design som ökar sin elegans och sports; också avstår ramar i dess 4 fönster. den fälgar intervallet från 18 och 20 inches och även de slösa design.

VW Arteon 2017

Arteon VW saloon 5-dörrars Coupe

Dörr inåt finner vi en rymlig, kvalitet interiör. den instrumentbräda följer den linje av Passat. Det belyser möjligheten att ha en stor central skärm av 9,2 tum med gestural kontroll, Om systemets Infotainment överlägsna (8 inches vid basen) väljs. Du kan också ha virtuell ruta Konfigurerbar vi redan vet i Passat och tredjedel head-up displayskärm. Teknik design och föreslå en interiör som mixar elegans med sportighet, i fallet med R-Line förbättrar denna aspekt med sittplatser, pedalier och ratt specifik, bland andra detaljer. I bakre raden belyser den enorma plats för ben. Den allmänna känslan är att vara en bil mycket rymliga och bekväm, men inom dess 4-dörrars coupe format (Höjd låga höfter och lägre tak). Baksätet är så gott som definieras som två platser plus skrymmande centrala tunnel stjäl mycket utrymme interiör.

VW Arteon: mekaniska inälvor av Passat

den Arteon Det har utvecklats på MQB-plattform som stöder Passat och följaktligen tar dess mekaniska bas. Men presenterar den vissa utvecklingar. den DCC adaptiv dämpning öppnar nya ventiler som har breddat lagar handling. lägen komfort, normal och sport du kan anpassade-tune mellan en skala från + Komfort + idrotten. också Volkswagen Arteon 2017 Den har en adress progressiv den snabbaste visas i sin centrala spelet för att förbättra deras beteende sports. Det finns många möjliga konfigurationer och därför är det svårt att generalisera om dynamiken i Arteon, men de testade med alla möjliga extra enheter erbjöd oss ​​en extra balansen mellan komfort och prestanda. den 4MOTION (Standard på vissa mekaniska versioner) är ytterligare element som bekräftar det mervärde Arteon och utmärkta dynamiska egenskaper.

VW Arteon: motorer för alla

initialt Arteon kom till vårt land med Dieselmotorer 2,0 TDI 150 och 2,0 BiTDI 240 hp (två sekventiella turbos) och 280 hk 2,0 TSI bensin. byta DSG av 7 hastighet och 4MOTION Det är standard i de två sistnämnda. Utbudet kommer att berikas senare med den nya motorn EVO 150 hk 1,5 TSI, 2,0 TSI och 2,0 TDI 190 hk 190. Och även om du inte bekräftar de ansvariga, mer på medellång sikt bör komma fram till en GTE hybridversion. Mekanisk erbjudandet är brett genom kombinationen av alla dessa motorer, transmissioner (6Vel manualer och DSG) och transmissions (främre och 4MOTION). I den internationella presentationen har vi fokuserat på 2,0 BiTDI 4Motion DSG 240 hk, vilken bildar ett stopp intervall i diesel dess enastående skjutbarhet (6,5 s från 0 till 100 km / t), Förfining och effektivitet (5,9 l / 100 km i genomsnitt).

VW Arteon 2017

VW Arteon: banbrytande utrustning

Utrustningen gör också Arteon senior bil i intervallet Volkswagen. Bland de många system som kan införliva höjdpunkter bakre Prescrash (Standard), en enhet som reagerar med säkerhetsåtgärder på de åkande (snäva bälten up fönster, etc.) om den upptäcker att vi kommer att påkörd bakifrån. En annan säkerhetssystem kan varna vår sömnighet eller stat medvetslös bakom ratten och bromsar för att varna och bör inte reagera, är systemet i stånd att styra bilen till höger körfält, stoppa den helt och aktivera nödbelysning.

den prediktiva farthållare med hänsyn till hastighetsbegränsningar av vägen och anpassa vår hastighet till dessa lagliga gränser. Även strålkastarna genom navigationssystemet och inte på ratten för att rikta sina strålar mot kurvorna strax före ankomsten. den assistent av sylt så kan leda autonom upp 60 km / t bilen agerar automatiskt på gaspedalen, bromsar och styrning. inget saknas Arteon Inte heller uppdaterad med den senaste anslutningssystem. Från plattformen Car-Net och genom applikation på din smartphone, Vi kan styra många parametrar i bilen och få tillgång till många andra säkerhetsfunktioner och tjänster. Detta system erbjuder Volkswagen gratis för de första tre åren.

VW Arteon: priser

Du är nu till försäljning New VW Arteon. Under denna första lanseringen period, är standardutrustning berikad med en serie valfritt varumärket värden mellan 2500 och 5000 euro, enligt finish.

Arteon VW 2,0 TDI 150PS DSG: 41790 €

Arteon VW DSG 150 hk 2,0 TDI Elegance: 44,460 €

Arteon VW 4Motion 280 hk 2,0 TSI DSG Elegance: 51170 €

Arteon VW 4Motion 240 hk 2,0 TDI DSG Elegance: 51170 €

Arteon VW 2,0 TDI DSG 4 Motion 240 hk R-Line: 51760 €

Arteon VW 4Motion 280 hk 2,0 TSI DSG R-Line: 51,770 €

Adblock
detector