Första testet: Toyota Auris 120T

Första testet: Toyota Auris 120T

Toyota Auris var redan en kompakt nästan felfri, om du ville ha en bensinmotor. Denna ombyggnad av Auris korrigerar en motor 1.2 Turbo.

Första testet Toyota Auris 2015

Första testet Toyota Auris 2015

Första testet Toyota Auris 2015

Första testet Toyota Auris 2015

Få människor mer krävande arbete som dess skapare. Vi hade en chans att chatta med "Europeiska far" Auris och vi erkände sin glädje att se att praktiskt taget 25 förbättringar som föreslås av Japan, korrigerades i denna generation. Bara vi fick "få" tre på nuvarande chef för Toyota Spanien, Agustín Martín, som vem som helst kunde se en mittkonsolen "kontinuerlig"Utan luckor eller asymmetrier, som Auris Hybrid själv hade en Nappa läderratt med hög kvalitet och belysningslikformig blå knappen och bild.

Inredning Toyota Auris 2015

Även om du aldrig har klättrat en Auris, skulle du kunna checka in denna djupa remodeling är 2015 en mogen bil. jag menar Han har lämnat något utrymme för dig att vara en defekt allvarligt. du hittar du subtila detaljer frukten av erfarenhet. Från en storlek på läsbara bokstäver "rekreation" är en instrumentpanel i tre dimensioner eller för att tillhandahålla en mångsidig färgskärm mellan klockorna. För att inte tala om erbjudandet en generös skärm 7 tums tryck kapacitiv typ. Eller att stammen med ett golv som döljer en dubbelbotten. I Auris ändrar inte hjulbas, eftersom det inte fanns något behov av, någon rimlig för benen på den bakre passagerare utrymme tillgång 43 kräver inte står bakom och passar bra contorsionismos fötter under trottoaren. Den har en bra armstöd, fällbart ryggstöd 1 / 3-2 / 3 … Kom igen, fyra bra ställen och en femte plats mycket rimliga, eftersom transmissionstunneln är icke-invasiv. Jag saknar bara i saknar dessa ventiler Det erbjuder en rival. Framför är bilden ännu bättre, eftersom utrymmet på båda ställena är mycket generös (utan asymmetrier, saker och ting verkligen en bil som är utformad för att ge höger och vänsterstyrda utan förpliktelser). den nästan perfekt förarergonomi. jag säger "nästan" personliga nyanser, jag tycker att ratten en aning snett, som fotstödet. Men förmodligen en skamlig krav på att förbättra passiva säkerheten i händelse av en krock. De väger tungt på Toyota NCAP tester och bara titta på Toyota Safety Sense att förstå, ett system som utvecklats för att vara effektiv och rimligt ekonomiskt (700 euro i varje Auris) och att utvidga det till lägre segment. Så stolt förklara att 70 procent av Toyotas som säljs i Europa kommer att utrusta denna Toyota Safety Sense. Toppmodellerna kan även innehålla mer avancerade system, med stöd av radar, stil med vad Toyota och Lexus utrustar.

Toyota Safety Sense

Grunden för den nya Auris 2015 är den tidigare Auris. Inte måste testas för att hålla femstjärniga EuroNCAP bara vara en fråga om "paperworks"Eftersom de kommer att släppa fler poäng tack vare sin Aktiv olycka mitigationsystem. Det kallas Toyota Safety Sense och fokuserar i första hand på Pre-Crash Safety (PCS). Genom en kombination av videokamera och lasersensorn belägen bakom den inre backspegeln, är systemet i stånd att varna eller starta en helt automatisk bromsning om en kollision är omedelbart förestående. Aktiv under 80 km / t, systemet ger dig tid att minska med ca 30 km / t fordonshastighet i händelse av åtgärder. Detta innebär att kan nästan garantera att undviker mest stadstrafik når långsam och missbruk inom områdena 30. På torr asfalt, Vi fann att systemet helt stoppar bilen ännu snabbare. Naturligtvis kameran fungerar inte bara som en pre-crash är kunna känna igen signaler, vilket gör den automatiska ändringen av balk eller varna för oavsiktlig avvikelse från körfältet.

Atkinson motor Turbo!

Auris hade två bensinmotorer, 1,33 och 1,6, som i Spanien kommer att vara ersättas av en 1,2 turbo fyrcylindrig 116 hästar, hör till motorfamilj ESTEC (Förkortning för "Ekonomi med överlägsen termisk effektiv förbränning"Combustion ekonomi med högre termisk verkningsgrad). Sedan Christian, som Toyota har beslutat att koncentrera sig på bensinmotorer, sätta i play all sin kunskap om förbränningsprocesser och därmed uppnå lägre konsumtion. Tack vare en variabel fördelning av brett spektrum är i stånd att arbeta både som en konventionell Otto-cykeln, och Atkinson utnyttjar Toyota hybrider. I detta fall mycket låga belastningar, insugningsventilen förblir öppen och tillåter en del av insugningsluften lämnar motorn före explosionen, för att reducera pumpförluster och har en karriär längsta expansion, som simulerar en förskjutning (och ett injicerat) mindre bränsle. ESTEC andra motorer redan kombinerad turbo och Atkinson, nämligen Lexus NX 200T.

Toyota Auris Hybrid 2015

Resultatet är att Auris trycker ned från mycket försiktigt. Mycket nedanför det betyder den 1400-1500 rpm nått och stoppar vibrerande som om det vore en trecylindrig fyrcylindrig flöden som den är. I denna regim och meddelar det maximala vridmomentet och officiellt inte förfalla till 4000 rpm. Motorn verkar stretching välsmakande, men det är bara ett utseende, eftersom vid 5500 rpm börjar den röda zonen de cuentarevoluciones … och det är det. klart De konvergerande diesel- och bensinmotorer. De parat sig till en sex-växlad växellåda för smidig hantering, förbrukning i en komplicerad väg runt Bryssel, med tung trafik, många människor och vissa highway avslutades med mycket rimliga lite över sex liter. Som en guide, samma resa ombord på nya motorn utrustad Auris 1,4 D4-D diesel, BMW källa, 112 hästar, rycker han en liter. Naturligtvis i utbyte för den klassiska Diesel prat. En annan liter mer om detta resplan får ner Auris Hybrid, som lätt han föll från de fem liter och här definitivt du har mindre brus. Ja, det finns mer tyngd och det känns även trampade på asfalten; inte röra bromsen eller adress inte når nöjet av de andra motorerna, som har förbättrade känsla mittpunkt.

bekväm

Tryck förvånande att Toyota har lyckats åkkomfort, med justeringar klassiska peka och omgjorda docka. Dimmer fungerar bäst i små lockigt och stopp har ändrats. Auris Diesel endast 90, den reviderade 1,4 D4-D är utformad med en vrid bakaxel, andra versioner har en bakaxel med överlappande trianglar. Det har också förstärkt ljudisolering mellan motor och kupé lederna i transmissionstunnel och det visar, till den grad att det slitbanebredderna däck 225/45 Känn slut! är stjärnorna.

Toyota Auris kommer att säljas i kroppen eller femdörrars familje Touring Sport (Med en extra kostnad på 1250 euro), med fyra utföranden, en tillgång till flottorna, så kallade Business, med 15-tums fälg. I ett tydligt engagemang för hybrid (som inte har genomgått mekaniska förändringar), hävdar Toyota att ha Hybrid sänkt priset på 900 euro. Direkt kan kunden välja, för samma 19200 euro mellan Auris Hybrid eller 115D. Toyota underliggande syftet med det i denna bil 60 procent av försäljningen av den Auris hybridvarianten motsvarar den. En intressant betalningssätt, släpptes i små modeller och kallas Betala per Drive, tänker ännu fler kunder: 190 euro per månad för fyra år kan finansiera en Auris varje motor och bara ändra storleken på entrén för att leverera. För 45 euro per månad plus försäkring kommer att finnas tillgängliga (med skyldigheten att betala 12 euro extra för säkerhetsutrustning Säkerhets Sense) och 25 euro kommer att säkerställa underhåll och två däckbyte. En framgångsrik erfarenhet i Italien, som Toyota säger att det är att ha god mottagning i Spanien.

Du kan också vara intresserad

– Toyota Auris 2015 priser och uppgifter om området för Spanien

Adblock
detector