Mitsubishi Eclipse Cross, försökte en ny mycket praktisk SUV

Mitsubishi Eclipse Cross, försökte en ny mycket praktisk SUV

I slutet av året kommer att finnas tillgänglig den nya Mitsubishi Eclipse Cross, en ny kompakt SUV intressant som ligger halvvägs mellan ASX och Outlander. Vad vi försökt!

Mitsubishi Eclipse Cross: alla foton av den nya SUV

Mitsubishi Eclipse Cross: alla foton av den nya SUV

Mitsubishi Eclipse Cross: alla foton av den nya SUV

Mitsubishi Eclipse Cross: alla foton av den nya SUV

Mitsubishi, nu 100 år gammal, tillämpar ett nytt koncept för relearning, som debuterar nya strategier i företag, produkter och dediseño efter tillhör Renault-Nissan Alliance, och tillkännager den nya bilden visar SUV sin senaste utveckling, Mitsubishi Eclipse Cross.

Efter omfattande erfarenhet av 4×4 marknaden, konkurrensen och SUV världen, dating från 1936, Mitsubishi Han har beslutat att sätta fokus på denna typ av fordon, eftersom enligt de ansvariga för varumärket 77 procent av sin försäljning i Europa motsvara detta typ av fordon och den totala SUV Andelen kommer att nå 25 procent i 2020.

Mitsubishi Eclipse Cross: coupé konstruktion

Framgången för andra tillverkare att utveckla stil coupe SUV-modeller, som den Range Rover Evoque, BMW X4, Mercedes GLC Coupe eller den senaste tidens Toyota C-HR har lett till att varumärket att utforma den nya Mitsubishi Eclipse Cross med en markerad och slående linjer liggande exteriör bild karaktär.

Mitsubishi Eclipse CrossMitsubishi Eclipse har en Cross total längd 4,40 meter, en bredd 1,80 meter och 1,68 höjd meter, medan den hjulbas är satt till 2,67 m. Tack vare dessa dimensioner presenterar en robust utseende, förbättras genom hög beltline och korta överhäng. särdrag nyfikna detaljer såsom krom linjer som korsar strålkastarna ledde dagsljus, vilka sträcker sig till botten av stötfångaren, eller situation tillbaka ren, inhysta under takspoilern. De har också förts lägre fender i dörröppningar för att skydda passagerare från eventuella stänk av lera eller vatten dörrhandtag och mycket robust trunk.

Varumärket påstår sig ha använt höghållfasta material mer vridstyvhet och låg vikt, monteras med “lim” svetsning för öka styrka och minska vibrationer kropp.

Mitsubishi Eclipse Cross: Interior bekvämt

Om utsidan är slående, viktigare är det arbete som utförs inne i Mitsubishi Eclipse Cross. Det erbjuder modern design, med ett tillstånd av de element som är mycket bekvämt för föraren, eftersom det har en horisontell design med reglage som är placerade på fingertopparna. Några av dem är andra kända varumärke modeller, som indikatorer på instrumentbrädan, men Mark insisterar han har arbetat en hel del om kvaliteten på elementen, material, texturer och ytbehandlingar som utgör det.

Mitsubishi EclipsePå instrumentpanelen, bortsett från Head Up Display där viktiga data representeras, Den har en central display av hög kvalitet i vilken information avseende ljud, telefon eller applikationer som erbjuds, som navigationssystemet anförtros Smartphone Användar -Android eller iOs-, som kan vara ansluten till systemet Mirror direkt. Den har också en pekplattan, typ mus, som låter dig välja funktioner lättare.

Den innehåller många hål för att göra föremål, och en praktiken handske bilevel, där passar A4-dokument och har en speciellt fack för att lagra rull canvas stammen under golvet. Men var är den verkliga hemligheten Eclipse Cross Det är i baksätet, som presenterar ett säte uppdelad i två delar 60:40, med glidsäte 20 cm och liggande tillbaka i en vinkel av 16 till 23 grader. sålunda, bagagekapaciteten varierar mellan 341 och 448 liter, volym vid behov kan utökas genom att vika ned de bakre ryggstöden framåt.

säkerhet dessutom har en omfattande utrustning eftersom det kan ge mitigationsystem frontalkollision i kombination med adaptiv farthållare, som det körs för 5 km / t, varnar för ofrivilliga byta körfält, döda vinkeln upptäckt, bakre trafik alert, automatisk aktivering av strålkastare, omkrets övervakningssystem med fem olika vyer eller elektrisk parkeringsbroms med funktionen “Auto Hold” sju krockkuddar, etc.

Mitsubishi Eclipse Cross: Zippy motor

Utbudet av nya Mitsubishi Eclipse Cross Det kommer att ha tre mekaniska alternativ början. Två bensinvarianter och en diesel alternativ, i väntan på en eventuell version för närvarande under utredning elektrifierade. Åtkomststeget bildas av 1,5 motorn 163 hk associerade kraftsystemet framhjulsdrift och manuell växellåda sex relationer. Samma motor också erbjudas variant associerad med fyrhjulsdrift växellåda steglös åtta förreglingar.

Senare, under 2018, kommer det att gå med i intervallet Diesel variant 2.2 DiD med allhjulsdrift automatisk växellåda med momentomvandlare och 150 hk. den AWD-systemet, Super-All Wheel Control, det gör distribuera vridmoment skickas till de främre och bakre axlarna, och mellan höger och vänster hjul för att förbättra dragkraft under alla förhållanden av vidhäftning, med hänsyn till riktningsinformationen, hastighet, lutning och vridmoment, kan leverera mellan 80/20 procent momentet på framaxeln till 40/60 i butt. det har tre driftlägen, snö, grus och Auto, föraren kan aktiveras av en central omkopplare.

Mitsubishi Eclipse Cross 2017den nya Motor bensin 05/01, tillverkad av aluminium, Systemet har direkt bränsleinsprutning, variabla ventiltider och turboladdare. Dessutom är den försedd med stop-start. Meddelar 25,5 mkg vridmoment vid 1800 varv per minut, 159 g / km CO2 och förbrukning av 7 l / 100 km. Samtidigt är fördelarna också slående, med en acceleration från 0 till 100 km / t på 9,8 s och en topphastighet på 200 km / t.

Mitsubishi Eclipse Cross: gott uppförande

Vi har haft möjlighet att köra i Mitsubishi Eclipse Korsa bensin variant med fyrhjulsdrift och CVT med åtta förreglingar. det har stora paddlar bakom ratten att använda den manuellt, vilket Det gör ett bättre utnyttjande av motorn till en sportigare övningskörning. mycket slirning förekommer inte och förändringarna kommer att ske ganska snabbt, eftersom när det är tillgängligt Åtta “fasta” relationer snarare det gör arbetet enklare. Ja, i manuellt läge tillåter inte “kick down” med gaspedalen, vilket kan vara lite obekväma i vissa omständigheter, såsom ikraft rondeller, omkörnings möjligt, etc.

I mjuk körning Mycket trevlig och progressiv. Om du beställer mer leverans visas energisk, det ger bra siffra vridmoment från mycket låga varvtal, om än på en hög rotationshastighet förblir något högre konto. på chassi tuning har fungerat ganska, med effektiva suspensioner anförtros en McPherson främre och multilink bakre fjädring, vilket inte mycket obehagligt i skadade områden och uppnå en god filter brister trottoar. Ledning tillåter också körning ganska exakt, bidra till generositet 225/55 däck på fälgen 18 inches.

Du kanske också är intresserad av:

Mitsubishi Outlander: bensin version 7 säten

Test 5000 km Mitsubishi ASX

Så är Mitsubishi SUV

Adblock
detector