Kia Sportage 1.7 CRDi: den mest intressanta Sportage, bevis

Kia Sportage 1.7 CRDi: den mest intressanta Sportage, bevis

Access version 4×2 Diesel och den nya Kia Sportage erbjuder allt förväntas av en mer än tillräcklig och funktionella SUV med bra storlek och kvalitet.

Kia Sportage 1.7 CRDi 4x2

Kia Sportage 1.7 CRDi 4x2

Kia Sportage 1.7 CRDi 4x2

Kia Sportage 1.7 CRDi 4x2

Den första enheten av Kia Sportage som han passerade genom våra händer var den dyraste versionen, med den mest kompletta kraftfullare motor, fyrhjulsdrift och GT linje avslutade nivå av intervallet. Under dessa förhållanden och med nya kunskaper om Sportage är logiskt att lämna oss en god smak, trots priset. Nu är det tillbaka till försök den här bilen, men med Grund dieselmotor, framhjulsdrift och en mer konventionell nivå finish, dvs mycket närmare i pris och efterfrågan verkligheten finns på gatan. Kia Sportage har två dieselmotorer, 1,7 CRDi 115 hk ockuperar vårt test och två versioner av 2,0 CRDi, 136 och 185 hk. 2 liter kan väljas med dragkraft eller full, dock liten 1.7 är endast tillgänglig med framhjulsdrift. av fem utföranden Sportage intervall av 115 hästar håller tre mellanliggande Concept, Drive och känsla. För första testet valde vi målgång driv, vi tror har det bästa förhållandet mellan pris och utrustning. Innan analys motorn började göra en liten sammanfattning av vad som är den här bilen.

den nya generationen Kia Sportage Den presenterar en liknande den tidigare volymen trots att en bil helt ny struktur. Det finns en stor variation i sina yttre dimensioner men bättre användning av interiören. Så ändra några centimeter benutrymme i baksätet till förmån för en större trunk. Sådant offer har inte varit problematisk, eftersom de 2 centimeter till avstående praktiskt taget omärklig på en höjd av 76 cm nu. Som referens samma mätning Det finns bara två bilar i segmentet att erbjuda mer, De är Honda CR-V och CX-5. Om vinsten stammen, som går från 410 liter till verkligt intressant erbjuder 540 liter och kan endast bakom den enorma Honda och utmärkta 585 liter tack.

Kia Sportage

En annan aspekt som har ändrats i den nya generationen finns i finish, betydligt bättre än den tidigare generationen. Vi gillade mållinjen GT 2 liter Nu ser vi att i grundinställningarna är klar, material och design är också underhålls, ändrar endast presentation med vissa motiv och material i sätena, förutom utrustningsnivån. Denna version håller instrumentpanelen design som efterliknar huden av plastmaterial till en detalj som efterliknar en söm mycket väl färdig. Framsätena är bekväma och är perfekt körställning, med även en justerbar ratt höjd och djup. Bakom det är bekvämt i de två främsta torg och en förbättrat stöd i det centrala torget, som är hård och armstöd läge på grund av framsteg. Ryggstödet kan lutas upp till 7 positioner eller helt dubbelvikt.

1,7 CRDI motorn är en fyrcylindrig direktinsprutning med variabel geometri turbo och laddluftkylare offer godkända genomsnittliga utsläpp under 120 g / km CO2, med de skatteförmåner som medför. Den har 115 hk (117,1 CV enligt våra mätningar) och ett maximalt vridmoment nästan 30 mkg. Denna enhet har vägde 1,591 kg, vilket är placerad med en vikt / effekt 13,58 kg / CV (12,5 kg / CV har en Qashqai med 110 hk) relation. Detta lägger om utvecklingen söker bättre bränsle du förmåner, att få en korrekt resultat än för konventionell användning men saknar känslor, om du värdesätter detta plus. Upp till fjärde växeln det fungerar fritt därifrån återhämtar långsammare än sina konkurrenter. Detta innebär att för omkörning eller umgås med BRIO en situation som kräver det tvingas ned en eller två växlar. Med denna motor du har mycket att transportera fullgörandegarantier men förvänta dig inte stor glädje. Skillnaden i prestanda med 2-litersmotor och 136 hästar är viktigt och jag tror kompenserar åt den trots att betala registreringsavgift (4,75%). Den 136 hk erbjuds endast med efterbehandling toppen av intervallet GT Linje som det är mycket mer komplett och bland sina bästa egenskaper och allt som levereras som standard med de flesta tror jag kompenserar betala 1500 euro där prisskillnaden med hänsyn till de officiella priser utan rabatter, så länge din idé skulle välja den 115 hk med en hög finish som Emotion. Om du hade tänkt de mest ekonomiska avslutningar, som Concept eller driv, inte längre kompenserar för övergången till större motor, eftersom prisskillnaden är hög.

Kia Sportage

Sportage förvånande beteende med förfining och åkkomfort; Ingenting finns kvar av den gamla Kia, nu är en helt europeisk bil. Det är bekvämt på ojämna ytor och antar antingen både vikt och tröghet på asfalten. Du kan lämna den med sin markfrigång, men kom ihåg att det är framhjulsdriven är bästa flykt områden med lera eller sten. serien ger Descent Control, som är ansvarig för att bromsa bilen på branta sluttningar. Jag försökte det och det fungerar bra men jag tror med tanke på deras off-road färdigheter förmodligen inte används sällan.

Du kanske också är intresserad av:

Vill du ha en ny bil? Innan uppskattar din bil gratis

Kia bekräftar en liten SUV för 2017: den "mini" Sportage

VW Tiguan 2.0 TSI vs Kia Sportage 1.6 T-GDI: den bästa SUV?

Kia Sportage 2.0 CRDi 4×4 185 GT Line, en lyx SUV

Adblock
detector