Peugeot 308 2017: Testning och priser nya kompakta

Peugeot 308 2017: Testning och priser nya kompakta

Peugeot fortsätter sin ras för att försöka bli de bästa tillverkarna general och förnyelse av sina kompakta 308 återgår till steg framåt. Redan vi har provat!

Peugeot 308 2017: provat!

Peugeot 308 2017: provat!

Peugeot 308 2017: provat!

Peugeot 308 2017: provat!

Hur resa. Hur mycket de kommer att bidra SUV Peugeot 3008 och Peugeot 5008 i denna tävling där Peugeot fortsätter i snabb takt, befästa sig som “musen huvud” . De kan nu skryta med att vara en av de första köp alternativ bland dem som förvärvar en Volkswagen … Eller vice versa: de som köper en Peugeot De kommer att titta på vad VW erbjuder. Det gör Peugeot i år med en peugeot 308 och en VW Golf, dess naturliga rival, märkligt modeller premiär nästan samtidigt sina förnyade produkter. För Peugeot, ja, du behöver inte leta länge för att hitta den hemliga ingredienser … eller hur?

allt information om de viktigaste nyheterna i Peugeot 308 intervall som har märket hittills förutsatt att du har det här, men nu har vi redan haft tillfälle få dina kontroller och försök några av de nya faktura motorer. Det bör, även om du redan har gjort en paus för att läsa de viktigaste ändringarna, klargöra ett par detaljer i förhållande till de huvudsakliga mekaniska nyheter premieres Peugeot 308 2017 och dess först till kvarn från den tid det bjuds ut till försäljning: i juni och du kan beställa (den priser, med rabatter och specialerbjudanden 4000 euro De ingår, avvika från 15,850 euro i fallet med den 5-dörrars och från 16,650 euro den familj SW) Även om Leveranserna kommer att ske från och med september. Jag minns därför att både 1,5 BlueHDi 130 hk 1,2 PURETECH som identiska effekt är helt nya motorer, medan när det gäller växellådor, kommer det att finnas en 8 automatiska förbindelser nya räkningen för BlueHDI 180 hk och en ny 6-växlad manuell växellåda för nämnda bensinmotor. I fallet med Diesel, kommer att identifiera den nya BlueHDi lätt: för sin nya motor. 1,6 BlueHDi att säljas under de första månaderna marknadsföring motorer är inte långt föråldrad, men det är viktigt att du anser denna detalj.

Peugeot 308 2017I fallet med bensin går mer eller mindre densamma: den helt nya 130 hk 1,2 PURETECH (Därför även Euro 6c) ersättas från september till nuvarande motor med samma namn och makt, medan dess nya manuell växellåda 6 förbindelser kommer inte fram förrän senare i år. i Oktober kommer att välkomna BlueHDI / 180 med den automatiska transmissions Aisin 8 förbindelser. Som sagt, de är små nyanser om du måste vara den sista. I vissa fall kommer det att vara värt att vänta; i andra kanske inte så mycket.

Peugeot 308 1,5 BlueHDi / 130: “renare” mindre fastnat

med denna Dieselmotor 130 hk 1,5 BlueHDi, Peugeot är framåt i tiden om utsläpp. Om den nuvarande Euro 6b (1,6 BlueHDi) är kräver en ny twist från september i år, när det träder i kraft den nya utsläppsbestämmelser Euro 6c, Peugeot går ännu längre med denna nya 130 hk 1,5 BlueHDI, motor som kan möte krav som ska ställas även i 2020. Och nu, låt oss se vad som kommer med den nya motorn. I tekniska innehållet, ger denna motor mycket, nämligen motsvarande minst 200-patentet. Returer butt 16 ventil, ny turbo, förbättrad insprutningssystem, särskilt, en ny katalysator och partikelfiltret integrerad fälla DeNOx två faser. Peugeot har hittills förutsatt att ingen konsumtion, men citerar en reduktion av 4 procent till 1,6 BlueHDi 120 hp. Beträffande denna motor, de nya 130 hk 1,5 BlueHDi få de 10 hk mer med en hastighet av 250 översta rpm (3750 varv per minut), medan det maximala vridmomentet är identisk i båda motorerna både i värde, 30.59 mkg, som den hastighet med vilken anges följande: 1750 varv per minut.

Peugeot 308 2017Det är uppenbart att endast miljönyttan rapporterar den nya motorn är oändligt mycket mer rekommenderas, men Det är inte en propeller som gör oss att glömma motorn som så småningom kommer att ersätta gången på flera månader. Hans bästa kvalitet obestridligen den linjära leverans av effekt och vridmoment, förbättra redan enorma elasticitet av 1,6 BlueHDi. Även turnera med lättare i övervarvning, överträffade det området av maximal effekt. Men hans svar att strypa Jag kände mindre konsekvent och mer artificiella: reaktionen är inte alltid i proportion till effektbehovet från gaspedalen du begär. Säkerligen mycket kostar den mindre deplacement, men också att nya “kemisk fabrik” bearbetning och debugs partiklar och skadliga gaser i avgasledningen, sedan praktiskt taget samlare. Själva motorn håller flyttar till Peugeot 308, Sea 5 dörrar eller familj, med tillräckligt agility, men också på bekostnad av mer frekvent användning av växlingen, utbytes utveckling vars också har rapporterats ännu. Förresten, i Peugeot har de redan märkt en förändring av trend i efterfrågan på motorer bränsle: Bensin fortsätter att öka i försäljning till privatpersoner.

Peugeot 308 2017: En bra referens beteende

Som för dynamiska uppträdande, Peugeot har inte rapporterats något arbete under kroppen, fastän utanför motorn, Jag känner Peugeot 308 tystare men också mer konsekvent på vägen. den hytt, utan stora förändringar i design eller geometri (JA i utrustning och drivande assistenter, där de får alla nya enheter som presenteras i SUV 3008 och 5008) fortfarande har utmärkta material och justeringar men fortfarande saknar genvägsknappar till funktioner. Lyckligtvis är centrum skärmen snabbare än tidigare. Som för dynamiska uppträdande, Peugeot 308 2017 är en av dessa bilar i vilka suspensionen verkar varken för hårt eller mjukt: garanterar utmärkt komfort och hög effektivitet i alla lägen. Snart kommer vi också att klättra till GTi sport version, som förresten, det finns också nya funktioner: adjö range version av 250 hk, 270 hk är den enda effektnivån nu.

Du kan också vara intresserad

– 5008: SUV som ger upp till 15 olika typer av massage

– Liksom Peugeot 3008 SUV? De bästa versionerna att köpa

– Peugeot 308 rivaler: Honda Civic, VW Golf, Opel Astra Hyundai i30 och

Adblock
detector