Boreas født, hybrid superbil fra 1000 CV laget i Spania

Boreas født, hybrid superbil fra 1000 CV laget i Spania

DSD design & Motorsport – spansk selskap lokalisert i byen Santa polarisert presentert på den kommende 24-timersløpet på Le Mans sin hybrid sports Boreas med 1000 hk.Boreas født, hybrid superbil fra 1000 CV laget i Spania

For nå vet vi det første "teaser" Boreas og historien lover … Boreas er et prosjekt gestated og, fremfor alt, fullt bevæpnet, i vårt land. Prosjektet startet for 10 år siden og har siden blitt opprettet, utviklet seg og nå henrettet for Boreas er en komplett bil, i stand til å skyte og overføre fra og de største opplevelser av hiperdeportivo XXI århundre. Det er ikke en idé som søker finansiering fordi Det er selvfinansiert fra andre bransjer med arbeids DSD design & Motorsport. Det er heller ikke en enkel design øvelse som forsøker å lure investorer eller leverandører, som produsenter av verdensklasse komponenter har bekreftet sitt samarbeid om leveranse av mekaniske og teknologiske elementer, og aktivt samarbeide i å tilpasse sine forslag til personlighet og behov Boreas.

Vi kjenner Boreas 14. juni på VIP Michelin løpet av 24-timersløpet på Le Mans -Den franske dekk vil gjøre hver skoing vet den mest effektive måten dette Boreas, en hybrid av 1,000 hk-. Boreas er far til en familie med 12 barn, hver med en særegen personlighet, og som vil gjøre opp begrenset serie som vil sirkulere igjen bli tildelt på en spesiell måte.

Ifølge bekrefter sin skaper, David Sancho, den Boreas Det vil ikke bli solgt med vanlig format. Sancho er en en elsker av industriell design entreprenør og også antagelig ha trent i bildesign ved Polytechnic University of Valencia, med hvem hovedvei aksje samarbeid i vår Design Contest som i år feirer 20 år.

Hvorfor navnet på Boreas?

den nevne Boreas Det kommer fra gresk mytologi. Boreas er guden for vinteren vind og mytologi som har skapt han sier tolv Colts etter å ha tatt form av en hingst for hopper ligge med kongen av Dardanians, Erictonio. Disse hestene antas å være så rask som sin far, vinden.

Boreas vil presentere et moderne design, svært forskjellig fra noe kjent. Dens utvikling er drevet av selv David Sancho, som har jobbet og fortsetter å jobbe med produsenten av luksusyachter Astondoa. den plug-in hybrid teknologi er utviklet internt i samarbeid med spanske selskaper og sikrer autonomi i elektrisk modus på 100 km la oss huske at en Porsche 918 Hybrid tilbyr ca 30 km i elektrisk modus sigar.

De nye Boreas, video

Du kan også være interessert

Spania GTA Spano 2015, nytt hjerte for den spanske dyret

Tyren, den ‘Lamborghini’ håndverker spansk

Adblock
detector