Signalerar ett fel

Signalerar ett fel

Lika viktigt är det att se hur de ser dig, speciellt när en punktering, en olycka eller ett fel i bilen, du ‘kastas’ på vägen. Sätt på dig reflexväst och signalerar bilen. Det är det första du måste göra.Signalerar ett fel

Du kan tillbringa en dag går att köra, till exempel din kurs och semesterorten mekaniska fel eller en punktering tvinga dig att stanna bilen på vägrenen. Oroa dig inte. Du vet med ett telefonsamtal och tack vare vägassistans assistans problemet är löst. Men det finns mer … bilen blir ett hinder för andra trafikanter och måste undertecknas.


I varje omständighet Det första du bör göra är att ta bort bilen av vägen så långt som möjligt asfalten och bära reflekterande väst, obligatoriskt sedan juli 2004. Artikel 118 i kungligt dekret 1428/2003 upprättar obligatorisk användning av reflekterande väst för föraren att gå ur fordonet upp på skuldran eller vägbanan av en långdistansfärdväg. Därför måste vi ta västen handen Sätt den på innan du lämnar. Idén att placera handsken. Använd inte västen klassificeras som mild bestraffning med böter på 90 euro.

Om händelsen inträffade på en tvåfiliga, måste det vara signalering bilen med varningstriangel. Måste placeras en framför och en bakom fordonet, minst 50 meter från bilen, och så är synlig för förare som närmar sig från åtminstone 100 meter. Båda måste varna mötande bilar och de som är i vår samma riktning. Om den händelse inträffade på motorvägen eller motorväg Placera helt enkelt en enda triangel, ligger minst 50 meter innan det skadade fordonet och synlig från minst 100 meter.

Man bör komma ihåg att trianglarna varnar för att en bil stannade i ett farligt område, men innan andra förare kommer att se bilen stannade vid vägkanten. Annars är värdelösa. Det är mycket vanligt att se en stoppad bil på en vägkant och triangel vilar på bilen.

Förutom att placera varningstrianglar fara, Vi måste sätta nödbelysning eller ‘varning’, och om det är natt, ljusen också.

Och om det finns en olycka …
Alla som är inblandade i en trafikolycka, vittnena eller har kännedom om det behövs för att:

-Extra eller begära hjälp för att hjälpa offren eventuella.
-Bistå undvika ytterligare fara eller skada.
-Hjälpa till att återställa trafiksäkerheten.

Det finns tre akronymer som definierar lämpliga åtgärder i händelse av olycka: PAS (Skydda, Meddela och undsättning).

Om du ser dig själv inblandad i en olycka eller bara hitta dig själv med en, håll lugn, Stanna bilen för att inte skapa en ny trafikfara, ur vägen om möjligt, för motorn, skär tändningen i bilen och sätta handbromsen.
Innan du lämnar bilen Sätt på dig reflexväst och sedan signalerar hindret skapats för att varna andra trafikanter. Glöm inte att immobilisera bil eller bilar inblandade i olyckan. För att förhindra bränder genom nedskärningar antändning av förstörda fordon.

Korrekt beteende inom 10 minuter efter olyckan kan rädda liv, förhindra en olycka, minska (upp till 30 procent) eller till och med undvika sekundära lesioner och minska skada på egendom.
Nästa steg skulle för att få hjälp. Som ska användas för SOS inlägg, ännu snabbare om vi telefon är att ringa räddningstjänsten vid 112. Ju mer detaljerad information du ger, desto större är sannolikheten att räddningstjänsten anländer så snart som möjligt till olycksplatsen. Det är viktigt att du identifierar dig. Vad är inte nödvändigt att du meddelar myndigheter eller agenter, eller stanna på plats om de faktiska omständigheterna klart produceras endast mindre skador och trafiksäkerhet är återställd.
Det verkar självklart, men det är viktigt att hålla i bilen telefonnummer nödsituation: det officiella av varumärket i bilen, försäkringsbolaget, företag hjälpa bilisten och om du tittar bråttom tveka inte att ringa polis eller Guardia civil. Detta för att ta bort det skadade fordonet så snart som möjligt vägen.

Adblock
detector