Allt om radardetektorer och larm

Allt om radardetektorer och larm

Målet för förare är tydlig: undvik
böter. Förutom att uppfylla normer
trafik, vi ibland kan förvirra och inte veta
det högsta värdet på en viss sträcka av
vägen. För att undvika detta måste du till ditt förfogande
många radardetektorer och larm i
marknaden. Vi analyserar några av dem.Allt om radardetektorer och larm

Vad som intresserar dig mest: A timer eller radar detektor? Först och främst måste det förklara vilken typ av hastighetskameror på våra vägar där, där de står, vad antiradar behov och framför allt, att veta vad lagen säger (oavsett om de är lagliga).


– fast radar: är de cinemometers De använder en mängd olika hastighetsstyrmetoder såsom radar, band induktion, digitalkameror med nummerskylt erkännande, etc. Men dess huvudsakliga funktion är att de är fast installerade och permanent på vägen. Vare sig i verandor, hytter på sidan eller på stolpar. Funktioner. Trots att de är de mest talrika deras plats, att vara fast, Det är känt i förväg, och vanligtvis preseñalizados vertikala vägmarkeringar. För att upptäcka dem, vi behöver en GPS varning, Det är det bästa valet eftersom de inte ger falsklarm och distans varningar som varnar är större än detektorer.

Mobil Radar: Dess huvudsakliga funktion är att De kan flyttas runt och dolda var som helst, till exempel stativ eller kamouflerade bilar. De kan användas statiskt (A skuldra) eller rörliga inom ett fordon i rörelse. Att varna för deras närvaro, är det bästa alternativet en radar detektor. Vissa annonsörer annonsera och varna för eventuell förekomst av mobila radar, men alla de verkligen gör är att försöka gissa vilka webbplatser skulle kunna vara och införlivas i databasen.

lasguns: de är som mobila radar men inte begagnade men radar laserteknik. Dess huvudsakliga funktion är att de är bärbar och de kan flyttas runt. De används i stativ i vägren eller broar, eller också från interiör av ett fordon. De kan endast användas statiskt, aldrig rör sig.

Antagandet av den nya trafiksäkerhetslagen som trädde i kraft den 24 maj 2010 har förändrats avsevärt i fråga om radarvarnare och laser hämmare. Detta är vad de säger nya objekt:
Art. 65.5.h) Mycket allvarliga brott“Framförande av fordon med radar installerad hämmare eller andra mekanismer för att störa en väl fungerande trafik övervakningssystem.”
Art. 65.6.d) Andra mycket allvarliga överträdelser“Install hämmare radar i fordon eller andra mekanismer för att störa en väl fungerande trafikövervakningssystem. Inte överträdelser varnings rapporteringssystem positionen för trafikövervakningssystem. “
Den viktig detalj är i den sista meningen i artikel 65.6.d. Av detta följer att “radarvarnare är lagliga liksom GPS annonsörer, eftersom endast underrättas om positionen för radar.” “Hämmare av radar / laser straffas med 6000 euro och 6 poäng, eftersom de interfererar med driften av radar / laser’.

Dessa är de detekteringsband med hjälp av radar i Spanien. Å ena sidan, Ka-bandet, som är närvarande i 90 procent av radar och som arbetar vid två frekvenser: 34,3 GHz (för fast och mobil) och 35,5 GHz (för endast fast). Resterande 10 procent använder K-bandet, 24,125 GHz. Det senare är närvarande i de automatiska dörrar, bensinstationer, bilverkstäder öppningssystem, etc. Så det rekommenderas att vi programmera detektorn för att lokalisera endast Ka-bandet, och undvika falsklarm. Ju fler band har en detektor, är mindre specialiserade och mer falsklarm har.

– Max WIKANGO: som de flesta här varnings radar (GPS, GPRS) fast radar alert, möjlig mobila radar sektion och olycksdrabbade platser. Med tillkännagivandet av varje radar, rapporterar också på den högsta tillåtna hastigheten och den faktiska hastigheten, begränsad hastighet, typ av radar och avstånd som visas på skärmen. förutom den Röst varning, utfärdar ett visselpipa tills radar detekterad. Denna enhet varnar för radar 400 meter ungefär avancera. Under testning av denna varning, blev vi förvånade att radar begränsad till 90 km / t stretch, begränsade han till 80 km / t. Fast radar, upptäcks alla. Denna varning är tillgänglig för samhället Smart Drivers, med 1.800.000 användare De utbyter information i realtid. Bara göra två knapptryckningar för att meddela sig förekomsten av radar och farlig för samhället områdena. den innehåller beräkna den genomsnittliga hastigheten i områden med radarsektion; varnar för förekomst av mobila hastighetskameror, trafikljus och svarta prickar.
Till förmån: Satellitmottagning är omedelbar. Antennen är mycket känslig, vilket tillåter positionering av maskinen nästan var som helst i instrumentpanelen.
räknare: De är rikliga varningar för “jaktområde” mobila radar. Den översta knapparna är för känslig och manipulera enheten trycks av misstag. Meddelanden är riklig ‘jaktmark’ radar.

– Lynx II: detta timer varnar för fasta, mobila radar och pormaskar Olycka med olika budskap i varje enskilt fall, alltid 380 meter i förväg. också varnar för den maximala hastigheten tillåts i varje situation och på skärmen ser du hela tiden den faktiska hastigheten med vilken bilen rör sig fram, när den utfärdar en varning, ändra återstående avståndet i realtid till den punkt av intresse. Vilken röst som används är mindre metalliska och retar de första generationens larm. Om du överskrider hastighetsgränsen när du signalerar en radar, enheten säger att du minska hastigheten. Tills du inte längre avger pipet ‘minska’. den lo II ansluter en enhet (säljs separat) detektering radar, som informerar de detekterade band K- och Ka-banden kan konfigurera önskad mottagning.
Till förmån: möjlighet att konfigurera så att bara varna dig om incidenterna som du vill.
räknareDet fungerar bara genom nätsladden. Inget batteri.

– Mini Coyote: detta timer är mycket lätt att använda. Den har en enda knapp som tjänar till att slå från och till “studsa tillbaka” nyligen detekterade informations radar. Varnar på två olika sätt, med differentierande textmeddelanden fast (Fast), och mobil skickas med andra medlemmar i samhället (Live) med upp 700 meter i förväg. Det åtföljs av högljudda pip i samtliga fall de ökar i intensitet beroende på hastigheten med vilken taket, vilket indikeras i samtliga fall överskred. När du anger en väg gör alltid en skanning för att upptäcka om det finns andra medlemmar i Coyote (upptäckts) gemenskap och indikeras med registreringsnummer (antal) Ahead Coyotes. Han säger också vägen som du kör och faktisk / hastighet hastighetsgräns. Som vi har sagt, tillhör den till en gemenskap av användare som kommunicerar i realtid position mobila radar. När de passerade en mobil radar, helt enkelt trycka på en tangent på Coyote, meddelar användaren samfundet närvaron och positionen för mobil radar.
Till förmån: Varnar i god tid och uppdateras automatiskt.
räknare: Det faktum att gruppmedlemmar kan skicka information till andra orsaker falsklarm.

– Cheetah C50: Denna enhet fungerar intuitivt. hans storlek detta är bekväm och praktiska eftersom du kan sätta på och lätt avlägsnas genom magnet som installerar i instrumentbräda. När den stoppas, meddelar tiden på displayen. När bilen rörelse, Den visar den hastighet med vilken vi cirkulera. Det är en av de få enheter som ber dig, vid behov, för att uppdatera databasen. Radar varningar utförs med 600 meter i förväg med korta, tydliga budskap.
Under testet med den här enheten, identifierar radar avsnittet halv, och ibland den maximala hastigheten är inte korrekt.
Till förmånBekväm och praktisk storlek för att sätta på och ta av. Bra satellitsignalen.
räknare: Rösten av anordningen är ganska metalliska och något irriterande att höra, trots att utfärda kortmeddelanden.


– Bärbara radardetektorer

Adblock
detector