Hur man rengör bilen klädsel: Hem tricks

Hur man rengör bilen klädsel: Hem tricks

Är klädseln i bilen är smutsig och inte vet hur man rengör det? Håll utkik efter vårt hem enkelt och praktiskt knep för att göra det ser nästan ut som ny.Hur man rengör bilen klädsel: Hem tricks

ren bilklädslar Det behöver inte vara en mardröm om du vet vad du är upp mot. Det finns tusentals produkter på marknaden som säkerställer oklanderligt lämna din bilsäten, men bör vet hur man använder var och vilken som är bäst för varje typ av fläck. Dessutom finns det alltid några hem praxis som gör att du kan spara några euro. Självfallet, om vi talar om bilar ‘premium’ med läderklädsel, är det bäst att inte spela och sprätta fickan.

Hem lösningar

De är mer ekonomiska lösningar men de kan utgöra en risk om det inte görs noggrant. Man bör komma ihåg att de vätskor som används bör lämnas över platsen för att handla och vi får inte gnugga, men torka försiktigt med en torr trasa. Det är också viktigt att hålla omfattning våtservetter eller flytande tvål för att förhindra fläckar att torka, eftersom i detta fall kommer att bli svårare att få bort.

  • gummi: När du reser med barn kommer sannolikt att sluta med lite godis fastnat klädsel. Det värsta är tuggummi, vi måste härda med is och försiktigt bort med spatel.
  • puke: Använd tvål och vatten så snart som möjligt för att ta bort fläcken och i det här fallet, om det kommer gnugga. Ibland kommer vi att ha något annat val än att ta bilen till en specialiserad invändig rengöring plats eftersom det kan skada klädseln genom att gnida och obehaglig lukt inte alltid helt bort.
  • bläck: Blanda alkohol och vatten i lika delar i en behållare och tillämpa fläcken.
  • Kafé: Med kallt vatten och glasrengöringsmedel kan avsluta detta ganska vanligt smuts på bilarna vi använder för att gå till jobbet.
  • fett: En blandning av vatten med lite avfettningsmedel kan vara en lösning för dessa fläckar.
  • choklad: Flytande tvål och en fuktig trasa bör kunna ta bort sådana fläckar.
  • smink: Använd tvättmedel för tvättmaskinen köpte eller flytande makeup remover, den senare noggrant och applicera en liten först om den reaktion som producerar kan vara korrosivt.

specialprodukter

Det finns många rengöringsmedel på marknaden, inklusive några specifika för varje typ av fläck. Du hittar dem på bensinstationer, i butiker som specialiserat sig på reparation av fordon och stora ytor med ett avsnitt om bilvärlden.

den torrt skum Det är den mest utbredda produkt och är så nära ‘fläckborttagning’ som används för kläder. Lämnar smuts som blod kan tas ut utan alltför mycket besvär att tillämpa denna produkt, får torka och därefter avlägsna med en torr trasa.

för läderklädsel som bör gälla närande kräm speciellt för detta material var så ofta och framför allt använda specialiserade produkter för att ta bort fläckar är under ytan. Dessa produkter är ofta dyra och kan vi använda bara en eller räknas två gånger, men säger som inte skadar klädseln.

Du kan också vara intresserad

– Hur till flytande form vindrutetorkare hem

– Så batteripolerna rengörs bilen

– 30 hem rättsmedel för bil

– Hur tar man bort is från vindrutan, enkla knep

Adblock
detector