Hur du reparerar dina däck ... med mycket liten ansträngning

Hur du reparerar dina däck … med mycket liten ansträngning

Endast däck bär ett liv ‘drog’ däcken på en bil. Det är lätt att hamna skadade, med låg profil hjul. Men ingen lösning för dem …

Däckreparations: alla hemligheter

Däckreparations: alla hemligheter

Däckreparations: alla hemligheter

Däckreparations: alla hemligheter

den Trottoarkanter är den största fienden av våra däck, följt av stora gropar när det gäller att undergräva dess integritet; medan grusväg eller damm foder i bromsarna, med överlägg, är de obarmhärtigt de faktorer som får smutsig. Och med de misshandlade och smutsiga däcken på vår bil utseende försämras.

En formel för att få tillbaka de goda utseende av bilen är ersätta dem med ett nytt spel. Men Det är inte en önskvärd lösning alltid. Å ena sidan, Om vi ​​tittar på skrotgårdar eller förvärvas i andra hand, riskerar vi att antingen inte är i bästa skick eller ens presentera en dåligt skick från början svårt att uppfatta: en liten spricka förstör en fälg och ibland är det inte uppfattas förrän däcket inte är monterad. Och tyvärr är det få skurkar som utnyttjar internetförsäljning att placera dessa defekta produkter. Faktum är att reparera en spricka i en aluminiumfälg Ja, jag också engañaron- mig kommer att kosta mellan 50 och 100 euro.

En annan lösning innefattar byte av våra däck med nya, men denna operation är mycket kostsamt. Liksom i tidigare fall, är fördelen att du kan välja vad behöver eller vill ha från flera möjligheter.

Däck reparationer själv

Men alternativet för här Vi valde är att återvinna de skadade däck. Vi gör detta av flera skäl: vet ditt tillstånd, behöver vi inte olika däck som vi rider vi skulle förmodligen vilja, eftersom vi valde på sin tid bland andra alternativ; även eftersom fastställande av dem är en mycket ekonomisk lösning: Om vi ​​vill ha en professionell, kommer priset att vara mellan 40 och 80 euro per däck; om vi gör det själva, vilka inbegriper material, dvs. ett maximum av 60 euro15 Putty, 12 sprut primer, måla så mycket för vad de kostar och pigghaj.

Du kan också offset genom att använda de ursprungliga däcken vår bil bara för att ändra sitt utseende, modifiera den ursprungliga färgen på den andra vi vill mer.

Uppgiften framåt oss förra minimum av verktyg -lijadora, spatel och, om något, kompressor och pistol, bockar är också bra för att höja bil- och Maña, utöver en plats täckt där genomföra den; men i gengäld, förutom kostar mycket mindre det ger tillfredsställelse beror inte på någon för det.

Om detta verkar övertygande, dessa är de steg du måste följa för att göra dina bildäck återfå prakt första dagen. Observera att du behöver för hela verksamheten ett par timmar per däck.

Däck reparera steg

  1. Även om det är alltför uppenbart, rengöra dem. Du kan använda olika produkter, de flesta av dem baserar sin effektivitet i surhet, vilket ger dem en viss korrosiv effekt, så hantera dem noga. Det är dock värt att använda dem eftersom de fungerar mycket bra. Vi råder dig att ta handen All Wheel Cleaner Meguiar (14,95 euro) – “limpiallantas redo att använda och lätt att applicera, gäller för alla typer av ytor och även om sprutas på däcket rengör effektivt och säker “säger Victor Cano, Detailing- Store och om du vill ha ännu mer pro, Wheel Britghtener (36,95 euro) av samma märke -” föredras av många yrkesverksamma tack vare dess höga potens är syra-bas men respekterar alla material om vissa instruktioner lagras, vid en utspädning av 1: 4 kan få prestanda och mycket goda resultat i mycket smutsiga däck bara spraya och med hjälp av en borste eller specifik pensel jag förnyade smuts att agera följt förtydliga och har oklanderlig däck “Cano säger.
  2. Om du har en viktig närvaro pulver bromsbelägg tidigare produkter av själva inte kommer att tjäna. Du kommer att behöva innan de tar tag i, ferri saneringsmedel. De luktar mycket egendomligt sätt, men är mycket effektiva. Britemax Iron Max (15,85 euro), enligt chef för försäljning Detailing Store “är en av de bästa på marknaden, utan svag lukt av körsbär gör det mycket tilltalande att använda, dess formel är utformad för att ta bort alla järnkontaminering Ferodo och resterna av andra limpiallantas misslyckas att eliminera en pulverisering kvar att agera ca 7 minuter efter den tiden vi se hur han reagerar genom att bryta ner smuts och järn fast vid ytan, vi klargöra med vatten och redo. ”
  3. en gång saknar smuts -Med några räcker för att komma hit, särskilt om det handlar om bakdäcken, mindre sannolikt att få golpes- reparation påbörjas. Om du inte desmontaste hjul börjar jag göra för plantearte arbeta mer bekväm horisontellt. En skyddad tabell eller bockar kan fungera som ett stabilt stöd.däckreparation
  4. Du måste identifiera var repor och stötar är placerade, vanligtvis de på den yttre kanten av skivan och en gång gjort, vi vidare till slip områden skador, för vad du kan använda en planslip. kompenserar användning sandpapper att grovbearbetning (80), till en början, för att erhålla en viss enhetlighet i bites; och först då göra det med en mjukare sandpapper (120 eller 240) att förbättra finishen. Just detta steg applicera lösningsmedel Sanera universell, vilket kommer att ta bort alla spår av fett också.däckreparation
  5. Encintamos däcket så att, om vi måla det därefter undvika utstryk. Jag vet inte smeta det också kitt om vi måste använda den.däckreparation
  6. Det är dags att reparera de områden där vi förlorat en del av materialet i kanten. Efter slipning dessa förluster ser större, men oroa dig inte, eftersom det är lätt att fylla dem och ge dem på rätt sätt. Vi kommer att använda en polyesterspackel filler plus katalysator för det, att få enhetlighet ansökan med resten av däcket. Efter denna operation och en gång torkat, vilket bara tar några minuter, sanden den med sandpapper 400 torr.däckreparationdäckreparation
  7. Vi ger dig en sprut primer till kanten så att Färgen är rätt inställd. Du hittar den, som kitt aluminium färg i någon specialiserad butik. Syftar till att fördela det väl: det är en av nycklarna till målningsprocessen är felfri.
  8. Det är tid att måla. Du kan hålla ursprungliga färgen på fälgarna eller välj ett annat. I vilket fall som helst, välja antingen färg, även med hjälp av koder varje varumärke är osäker. Det ger ett ytskikt, i en första passage; sedan en närmare. användning pistol eller sprut, som primer, på en plats där det inte finns någon damm eller vind risk TA DET LUGNT, upprätthållande av korrekt avstånd från kanten.däckreparation
  9. Efter målningen fasen, vänta på torkning absoluthet. Efter passage av en mikrofiberduk för-ren yta, naturligtvis för att avlägsna eventuella spår av damm avsatt, och tillämpa en lack som ger högre ljusstyrka och skydd färg. Även om det är lämpligt att sätta flera lager.däckreparation
  10. Fånga den tid det tar för att torka fälgen innan montering, rengör bromsok, spjäll… kort sagt, allt du ser, för även om det kan tyckas att ingen passera med ett lösningsmedel indränkt trasa anteckning om det uppfattas.

Adblock
detector