Hur man köper en Tesla elbil i Spanien?

Hur man köper en Tesla elbil i Spanien?

Innan de kan köpas från en lokal återförsäljare, är det redan möjligt att köpa en elbil Tesla. Efter att ha talat med president Club Tesla i vårt land, det är de steg att följa.

Som att köpa en Tesla elbil i Spanien

Som att köpa en Tesla elbil i Spanien

Som att köpa en Tesla elbil i Spanien

Som att köpa en Tesla elbil i Spanien

Utan att ens ha redan installerat i Spanien officiellt, elbil varumärke som grundades av Elon Musk, Tesla Motors, Det har redan sålt över hundra hälften av sina modeller, som den Model S 60 årsmodell 2017 Aland Bru, grundare Förutom klubbens kaliforniska varumärke i vårt land. Han vet intrikata detaljer via Internet för att skaffa en sådan särskild elbil och delade med oss.

Lover fordons- och elektronik, beslutat att ändra sin Mercedes C-klass för Tesla Modell 3 fortfarande under utveckling, och med tanke på väntetiden för att ta emot det, bestämde han sig för att bli en Modell S 60kW.

Hur man köper en Tesla i Spanien

Hela processen Att köpa en elektrisk Tesla Det har gjort online på tesla.com/es_ES webbplatsen på spanska sedan den 1 december, där du kan anpassa och konfigurera efter behag genom att välja från ett urval av alternativ nästan utan jämförelse, vilket kan ge nära kusten till 80.000 euro såsom i fallet med Åland Bru Tesla en Tyska sedans som Audi A6 och BMW 5-serie eller kostnad begåvad.

Hur man köper en Tesla i SpanienOm köpprocessen, “det är en annorlunda upplevelse. Du ställa in den på webbplatsen för varumärket, reserver och betala en första signal via Internet (efter att du befrukta det en andra belopp). När du startar processen du tilldelar en specialist som guidar dig och kommunicerar detaljerna. USA anländer och slutar monterade i Tilburg (Nederländerna), uppenbarligen av skatteskäl. Då du gödslar den och du överföra den slutliga uppsamlingsplats eller leveransdatum. Det är besvärligt, och i Spanien, homologate passerar ITV, registrera det … eftersom det fortfarande ser ut som en amerikansk bil eller något sällsynt “erkände Bru.

Hela transportprocessen (var vägen med särskilda plattor, efter ledning av webbläsaren, serie- och SIM-kort som betalar Tesla, markera tankställen “Kompressor” längs vägen) och godkännande till att ta emot kortet teknisk inspektion, har han Det kostar cirka 2000 euro och nästan fem veckor. En demonstration av tid och tålamod.

Kostnaden för att äga en Tesla

¿Vad underhåll skriven Tesla för en elbil också? “Det är en årlig eller var 20.000 kilometer, men det är inte obligatoriskt och inte åsidosätter Uteslut -in total garanti, 8 år för motor och batteri, och två för resten av fordons-” Simply ersätta spolarvätska och kontrollera bromsarna, du knappt använda eftersom dess kraftfulla regenerativ bromsning möjliggör körning med gasreglaget. Gratis tills du byter borstar. ” För eventuella haverier Nästa workshop är för närvarande i Bordeaux (Frankrike).

När det gäller autonomi, “Om du är tyst det justeras. I mitt fall är jag användning för dagbok approximerar meddelade: med en normal kontakt, 13 amp, jag 16 km per timme laddning Varje dag 90 km-körningar. Jag kom till ca 320 km mellan omladdningar, för min goda handlingsutrymme, med förbehåll för oväntade resor. ” När det gäller att köra själv säger han att “det är mycket bekvämt. I staden är en mycket hanterbart bil och väg verkar gå på räls “, avslutar Bru.

Hur man köper en Tesla i SpanienTesla intervall

modell 3

Den nya Tesla Model 3 debuterade 2016. Det är en sedan Audi A4 simliar typ för ett utropspris på $ 35.000 när den anländer blandas i 2017. Det kommer att ha en större självständighet till 346 km med en halv-timme ladda till 80 procent. Och det kommer att accelerera på bara 6 sekunder till 100 km / t och från grundversionen. Och nybörjar versionen kommer att aktiveras för snabb laddning (överladdning) och har hårdvara för assisterad körning Autopilot alternativ. Det kommer att ha fem platser, bakre bagageutrymmet och en mindre front och en hög säkerhetsstandard.

Model X

Tesla Model X är SUV varumärke, baserad på plattformen av Model S. En försäljning sedan 2015 mellan 112.00 och 132.000 dollar, erbjuder sju säten och konstigheter som bakdörrar öppna typen “gull”. Batteriet 60 kWh, 75 kWh, 90 kWh eller 100 kWh, är platt och ligger under golvet. Den har två motorer, en per axel, så att den fungerar som en fyrhjulsdrift. Dess acceleration från 0 till 100 km / t, och på basen modell, är ungefär bryskt 6,2 sekunder och Modell X P100D ner till 3,1 sekunder med alternativet Löjligt läge, vilket gör det Världens snabbaste SUV.

modell S

Tesla Model S är en lyx sedan halvkombi (från 80.000 $) leveranser inleddes 2012; den årliga produktionen är 50.000 enheter. Den rymmer fem vuxna och två barn i valfria trasportines i bagageutrymmet (placerad mitt emot färdriktningen), har nästan 900 liter för bagage (bakluckan är elektrisk), erbjuder en rad 338-507 km och acceleration 0 till 100 km / t på mellan 2,7 och 5,8 sekunder. En plugg 240 V, tillåter upp autonomi 20 kW och hög strömstyrka i 100 km i timmen laddning (ca 5 för att fullständigt fylla batteri av 85 kWh). Det finns bak och allhjulsdrift (med två elmotorer). Batteriet är under golvet och är litiumjoner, med 60 kWh kWh 75, 90 eller 100 kWh kWh; kroppen är aluminium, bor stålarmerad.

Adblock
detector