Seat Ibiza 1.5 TSI 150 hk ACT: faktiska förbrukningen och första intryck

Seat Ibiza 1.5 TSI 150 hk ACT: faktiska förbrukningen och första intryck

Vi testade den nya motorn Seat Ibiza 1,5 TSI turbo bensin 150 hk med cylinderavstängningssystemet. Dessa är våra första intryck och uppmätta faktiska förbrukningsdata (i videon, kan du se hur vi spelade in effektkurvan).

Att testa Seat Ibiza 1,5 TSI med cylinderavstängning ACT

Att testa Seat Ibiza 1,5 TSI med cylinderavstängning ACT

Att testa Seat Ibiza 1,5 TSI med cylinderavstängning ACT

Att testa Seat Ibiza 1,5 TSI med cylinderavstängning ACT

Den femte generationen av Seat Ibiza har just landat på marknaden. En av de stora nyheterna i sitt sortiment är iNCORPORATION 1,5 TSI ACT-motor med cylinder stopp-system, drivmedel ersätter fortfarande är i bruk 1,4 TSI ACT.

detta ACT 1,5 TSI motor Seat Ibiza kommer med många nya funktioner inuti, redan vi avslöjar i sin första testet, enligt våra mätningar och vad bidrar mest är en minskning av bränsleförbrukningen. Hur man gör oss att glömma vad som kan vara hans motsvarighet i diesel? För från Autopista säger vi ja, så länge vi kör effektivt och juridiska rytmer.

Vi har fått en stram faktiska förbrukningen i väg av 5,1 l / 100 och 6 l / 100 km i stad, konsumtion i bensinmotorer otänkbart fram till ankomsten av denna motor. När det gäller 1,4 TSI (Med kortare utvecklingstid och bättre prestanda förändring, måste det sägas), och fokusera på Ibiza, säger att i ACT version (frånkoppling av cylindrar) av 140 hk vi tillbringade 5,8 och 7,1 l / 100 respektive i denna för tre år sedan. Och om när vi går in i år 2009, denna samma 1,4 150 CV utan urkoppling av cylindrar utan stopp&Start, kastade en hög (Jämfört med 1,5) 6,6 och 9,3 l / 100 km, respektive.

Seat Ibiza 2017den bankprestanda nivå hästar (ström) Det har varit nästan exakt 1,4 TSI ACT 140 hk (151 hk för detta och 150,9 för den nya), men inte vridmoment, eftersom den nya 1,5 det har varit något långt (25,1 mkg) av 28,8 mkg som gav utmärkt 1,4. Vad jag gör är att kontrollera den cylinderavstängning i omlopp är det vanligare än tidigare om vi gör vår del.

den viktökning Seat Ibiza 2017, jämfört med 1,4 i denna artikel, det var bara 18 kg, med tanke på det är en bil med mer förpackningar när det gäller bredd. Det arbete som utförs inne i kabinen för en ledare i sin kategori är värd översyn, med benutrymme senior och en stammen av 330 liter (enligt våra mätningar), över genomsnittet och likställa den uppmätta kapaciteten med Clio, även om det är långt från de intocables 355 liter Fabia.

Sammantaget Seat Ibiza 2017 är en mycket trevlig bil att köra i stadstrafik, med en hög grad av tillfredsställelse på vägen och med mer än goda kunskaper sportig körning. Bara sätta honom men främre armstödet är justerbar i höjdled och maskering, med hjälp av falska flyr, riktiga läckor.

Adblock
detector