Ford Focus RS 350 hk: faktiska förbrukningen och första intryck

Ford Focus RS 350 hk: faktiska förbrukningen och första intryck

Technical Center Highway, arbetar vi med radikala nya Ford Focus RS. Vi har fått den faktiska förbrukningen som vi använder för att prata om andra saker än Ken Block och hans vandringar.

Ford Focus RS: Vi analyserar din faktiska förbrukning

Ford Focus RS: Vi analyserar din faktiska förbrukning

Ford Focus RS: Vi analyserar din faktiska förbrukning

Ford Focus RS: Vi analyserar din faktiska förbrukning

Mycket har skrivits om vår huvudperson, Ford Focus RS, men kanske vad som är minst talade om sin konsumtion, eftersom det inte är en bil där effektivitet är pelaren i hans filosofi.

i Autopista.es Vi fortsätter att extrahera faktiska förbrukningen av bilar som passerar genom vårt tekniska center och detta singular Ford Focus RS sport är inget undantag. Vi antar att det är en stor motor för Tiderna-en fyra cylinders- 2,3 liter men mindre än de gamla RS var 2,5 liter Volvo veteran fem cylinderblocket. Transmissionen också helt annorlunda, eftersom det för första gången i RS-serien är dragkraft till alla fyra hjulen, inte framsidan som vanligt.

Ford Focus RS faktiska förbrukningen testetUtan att gå in i den berömda derrapaje läge “drift” eller förnimmelser krets, lång, lång tid eftersom vi testa en modell som hård fjädring, och att våra turer inte bär konsumenten läge “S” Det är ännu svårare och du kan vända sig till tryck på knappen på fjärrkontrollen blinkar. den Ford Focus RS Det är inte obehagligt, men den ojämna ytan kan vara slagruta sedd genom vindrutan. Och är att RS är en fullfjädrad, kanske den bästa i serien och dess kunder vet det … för dem inte kommer att vara en olägenhet.

Vad vi förstår fortfarande inte är officiell förbrukning deklarerats av mark, 6,3 l / 100 km för extraurbano är helt olika faktiska förbrukningssiffror erhållas för oss: 8,10 l / 100 km Vi har fått i våra tester med en medelhastighet på 99,71 km / t. i stad, med en start / stopp smidig och snabb i operativsystemet, 10,42 l / 100 km att Vi har fått inte så långt från officiell siffra av 10 l / 100 km. den genomsnitt ca 9 / L100 km blir där vår huvudperson går normalt, uppe eftersom potentialen är mycket och inget att frigöra den högra foten kommer att bli lättare att flytta runt 15 till 18 liter Inte undra på att 24,69 l / 100 km (Mode och extrem och sportig körning) vi erhållits på prestanda i kretsen INTA, alla med 51 liter insättning. Som jag sagt tidigare är inte det viktigaste bil men här är dessa mycket viktiga data.

Du kan också vara intresserad

– Ford Focus RS framför Honda Civic Type R Seat Leon Cupra och 300

– Ford Focus RS MK1 och MK2: second hand idrotts intressant

– ¿Ford Mustang eller Ford Focus RS? du väljer

– Ford Focus RS 2016: kraftfullare och radikal än någonsin

Adblock
detector