Den exakt kopia av Delorean från Tillbaka till framtiden, till försäljning på Ebay

Den exakt kopia av Delorean från Tillbaka till framtiden, till försäljning på Ebay

Alla Tillbaka till framtiden fans nu har de möjlighet att få en exakt kopia av Delorean av Marty McFly och Doc.

Nu till försäljning på Ebay exakt kopia av Delorean från Tillbaka till framtiden

Nu till försäljning på Ebay exakt kopia av Delorean från Tillbaka till framtiden

Nu till försäljning på Ebay exakt kopia av Delorean från Tillbaka till framtiden

Nu till försäljning på Ebay exakt kopia av Delorean från Tillbaka till framtiden

Det finns bilar som är skyldig sin berömmelse till den stora skärmen och Delorean Det är en av dem. När på åttiotalet, Tillbaka till framtiden slå teatrar runt om i världen, många drömt om att köra fordonet som skulle tillåta dem att resa i tiden. Nu denna önskan kan bli verklighet: Delorean entusiaster har möjlighet att förvärva en kopia av den ursprungliga. Officiellt licensierade, men oförmögen att röra sig framåt. Ebay har sover faktiskt mycket men nu behöver mirakel inte vågar.

Att hitta en Delorean är inte en komplicerad uppgift. Det svåra är att komma upp med en exakt kopia av fordonet som Marty McFly och Doc hanteras. När du kommer att arbeta apparater och gör en snabb sökning, inser han att DMC-12 Delorean ingen brist exakt andrahandsmarknaden. Vissa är dyrare än andra, men endast i sällsynta fall kan du stöter på vad som egentligen föreställer när man tänker på Back to the Future: en riktig Delorean blir en tidsmaskin.

Bara du behöver ha till hands $ 48.100 (43,700 euro) varumärke pris för närvarande bjuda på Ebay. Det är vad det kommer att kosta att genomföra den mest nostalgiska exakt kopia av den stora huvudpersonen i Tillbaka till framtiden, Marty McFly tillståndshavare och Doc.

Delorean

Ja, bör den berömda filmen fans notera att bilauktion aldrig dök upp i trilogin. Det är ett fordon som var skapades för att fira 30-årsdagen av serien och funktioner officiellt licensierade av NBC-Universal, all nödvändig dokumentation och extra undertecknats av nästan alla gruppmedlemmar inklusive Biff Tannen (Tom Wilson), Doc Brown (Christopher Lloyd) och även fordons designer film, Michael Scheffe.

Ja, det har också flux kondensator

I detta Delorean inte saknar någonting. Den har alla komponenter i bilen som dök upp på den stora skärmen: den externa ledningar (imitation, naturligtvis), enheter datum och tid övervakning och, naturligtvis, den flödes kondensator. Man bör komma ihåg att det är en exakt kopia av certifierade McFly och Doc hanteras i filmen; köparna bjuda på det kan inte (och bör) förväntar sig mindre.

Som svar på den mekaniska delen, säger vägmätare Det har bara rest 29,280 miles (Cirka 47.000 kilometer) hanteras genom en manuell femväxlad växellåda. Sitt utbud av utrustning levereras komplett med luftkonditionering, farthållare kryssning, elektriska fönsterhissar, lädersäten och även en kassett bandspelare ... något du verkligen göra är att kunna resa i tiden. Ja, de som vill göra sin dröm till verklighet måste flytta snabbt: onsdag auktionen avslutas 27 juli.

Du kan också vara intresserad

- Vill du ha en ny bil? Innan uppskattar din bil gratis

- Delorean DMC-December 2017 kommer att ha nya motorn och mer makt

- Tillbaka till framtiden: Delorean DMC-12, till produktion i 2017!

- Delorean DMC-12 sportbil från filmen Tillbaka till framtiden

Adblock
detector