Topp 10 smartphones applikationer för att undvika trafikstockningar

Topp 10 smartphones applikationer för att undvika trafikstockningar

Vi gör en sammanställning med de bästa programmen för smartphones som hjälper oss att undvika igensatta vägar och hitta en plan B på vår resa.

Smartphone applikationer för att undvika trafikstockningar i bilder

Smartphone applikationer för att undvika trafikstockningar i bilder

Smartphone applikationer för att undvika trafikstockningar i bilder

Smartphone applikationer för att undvika trafikstockningar i bilder

Spanien Den upprätthåller den elfte position i ranking av de överbelastade städer i Europa, enligt den senaste Årlig trafikmätning INRIX ställdes genom mätaren. Olyckor, vägarbeten, ogynnsamma väderförhållanden och, framför allt, en flotta så stor att vägarna kan inte ta är de viktigaste ingredienserna i dessa Kilometer sylt som är en del av vardagen för många förare, särskilt i stora städer där ta sig till arbetet blir en daglig utmaning.

De finns i många mobila applikationer är villiga att undvika sylt marknaden. Apps försöker varna trafikstockningar i realtid och rekommenderar alternativa vägar beroende på flyt av vägen. Det finns något för alla smaker och behov, och samtidigt inte perfekt, kan du göra dem en bra match. Här är du Topp 10 smartphones program i vår uppfattning.

Waze

mer 65 miljoner användare över hela världen stödja framgång Waze, en app av israeliskt ursprung (numera ägs av Google) som fungerar som ett socialt nätverk. Waze inte bara bygger på de uppgifter som dess wazers, men använder GPS mobilen att fånga deras ställning och ge geo-lokaliserad information om nekanden och samhällsproblem på vägarna. Han lär också sträckor som trafikeras av användare att föreslå alternativ och undvika trafikstockningar. Som ytterligare funktioner informerar om priset på bensin och hur man undviker vägtullar, och integrerar med andra sociala nätverk som Twitter och Facebook. Hans senaste drag är undertecknandet av en ‘quid pro quo’ med DGT för utbyte av uppgifter om incidenter i trafik.

– För att förbättra appen Waze: förbrukar mycket batteri.

DGT trafikkamerorDGT

DGT har sitt egen app informera dig om tillstånd av trafiken i realtid. det är de officiella apparna. Med den kan du skapa dina rutter via GPS att veta att det finns incidenter på vägen. Du kan också konsultera trafikinformation när du vill få tillgång till kammare och lokalisera radar. Den innehåller 112 nödtelefon och hörbar varning om allvarliga tillbud.

– För att förbättra appen DGT: Det är inte lika väl betraktas som man kan förvänta sig för sin långsamhet. Väginformation uppdateras var femte minut, när det gäller trafikincidenter eller tio, för bilder av kamerorna … men det finns alltid tur.

RACC Infotransit

RACC Infotransit sponsras av Kungliga Automobil Klubben i Katalonien. Ger trafikinformation per minut (inklusive händelser som nedskärningar, olyckor, vägarbeten eller väderproblem) och prognos varje timme. Det visar också bilder av 1.200 trafik kameror, och det inkluderar Spanien fasta radar, även den röda lampan och nya delen. Den har också en lista över 8.600 bensinstationer och 4.700 parkeringsplatser. En användarna kompletterar denna information.

– För att förbättra appen RACC Infotransit: Det kräver en hel del minne så att du kan få hänga.

ViaMichelin

Michelin genom dess app ViaMichelin gör sin trafikinformation från deras kartor och GPS mobilen, och rösttrafikrapporter i realtid sylt bör nära vår plats. Dessutom räknar den tiden beroende på väglag och erbjuder alternativa vägar. Den innehåller också samhälls varningar. Bland extrafunktioner, visar den hastighetsgränsen och varnar om vi överdriva det.

– För att förbättra appen ViaMichelin: karta måste röra sig i färdriktningen och få mer på långa resor.

Google MapsGoogle Maps

Google Maps växer och anpassar sig till användarnas behov, har infört traditionella inslag av kartor, GPS-navigering och information om kollektivtrafik, förutsäga sylt i realtid och förslaget (framgångsrika) alternativa vägar, inklusive den tid det kan ta att hitta parkering. Och om du inte vet var du lämnade bilen, kommer Google att berätta att använda geolokalisering mobilen.

– För att förbättra Google Maps-appen: glasyren på kakan skulle vara att inkludera radar detektor hastighet eller rött ljus kameror. Vi får se, säker.

här har visat sig

Här har visat sig är inte så välkänd i vårt land, har 4 miljoner nedladdningar över hela världen. detta Trafik app specialiserat sig på stora städer och ger detaljerade rutter på de bästa alternativen för att resa (bil, cykel, kollektivtrafik, taxi eller samåkning), mycket användbart i de vanliga sylt i städerna.

– För att förbättra appen här har visat sig: nu i vårt land har endast kompletta kartor över Madrid och Barcelona och estetik är ganska förbättras.

iCoyote

ICoyote appen är i grunden en browser Det är bland annat meddelanden om händelser som trafikstockningar, poliskontroller, förträngningar, olyckor … data också levereras av användarna. Denna applikation ger täckning över hela Europa och har närvaro alert både fasta och mobila radar. Ett plus till sin fördel är att det är kompatibelt med Mirror (Android), AppinCar och AppRadio (iOS), Förutom de Pioneer system för att göra den tillgänglig från instrumentpanelen.

– För att förbättra appen iCoyote: missbruk priset i den betalda versionen (cirka 50 euro per år), när det finns gratis program som inte skiljer sig mycket i vinst.

TomTom Go Mobile

TomTom Mobile vänder sina erfarenheter kring navigering i en mobil applikation införlivande bästa trafikinformation i realtid, De visar var man ska börja och var till slut nekanden och föreslå alternativa vägar som påskynda ankomsttid till destinationen. Du kan köra den här appen gratis i 75 kilometer per månad. För att få obegränsad navigation måste du betala en prenumeration som sträcker sig från 19,99 euro till 44.99 euro ett år under tre år.

– För att förbättra appen TomTom Go Mobile: Förutom att konsumera en hel del resurser inte tillåter att bläddra igenom stigen om du inte kommer till den stora kartan.

INRIX Traffic

Även mindre populära, är INRIX Traffic en mycket komplett ansökan. Inte bara visar trafiktätheten, baserat på både feedback från sina användare och officiell information från det avgränsade området, men de mest effektiva vägar sparar användarna. Också det innehåller kameror trafikinformation i realtid och information om fartkameror. Du kan aktivera varnings att veta när man ska komma ut på tiden och ge dig information om billigaste parkering nära den markerade destinationen.

– För att förbättra INRIX Traffic app: att göra det bästa av alla dess kapacitet behöver ladda ner den betalda versionen, som kostar 9 euro.

SocialDrive

SocialDrive sociala nätverk är en hundra procent spanska, inspirerad av Waze, Det har tjänat enstaka fiende för sina tjallare på poliskontroller och mobila radar. De försvarar sig genom att säkerställa att, tack vare dessa meddelanden har samhället sparat mer än 18 miljoner euro i böter, böter om det behövs hjälp du tillgripa. Sanningen är att har mer än 1.800.000 nedladdningar Sedan starten 2014 och det har nyligen allierad med DGT. Ärligt. I själva verket är det helt anonym, så behöver du inte registrera dig för att använda den.

– För att förbättra appen SocialDrive: Det ger dig inte möjlighet att ställa in en marginal kilometer så att du kan rapportera en kontroll som installeras 200 kilometer från din plats.

Du kan också vara intresserad

– Vilka är de spanska städer med fler trafikstockningar?

– Sylt, skadliga för hälsan och för din bil

– Så trafikstockningar (video) skulle kunna undvikas

Adblock
detector