De mest absurda futuristiska bilar i historien

De mest absurda futuristiska bilar i historien

Bryta med den vanliga linjen i världen av fordonsindustrin är ingen lätt uppgift, även om många galna och oväntade idéer utvecklade viktiga innovationer i motorfordon. Det har inte varit fallet med vissa prototyper som dessa, som har resulterat i förlust av pengar, tid och i vissa fall, anseende. De mest absurda bilar i historien väntar på dig …

De mest absurda futuristiska bilar i historien

De mest absurda futuristiska bilar i historien

De mest absurda futuristiska bilar i historien

De mest absurda futuristiska bilar i historien

Även om det finns många Försök att revolutionera bilen, Det är fortfarande engagerad fyra hjulingar, vilka arbetar mestadels med en förbränningsmotor även elstart gör sin razzia i marknads och som använder vägar. Men några försök i det förflutna, nuet och säker, framtiden försöket att bryta med etablerade standarder. Jalopnik upprättar en lista över dem som har brutit, men dra nytta av deras ‘galenskap’.

1. Sir-levnad

Sir-levnad

kanske den foiled att skapa större säkerhet bil i framtiden. hans design med två delar var en hålla säkert kort för alla passagerare i händelse av olycka. Baserat på en Hudson 48 ‘, denna prototyp nådde inte produktion, på den tiden strömmen rådde innan säkerhets- men Nu är en riktig pärla i oöverskådliga värde och kan ses uteslutande på Insamling uppfinnare Donald J. Moore.

2. Curtiss-Wright Aircar

Curtiss-Wright Aircar

detta koncept baserad på en svävare Den skapades av det amerikanska företaget Curtiss-Wright, på 60-talet det konsoliderades en av de största tillägnad tillverkning av flygplan. Dess storlek och dess brist på praktiska fördömde sedan starten.

3. H2O Genepax

H2O Genepax

Denna bil som skapats i 2008 att Det fungerade med vatten, Jag hade så småningom att överlämna sig till en värld av elbilar. Det marknadsförs i United Kingdom och han slutade som den hade till slut, från marknaden.

4. General Motors Firebird Concept

Firebird Concept

I slutet av 50-talet, General Motors ville sälja till sina kunder baserad modell som skapades för att uppnå hastighetsrekord. De hade fel i att förutsäga framtiden med den här bilen Firebird motorturbiner som genererar mer än 225 hk.

5. Ford Gyron

Ford Gyron

allt Ford nya idéer mellan 50 ‘och 60’, den mest förvånad, inte bara för hans briljans och var modell practicidad- Gyron, som kom sant 1961. detta tvåhjulsdrift med balans styr gyroskopisk presenteras stora nackdelar, som en transparent tak som förblindade de åkande när solen kom och en utskjutande utliggare kan bli blad i olyckor med fotgängare eller motorcyklister inblandade.

6. flygande bil

aeromobil 2,5

Om vi ​​talar om flygande bilar som tillåter Ja vi kan ser fram emot, men verkligheten är att i detta har ännu inte kommit att bli mer än plan med stora hjul blandning, utan större framgång, fördelarna med båda fordonen. Den senaste och en av de mest kommas är den Aeromobil 2,5.

7. Aptera 2e

Aptera 2e

elektriska fordon med former flygplan och en del intressanta funktioner, eftersom detta trehjuligt fordon kan accelerera från 0 till 100 på mindre än 10 sekunder och kan nå en maximal hastighet på 137 km / t. Han har också gått en version framdrivningssystem plug-in hybrid (plug-in) men de flesta har han uppnått har varit ute i 2009 i filmen Star Trek.

8. aurora ESV

aurora ESV

En präst med tro byggde 1957 detta fordon med hjälp av en Buick chassi 53 ‘, som han inkorporerade ett träram, element glasfiber och försäljning av plast. Naturligtvis färgade han och Buick namn var en misslyckande. Under 2005 återställdes och det är ett exempel på vad som inte bör upprepas.

9. Dymaxion

Dymaxion

kanske en av de stora bilar som inte lyckades 1933 för dess estetik, men det var en förhandsvisning av de minibussar och skåpbilar idag. Buckminster Fuller Han gav liv till en bil med bilbälte, lämplig för elva passagerare och endast konsumeras 7,8 l / km. en verklig revolution på den tiden …

vår åsikt

Det är tydligt att många av dessa bilar har slutade absurda prototyper utan framtid, men det viktiga är att försöka inte sluta i arbetet med att uppfinna bilindustrin. Vad kommer bilen i 25 år?

Adblock
detector