Skottland vill förbjuda i 2032 bilförsäljning Diesel och bensin

Skottland vill förbjuda i 2032 bilförsäljning Diesel och bensin

Skottland vill ligga steget före planer från andra Storbritannien och Frankrike, som placeras förbudet mot att sälja diesel och bensin bil 2040.Skottland vill förbjuda i 2032 bilförsäljning Diesel och bensin

planer för försvinnandet av fordon som drivs med fossila bränslen kommer att föras framåt i Skottland, eller åtminstone som är avsikten med Nicola Sturgeon, premiärminister i landet. Hans avsikt är att 2032 inte kan sälja någon diesel eller bensin bil, åtta år innan den höjs för resten av Storbritannien.

Hittills avsikt Storbritannien och Frankrike gick att förbjuda försäljning av fordon som drivs med fossila bränslen år 2040. Men i Skottland de vill föra detta datum eftersom då, huvudvägen som löper 400 kilometer från norr till söder dess territorium kommer att ladda tillräckligt med poäng för att göra det fullt möjligt cirkulationen genom elbil.

Den ursprungliga planen var att förbjuda försäljning av dessa bilar 2040 och uppnå noll situation utsläpp ett decennium senare, från 2050. Även Londons borgmästare introducerade för några månader sedan, en rad åtgärder vilken i 2033 de skulle elimineras alla föroreningar taxi och samma skulle hända i 2037. Nu återstår det att känna de specifika planer den skotska regeringen för att genomföra den nya planen.

Du kanske också är intresserad av:

En tysk domstol frågar förbjuda och dieselbilar

Tyskland förbjöd spridningen av VW oreviderade efter Dieselgate

Storbritannien förbjuder också försäljning av diesel- och bensinbilar

Adblock
detector