Ateca Seat: tillbehör till ett värde av

Ateca Seat: tillbehör till ett värde av

Den nya SUV Seat Ateca kommer till marknaden med ett brett sortiment av tillbehör. Vissa är mer användbar än andra. Vi tittar på vilka som är värda.

Ateca sits Tillbehör

Ateca sits Tillbehör

Ateca sits Tillbehör

Ateca sits Tillbehör

Den nya SUV Seat, Seat Ateca, har kommit i juli till återförsäljare. Plus extrafunktioner som olika typer av stereo eller webbläsare, ett antal mer än 30 delar fabrik. Många av dem är rent estetiska och dekorativa klistermärken och andra som försöker att göra livet lättare för användaren: cykelställ eller takboxar för bagage.

Bland de rent estetiska tillbehör måste nämna möjligheten skräddarsy bekläda och bak bil med fyra färger: orange, röd, blå eller silver. Ett tunt band av färg är vad som skiljer varandra. Dess pris är, lägga satsen fram och bak plus speglar (Finns även i dessa fyra färger) är drygt 1.000 euro. Men om du vill bara fråga om speglar, kommer var och en för bara 70 euro dig. Om sökandet anpassning och ekonomi, kommer det att ha tillräckligt.

Att gå ett steg längre, kan du välja legering mycket speciell. Aneto kallas, är 19 inches i diameter och finns i fyra färger plus svart ovan.

Ateca Seat tillbehör för interiör

Och om din är att kombinera färgerna i hela bilen, inom dig kan du anpassa alla profiler instrumentbräda och området mittkonsolen där värmen är. Tillgängliga färger är återigen samma som Aneto däck: orange, röd, blå eller silver. Svart är standard. Priset på detta tillbehör är 364 euro. om sportpedaler delvis färdiga aluminium kan toppen av uppsättningen av 165 euro. Jag personligen inte rekommendera denna ultimata tillbehöret eftersom med tanke på dess uppdrag, det ser inte ut som det ska.

Ateca Seat. anpassade pedaler.

Om du vill ha något billigt och en touch av färg till det inre, rekommenderar vi att anpassa knoppen på växelspaken. Den består av två tunna band av färg (att välja bland de fyra som nämns för instrumentbrädan) och priset är drygt 100 euro. Vad vi inte kan garantera hållbarheten av färg, eftersom det är ett element med en anmärkningsvärd slitage.

Ateca Seat: laddningstillbehör

Ja vi tror att det är bra bricka plast skyddande boot. Seat har två alternativ och vi tror att det är bättre att varumärket kallas “high side”. Det kostar 115 euro och det kommer att förhindra mattan som täcker stammen smutsig eller våt när du laddar bilen. På samma sätt är det idealiskt för att transportera ditt husdjur utan att behöva oroa sig för hur mycket hår som finns kvar i bagagerumsgolvet. I detta fall är det obligatoriskt att montera separationsgallret mellan bålen och kabin -193 euro för att undvika straff.

På tal om bagage, erbjuder Seat en takbox av svenskt varumärke Thule av 420 liter kapacitet. Detta kan hittas, samma märke och modell, tillbehörsbutiker till ett pris något mindre än 550 euro frågar Seat.

Och om allt du har sagt tyckas dyrt, konstaterar: endast 26 euro kan du ta en täckmantel för nyckeln färg. Roligt och billigt.

Du kan också vara intresserad

Ateca Seat 2.0 TDI 150 4Drive: SUV grundlig test av mode

Toyota RAV4, nya tillbehör till 2016

Tunear sju viktiga tillbehör för din bil

Vill du ha en ny bil? Innan uppskattar din bil gratis

Adblock
detector