Spesial radar: hva du bør vite slik at du ikke billett

Spesial radar: hva du bør vite slik at du ikke billett

Hvis du går veien denne høytiden, bør du vite at mer enn 850 DGT radarer er forberedt på å bøtelegge deg. Vi vil sørge for at du ikke billett ved land eller luft.Spesial radar: hva du bør vite slik at du ikke billett

Hvert år DGT pålegger bøter 2,2 millioner og mer enn halvparten, er for fartsovertredelse. faste og mobile radarer strekke seg, helikopter, til ca. 850 mellom dem hastighetsstyringsinnretninger omfatter den tilgjengelige flåten Trafikk. Det er derfor interessant å vite hvor de er, hvor mye margin du gir oss og hvordan å gjenkjenne dem.

1. Hvor er du plassert radarer?

Trafikkavdelingen kunngjør sin faste stilling radar installert på veiene jevnlig på sin hjemmeside. den mobile radarer, i prinsippet ikke er annonsert selv for et år siden, publiserer trafikk 1500 deler av veier som de er gjenstand for særskilt tilsyn der det er mulig å finne en radar. Noen ganger er de små seksjoner, men andre ganger er veldig lange seksjoner. Som vi fortalte egen direktør for trafikk, María Seguí, litt over et år på tidspunktet for gjennomføring av denne politikken, du vil ikke finne i en grøft, eller skjult, og vil bli annonsert "når det er mulig", med tilsvarende signalisering. Disse typer kontroller er korte, "pedagogisk" som definert fra DGT seg selv, slik at sjåfører ikke lærer hvor de er.

Her vil du finne hvor radarer motorveier og andre veier er og konvensjonelle seksjoner med særlig årvåkenhet i denne forbindelse.

Alle radarer nasjonale motorveier

Alle mobile radarer sekundære veier

mobile radar oppgradere veiene

2. Hva er den radarer margin?

Når kjente radar stilling, er spørsmålet, Hvor mye jeg ikke kan ticketed skje for meg? Hva er margin på hver radar? Det avhenger av hvilken type radar og maksimal hastighet. Gjeldende regelverk sier at den maksimale feilen av faste radarer dette er av 5 km i timen er det i nedre målinger ved 100 km / t og 5 prosent høyere målinger på at hastigheten. Og marginen mobile radarer dette er DE7 mph under fart og 7 prosent fra denne hastigheten. I tilfelle av radar seksjon, loven sier at den maksimale feilmargin er 5 prosent, mens i tilfellet av Pegasus Helicopter radarer, feilen er 10 prosent, fordi deres måte å måle biler er mer kompleks.

fra et år siden, setter DGT "margin på 7" i alle sine radarer. Dette betyr, gitt den maksimale margin, i det minste i den hastighet med hvilken hopp radar, aktivering. 7 kilometer i timen målinger under 100 kilometer i timen og 7 prosent høyere. Nå stoler ikke på grunn av så hvordan det gjelder marginen det er kontroversielt fordi det innrømmer ingenting, noe mange dommer har vist. ! Men hei, dette gjelder DGT eller Transitt av Catalonia og Baskerland Trafikk gi denne gruppen: deres er mye mer beskjedne og hold deg til den minste måleenheten.

3. Hva om radar Pegasus helikopteret hvor han er?

Men hvis det er en effektiv radar, er at radaren DGT helikopteret Pegasus. Tre år har møtt disse dager siden den første enheten ble satt på plass, for tiden den DGT har 8 helikoptre med radar Pegasus. Og snart vil det ytterligere to. Hver Traffic Management Centre har en (La Coruña, Madrid, Malaga, Sevilla, Valencia, Valladolid og Zaragoza). Ikke alle helikoptre, 12 tilgjengelig for DGT, har radaren Pegasus, men vil snart være godt.

den Pegasus er den mest effektive radar tilgjengelig for DGT, dvs. forholdet mellom overvåkes og er den største? Kjøp kjøretøyer. Mens en normal fast radar har en effektivitet 3 til 5 prosent, er det en Pegasus 24 prosent. Det er ett av fire overvåkede biler er bøtelagt. Mens vi må huske på at styret overvåking av disse enhetene er svært selektiv og pilot og kameraoperatør er festet på biler som helt klart diskutere for mye tydeligere. Gjennomsnittet for sirkulerende Pegasus bøtelagt for biler var 28 km / t på motorveier og 30 i den begrensede over 100. Hvordan vite om DGT helikopteret ser over deg har eller veier Pegasus er ikke radaren ser ut om iført den hvite boksen på sin side.

4. Hva om ikke målbare eller usynlig radar?

En annen radarer som gjør DGT August er upåviselig eller usynlig radar, kallenavnet som er kjent for å Multaradar C. Det er en laser-radar, er de mest avanserte cinemómetro bølger av trafikken som er tilgjengelig. Og i Autopista hadde vi sjansen til å se den i aksjon for noen måneder siden. Det kalles oppdages av deres utseende og driftsmodus. Stand til å operere i stasjonære og bevegelige, installert i en bil eller en drosje, Du kan måle seg med 6 baner samtidig. Det har ikke den klassiske utendørs antenne kjegleformet, så hvis det er installert i en bil vil være mer vanskelig å gjenkjenne. Undetectable kallenavnet kommer til ham delvis av dens virkemåte i en meget høy frekvens, slik at minst for nå detektorer er ikke i stand til å finne ut.

Multaradar C5. Hvor er radarer strekningen?

Hvis vi snakker om effektivitet strekk radarer er, etter Pegasus, den mest effektive. Til tross blir annonsert i de senere år er de blant de mest Multan. Du finner dem spesielt på motorveier, men i de siste månedene DGT har begynt å installere i veier.

Hvorfor faller vi inn i dem? fra lite synlige signaler til en lavere hastighet grense av veien til den generiske der de er installert eller mangel på forutsigbarhet bilist å opprettholde hastigheten, er det faktum at bøter er mange.

Og hvis du har satt fartsovertredelse billett, husk at i rapporten må alltid vises maksimal hastighet på sporet, den hastighet målt ved hjelp av radar og målte hastighet korrigeres avhengig av feilmargin. Vær tydelig hvilke rettigheter du har: å full vi forlater veikart for å anke en fartsovertredelse billett.

Adblock
detector