Dacia Sandero, bilen vi köpte spanska

Dacia Sandero, bilen vi köpte spanska

Dacia Sandero är den bäst säljande i vårt land bland privatkunderna bil. Vi förklarar varför bilen Dacia är det mest efterfrågade val.

Dacia Sandero, den bäst säljande privata köpare

Dacia Sandero, den bäst säljande privata köpare

Dacia Sandero, den bäst säljande privata köpare

Dacia Sandero, den bäst säljande privata köpare

den Dacia Sandero bäst säljande i Spanien är Dacia Sandero Stepway TCe 90, huvudsakligen i färger vitt och turkos (A karakteristiska färg Sandero Stepway version av Dacia). Basen försäljningspriset till allmänheten av Dacia Sandero är bästsäljande 10,730 €. Kunder Dacia Sandero Stepway Detta väljer oftast som ytterligare utrustning Luft och Navigation Pack -Inkluderar luftkonditionering, hjälp- och USB-anslutning, radio med ratt, Bluetooth mobil och webbläsare med pekskärm 7 ” (Kartläggning av Spanien och Portugal) – det reservhjul eller varvtalsregulatorn. Den Sandero version Stepway Det motsvarar mer än en 40% av omsättningen av den totala försäljningen av Dacia Sandero.

Varför en Dacia Sandero folk köper det?

Dacia SanderoDacia Sandero DNA innehåller alla punkter som gör Dacia varumärke med viss framgång just nu: en mycket bra pris, en nivå av rymlighet typiska för de övre segmenten – hans bagageutrymme, för en modell av 4,05 meter och 4,08 meter Dacia Sandero Stepway har en kapacitet på 320 liter-, och tillförlitlighet / hållbarhet anmärkningsvärt. Ett bra exempel på den sista punkten skulle vara 5 års garanti Dacia Sandero erbjuds av detta. Man bör komma ihåg att en spansk ändra bilen var 10 år i genomsnitt och när man köper en ny, är ett av de viktigaste argumenten för kunden dess hållbarhet och Dacia bilar, från deras lindra, genom användning av de -fiables archiprobadas lösningar och baratas-, De har tjänat berömmelse robust. Säkerhet, korrigering, utan att vara överlägset bäst när det gäller säkerhet EuroNCAP. Mestadels bestraffas för sin begränsat utbud av inslag av stöd och hjälp för att förhindra olyckor.

Som köper en Dacia Sandero?

Dacia Sandero erövring Kunder som används för att köpa andra märken, och det har också lyckats vinna marknads kunder begagnade bilar. Dess nuvarande portfölj av kunder med köpare som kommer från andra märken med samma låga kostnadsläge men på senare år har många generalist varumärken De har också gått med i denna trend fortsätta strategier mycket aggressiv prispositionering, närmar sig förslaget Dacia. Dessutom får Dacia Sandero kunder som trodde inte köpa en bil med hänsyn till befintliga förslag på marknaden, och nu gör Dacia lockade av erbjudandet om en lämplig cocktail pris / mobilitet / robusthet.

Vad tycker du som redan kör en Dacia Sandero?

Nivån av tillfredsställelse är Dacia Sandero överraskande jämfört med vad du kan tänka mig i allmänhet för ett varumärke “låg kostnad”. Detta beror på att låga förväntningar som vanligtvis har en klient i ett fordon “låg kostnad”. Denna kund är glatt överraskad vad erbjuder sina Dacia Sandero Det händer samma sak i andra modeller i Dacia, Logan, Duster och Lodgy- varumärke. Inte heller bör vi glömma att en från kunder marknaden kommer begagnade bilar, så det är möjligt att få tillgång till ett nytt fordon när tidigare hade råd ökar tillfredsställelse.

Finns det något mer än ett bra pris efter en Dacia Sandero?

Dacia SanderoPriset är den viktigaste faktorn bland kunder Dacia bilar och är det som drar främst uppmärksamhet till kunden besöker generalagenten. Denna faktor gör en ny kund strategi för att möta Dacia varumärket, ofta med en idé i åtanke inte mycket hoppfull på grund av sin rating “låg kostnad”. Men kunderna är överraskad av en kvalitet fordon, pålitlig, utrustade och till ett oslagbart pris på marknaden. I slutändan, köpa låg kostnad blir intelligent handla, Som med Dacia Sandero.

Dacia Sandero fenomen gör samma sak i andra länder?

Ja, men Spanien är det land i Europa där Dacia Sandero har den högsta marknadsandelen. I Spanien är Sandero marknadsledande för individer. Ganska imponerande för ett varumärke som har “bara” 10 år på den inhemska marknaden.

Utbudet av motorer Dacia Sandero, räcker det?

För närvarande är Dacia Sandero finns med två bensinmotorer (1,2 TCe 75 hk och 90 hk) en GLP motor (TCE 90 hk LPG), och andra två diesel (DCi 75 hk och 90 hk). Om ingen efterfrågan kommer det att finnas något behov av att öka mekanisk. Dacia inte leva bild, leva för att möta behoven hos fler kunder, att få ut det mesta prestanda än erbjuds av Renault Group. Och ovan, med en produkt som Dacia Sandero, stänker det en snygg design, att vinner många heltal i variant pseudocampera Dacia Stepway, mycket modern SUV.

Ta, kan du vara intresserad VÄL

Köpguide Dacia Sandero

Jämförelse: Renault Clio 1.5 dCi och 1.5 dCi Dacia Sandero är samma bil?

New Dacia Logan, Sandero och Sandero Stepway

Renault Sandero RS, en sportig version av ‘låg kostnad’

Adblock
detector