Spolarvätska för bilen: Vilken ska jag välja?

Spolarvätska för bilen: Vilken ska jag välja?

Av säkerhetsskäl är det viktigt att hålla rent vindrutan på bilen. Här är ett urval med den bästa torkarmarknaden.

Bästa vindrutetorkare marknaden

Bästa vindrutetorkare marknaden

Bästa vindrutetorkare marknaden

Bästa vindrutetorkare marknaden

I vår erfarenhet, något spolarvätska för bil visar mer eller mindre bra prestanda. Om du bor i områden med kontinuerlig och intensiv kyla, bättre använda en med doser av metanol. Bara inte helt litar på “hygien” glasögon bil bara en produkt av denna typ. Med andra ord bör rengöring av månar vara en gemensam och gemensam uppgift med resten av bilen, så att tvätta oftare lättare att ta bort ‘kraftfulla’ kvarlevor fett, smuts eller insekter, till exempel.

En aspekt som inte bör glömmas bort Det är att rengöra munstycken ejektorerna att projicering av vätska på vindrutan. En tryckluft pistol du kan underlätta detta arbete. Ah! Och, naturligtvis, Glöm inte att borsta, de inte för evigt efter ett års användning börjar förlora effektivitet. I varje fall konstatera att på marknaden finns det en rikligt utbud torkarvätska, några helt och många andra generika säljs i stora delar av tillbehör, aldrig lämna dyra, ganska utbredd och varar mycket längre än du tror. Här är ett urval.

Bil vindrutetorkare tabletterVision vindrutetorkare Flikar Pills

Det finns något för vinter eller sommar. Det är en Kraftfulla koncentrerade vindrutetorkare, ekologisk, Det är att säkerställa en helt klar bild. Rengör och avfetta fram och torra månen utan att lämna ränder eller spår. Det skyddar också finfördelare eller ejektorer mot frysning -den Tillverkaren hävdar att man framgångsrikt har testats upp till -20 ° C och har en frisk doft. Varje pellet blandas med 4 till 5 liter vatten innan den hälldes i fordonstanken.

– Pris: från 2,75 euro
– Fördelar: billigt och effektivt
– Nackdelar: Det spelar ingen tjänar samma typ för hela året

BIOECOLIMP renare

Koncentrera dig på en halv liter container kapacitet. Det är särskilt lämplig för fönsterputsning. sprutas direkt på ytan, skyddar den de behandlade ytorna och underlättar efterföljande underhåll av fönstren i bilen. En av dess förtjänster är förmåga att partiellt stöta bort vatten. En annan, som inte lämnar något restprodukt slöjor i området tillämpas. För övrigt har den anti-fog effekt, en trevlig doftande och hög effekt själv torkning.

– Pris: 4,61 EUR
– Fördelar: defroster, auto-torkning och stöter bort vatten
– Nackdelar: Högt pris (500 ml flaska)

Krafft Rain X

Vindruta med hydrofoba teknik. Förmåga att alstra vattendroppar snabbt glida ner vindrutan, optimering synlighet i dåliga väderförhållanden. beräkningar känt Rain X vilket säkerställer en särskilt märkbar effekt på cirkulerande regn från 80 km / t. Klarar temperaturer upp -5 ° C. Visar förmåga att ta bort från myggor lera fläckar, fett…, men bättre att inte tillämpa outspädd på regnsensorer och liknande, eftersom det kan påverka dess funktion.

– Pris: 5 euro
– Fördelar: Stöter bort vatten väl
– Mot: öga när de appliceras på regn sensorer, ljus …

SONAX vindrutetorkareSONAX Green Lemon

Vindruta extremt snabb action, särskilt effektiv i varmt omgivningstemperatur. Bra rengöringseffekt utan rester, ränder eller fläckar, även med insekts smuts. kompatibel med målning, den gummi och plast, släpper en frisk doft med citrondoft. eliminerar väl insekter, olja, sot, silikon och farlig bländande och feta filmer. Kompatibel med färg, gummi och plast för maximal kompatibilitet av den behandlade ytan. Lämplig för fläktmunstycken. En tre-liters flaska ger 12 liter vätska.

– Pris: 9,07 EUR
– Fördelar: Effektiv produkt för alla typer av fläckar
– Mot: förlorar prestanda med kallt

aquo koncentrerades

koncentrerade vindrutetorkare. Det säljs i förpackningar om nio ml kapacitet och appliceras direkt till tanken bil, som i sin tur vanligtvis hålla mellan 4 och 5 liter. Tillverkaren tillkännagav sin antistatiska effektivitet och som inte lämnar några spår eller rester av produkten när ut med borstar igång. Naturligtvis, till skillnad från andra liknande denna produkt inte släppa någon arom. Varken det är lika beslutsam som de flesta av sina konkurrenter.

– Pris: 1 euro
– Fördelar: Lätt att applicera
– Nackdelar: Inga arom och är mindre effektivt

Krafft bricka med metanol

Det är en aktiv blandning av organiska tensider, metanol och andra alkoholer. Resultatet, som erbjuds i flaskor fem-liters, är inte fryser upp till -9 ° C Ganska effektiva för att avlägsna fläckar från lera, myggor, fett stänker väg, etc. För att använda det helt enkelt hälla outspädd spolartank bil eller strålkastare. Ren inte tillämpa den direkt på sensorn belysning, torkare …

– Pris: 7,95 euro
– Fördelar: Anticongelable att -9ºC
– Nackdelar: Högt pris

Adblock
detector