Nya Opel kommer att anlända fram till 2018

Nya Opel kommer att anlända fram till 2018

Opel lanseras efter sommaren och fram till 2018 många nya bilar som kommer att förnya hela sitt sortiment. I sina återförsäljare, dessutom kommer det att finnas modeller i nya segment.

Framtida modeller Opel: SUV och sedaner

Framtida modeller Opel: SUV och sedaner

Framtida modeller Opel: SUV och sedaner

Framtida modeller Opel: SUV och sedaner

Opel Zafira Tourer förnyas under sommaren 2016

Framtiden för Opel Zafira har två delar. Det första kapitlet har ett nästan överhängande utseende med den nya utformningen av den nuvarande Opel ZafiraTourer. Detta kommer att innehålla en ny front, ny grill och varselljus bumerangformade. Så följ stilen på den senaste generationen Opel Astra. kommer också nya motorer har släppt den nuvarande årets bil. Den mest anmärkningsvärda användarnytta kommer att bli en minskning i bränsleförbrukningen jämfört med den nuvarande generationen. En andra del kommer i 2018 med ankomsten av en SUV variant som kommer att utöka informationen nedan.

Nya Opel Zafira Tourer

Opel Mokka X, till försäljning i höst 2016

Opel Mokka från höst Opel Mokka kommer att kallas X. byta mycket, allt inuti. Den nya instrumentpanelen visas på pekskärmar sju eller åtta inches (beroende på version) och tack vare funktioner som drivs av dem, är antalet knappar minskas. Utanför den mest framträdande förändringen är på framsidan, med den nya grillen som redan har andra modeller av märket som den nya Astra.

den multimediasystem ansluter IntelliLink smartphone med Mokka X genom carplay Apple eller Android Auto-program. Dessutom kan du också införliva Opel OnStar med Wi-Fi 4G och navigering assisterad.

När det gäller motorer, belyser det införlivandet av den nya 1,4-liters turbo bensin 150 hk. Det kan vara fäst vid en automatisk växellåda 6 hastighet och övergripande systemet adaptiv dragkraft.

Den nya Mokka X innehåller LED belysningssystem AFL att “ge bästa möjliga sikt utan att blända andra förare”, säger varumärket. Något som alltid går på länge.

Nya Opel Mokka X

Opel Ampera-e. Vid försäljning i slutet av 2016

den kvick (och dyra) Ampera där kombinera en värmemotor som en generator som gav el för att flytta bilen hade inte den förväntade framgång i Europa. Denna fyrsitsiga salong och 4,5 m lång slutade säljas i januari, Den ersätts av den nya Ampera-e.

Denna nya Opel Ampera-e är en bil mindre än den tidigare. kropp minibuss, åtgärder knappt 4,2 meter och rymmer upp till fem platser. det är helt elektriska och har en teoretiska område av 320 km på en enda laddning. Dessutom säkerställer Opel att en laddningstid i en konventionell plugg kan rullas 40 kilometer.

När det gäller priserna finns det ingenting som aviserats av varumärket. I USA, där den säljs som Chevrolet Bolt EV kostar det om $ 38.000, att subtrahera offentliga subventioner.

Ampera E

Opel Meriva, återigen under våren 2017

Den Figueruelas fabriken i Zaragoza tar månader att förbereda sig för tillverka den nya Meriva. Dags att optimera anläggningen är att överlägsen eftersom den också är fabricera modeller för PSA (Peugeot och Citroen).

Den stora nyheten i framtiden Opel Meriva är att inte den kontroversiella bakre dörrar som öppnas i motsatt riktning marschen som det tar modellen till försäljning idag. I denna aspekt kommer det att bli en mer konventionell modell. Men inte andra, såsom att det kommer att vara en variant med en aspekt rent SUV. Det är inte känt om detta också kallas Meriva och kommer att lägga ett “namn” för att skilja det (t.ex. Rocks, som i den lilla Opel Adam), eller tvärtom, kommer att välja ett namn för henne. I fallet med PSA-modellen i drygt ett par år kunde ser SUV ersätta den nuvarande Peugeot 2008, medan de mer ‘traditionell’ yttre handtaget för att lindra Citroën C3 Picasso.

Denna familj av modulära modeller dela plattform och även motorer. De flesta av dem kommer att vara trecylindrig och start / stopp.

Nya Opel Meriva 2017

Nya Opel Insignia kommer till hösten 2017

Opel Insignia har varit en av de revulsivos varumärke. År 2008, när han dök upp på marknaden Opel behövde en produkt som skulle göra att glömma en del buggar som släpade Opel Vectra. De skapade Insignia och han lyckades övervinna försäljning.

År 2013 kom en stor redesign av modellen och även och framför allt, med nya motorer det gjorde det mer effektivt. för nästa år förväntade ankomsttid nya Insignia.

Den nya Insignia kommer, som har hänt med nästa generations Astra, mycket lättare. Vissa källor säger att den mest utrustade versionen kommer att vara minst 200 lättare än de nuvarande motsvarande kilo. resultat: bättre dynamik och lägre förbrukning.

storleken utomhus växa i cirka 10 centimeter. Så kommer hjulbas. Stater båda faktorer kommer att resultera i en bättre innerutrymmen. Men bilen ser ännu större eftersom dess exteriör design kommer att bli skarpare. också mer elegant. Ja, version mer "traditionell" försvinner och bara det kan förvärva i fem dörrar (Som framgår av vår datorgenererade bilden visas fyra) och familj SportsTourer.

Körningen kommer att ledas av en TFT customizable (Större än några aktuella versioner) som kommer att fungera som en klocka box. Dessutom, On-Star-systemet 4G WIFI i bilen och on-line-tjänster) kommer att få nya funktioner.

Nya Opel Insignia 2017

Opel Zafira SUV för 2018

Den andra kapitlet i framtiden för Opel Zafira skrivs som svar på marknadens önskemål, det vill säga i SUV-format. Det återstår att se om den stora SUV varumärke, som också är ett slags substitut för all-terrain Antara kommer Zafira att kallas ‘plus någonting’ för att skilja den från nuvarande Tourer eller kommer eget namn. Hur som helst, bilen kommer att dela plattform 2- -epsilon framtiden Insignia (Så kommer andra modeller av General Motors världen: Cadillac, Chevrolet, Buick eller Holden) och båda skulle tillverkas på samma fabrik i Rüsselsheim (Tyskland).

Designteamet, under ledning av Mark Adams, har valt en inre käken droppe mer än en: en stor central display blir grundbulten i hela inredningen. Ja, de har inte glömt den funktionella sidan och stammen blir en tredje rad med fällbara säten.

Nya Opel ZafiraSUV 2018

Du kan också vara intresserad

Vill du ha en ny bil? Valora innan din gratis

Opel GT Concept, fick vi den sportiga tvåsitsiga i framtiden

Faktiska förbrukningen av Opel-modeller

Alla Opel-modeller i Spanien: Priser och tekniska data<

Adblock
detector