Ford Fusion 2017: American Mondeo, fyrhjulsdrift och V6 biturbo motor

Ford Fusion 2017: American Mondeo, fyrhjulsdrift och V6 biturbo motor

Range 2017 Ford Fusion (Mondeo) Sport version kommer att innehålla sport och två hybridvarianter, en plugg, som så småningom skulle kunna nå Europa.

Ford Fusion kommer American Mondeo vara sportigare och mindre utsläpp

Ford Fusion kommer American Mondeo vara sportigare och mindre utsläpp

Ford Fusion kommer American Mondeo vara sportigare och mindre utsläpp

Ford Fusion kommer American Mondeo vara sportigare och mindre utsläpp

Ford Mondeo är en global bil, varje nyhet introduceras till den amerikanska marknaden måste obserbarse noga i vårt land. Inte överraskande stor sedan Ford Det monteras i fabriken Almussafes (Valencia) och det kan påverka var och en av de beslut som fattas av konsortiet. Därför utseende 2017 års modell Ford Fusion -den namnet på Amerikanska versionen av Mondeo- och nya versioner är viktigt.

Den första av dessa är Sport-versionen av Ford Fusion, en idrottsprestation variant Altras och fyrhjulsdrift kunna göra det mesta av den fantastiska ramen för den amerikanska modellen Mondeo. Dess motor, som det anstår den amerikanska marknaden är en V6 bensinmotor med 2,7 liters cylindervolym och 325 twin-turbo tillkännage hk maximal effekt och maximalt vridmoment på 48,4 mkg eller vad är densamma, utmärker sig i nästan 50 BHP och 14 mkg japanska konkurrenter 3,5 V6 motor med vilken den mäts. Dess makt når alla fyra hjulen via en fyrhjulsdrift av senaste utvecklingen och sitter på en Lotsas kontinuerligt variabel dämpning kunna flytta från en fast till mjuk en som kan minimera effekten mot små sinkholes orsakade av regn idiot.

Ford Fusion hybrider

Radikalt annorlunda i sin inställning är Ford Fusion Hybrid och plug-in hybrid Fusion Energi (Med ett i) i två versioner som förbättrar prestanda och skulle kunna nå sin elmotor driven 137 km / t. Både premiär programvara som gör dem att vinna raffinerad löpning, maximera driv förnimmelser som kan erbjuda och förbättra laddningshastighet av regenerativ bromsning, kan nu fånga 95% av den energi som förbrukas.

Fusion Ford Mondeo 2017Dessutom har elektriska motorer förbättras deras effektivitet, vilket kommer att resultera i förbättring i kombinerade bränsleekonomi och i fallet med kontakten, en ökning med autonomi i eldrift, som i detta fall nu överstiger 30 km innan du byter till konventionell hybridläge, men inte att det skulle vara tillräckligt för att nå den blå etiketten utsläpps bil Spanien-. Även vem vet om en framtida utveckling 7,6 kWh batteri Det kan ersättas med en högre prestanda. För närvarande kan detta laddas bara 2,5 timmar i en konventionell plugg

Utrusta Ford Fusion 2017

den säkerhet och vad den har att göra med utrustning Det är tillsammans med körning, en annan pelare Ford Fusion. Således håller det fotgängare detektionssystem och innehåller en ny filhållningssystemet som kommer att ansluta sig till system trafikvarnings närmar den bakre delen av fordonet.

Integration med universum multimedia Det ges av Sync3 systemet, den senaste versionen av ett gränssnitt som har förbättrat sin anslutning, anslutningshastighet och förbättrad röst recnoocimeinto. Dessutom, från nu kommer att tillåta genom tillämpning Anslut Sync starta bilen från mobil distans, ligger intill starter och stopp och plug-in programversioner den mest gynnsamma tiden för laddning.

Adblock
detector