Rimac Concept One, från 0 till 100 km / t på 2,8 sekunder

Kroatiska Rimac varumärke ger ett fordon
Elektriska kan överskrida 300 km / t.
Ett original superbil med fyra motorer
oberoende och med förmåga att framdriva den till
100 km / t från vila på bara 2,8 sekunder
I skapandet av Rimac Concept One har
deltog designers som tillhörde huset
Italienska Pininfarina och yrkesarbetare
läder som kommer från det bulgariska bolaget Vilner. den
Concept One kommer att kosta en miljon
dollar, motsvarande cirka 813.250 i Europa
euro.

Rimac Concept One

Rimac Concept One

Rimac Concept One

Rimac Concept One

Kroatiska varumärke gläder oss med en elbil som kan producera motsvarande 1088 CV Tack vare batteriet 91 kwh som matar de fyra motorer med, en för varje hjul. Varje kan arbeta självständigt och Rimac har kallat detta system 'All-Wheel vridmoment Vectoring ' (AWTV).

den Rimac Concept One Du kan nå en maximal hastighet på 306 km / t och bara tar 2,8 sekunder att gå från 0 till 100 km / t. Dess 164 mkg vridmoment mellan 0 och 6500 varv per minut och från märket aviserat en räckvidd på ca 600 km. Dess tomma vikt är 1950 kg, vilket motsvarar en otrolig förhållande av 1,79 kg / CV.

Dess dimensioner tillgodose 4,5 meter lång, 1,9 bred och 1,2 hög och deras kamp är 2.750 mm.

Interiören har en mycket sportig och trevligt utseende tack vare arbetet av specialister Vilner. Förarinformationssystemen är av senaste tekniken och är perfekt integrerade i kupén.

Den yttre designen söker klart en aggressiv och sportigt utseende som lätt kan konkurrera på marknaden. Designers som kommer från Pininfarina De inte svika och omsorg för detaljer. Röda och svarta färger i hans kropp perfekt kombination. En kolfiber sida måste lägga ett främre galler som ger bulkighet och en uppsättning av bakljus med djupeffekt, exklusiv Concept One.

Den Rimac Concept One kommer att presentera i år på Salon Privé hölls i London (Storbritannien) 5-7 september och har pengar och hade turen att köpa 88 enheter -endast kommer att njuta av marknads bil utseende och beteende som kan svara på framtida bilarna i sin klass, och kan njuta enkla men eleganta italienska inslag. Pininfarina är klart att anden klarerare hans diseñadores- lade sin hand på honom.

Vad tycker du om denna nyhet? debatt om forum med andra motorsportentusiaster.

Adblock
detector