Paris Motor Show 2016: Opel Ampera-e, nu eldrift

Paris Motor Show 2016: Opel Ampera-e, nu eldrift

Opel presenterades vid Paris Motor Show 2016 nya Ampera-e, som ändrar radikalt. Nu är en kompakt hundra procent elektrisk och mer logisk.

Ampera-e

Ampera-e

Ampera-e

Ampera-e

den Ampera-e Det har ingenting att göra med den tidigare modellen. Nu har en bil mycket mindre och praktiskt och det är inriktad på att konkurrera med modeller som Nissan Leaf eller Renault Zoe, eller ens mot enchfuables hybrider som Golf GTE och A3 e-tron. Överger sitt tidigare teknik, i vilken en bensin generator var ansvarig för att tillhandahålla elektricitet till motorerna, samt plug-in elektrisk räckvidd. nu en hundra procent elbil, med noll utsläpp. Vid tidpunkten blev Ampera Europas mest sålda elektriska, men bommen utsläpps elektrisk och förbättra sin självständighet gjorde honom försvinna snabbare än väntat. I likhet med föregående generations plattform och delar funktioner med Chevrolet Bolt-e (Ja, nu Bolt är skriven med B), som endast kommer att förändra logotyper och några detaljer ljus utrustning.

den nya Ampera-e Det kommer att presenteras för världen slutet av september i Paris Motor Show 2016 (Se alla nya bilar Paris Motor Show 2016). Med det syftar varumärket att revolutionera området prisvärda elektriska erbjudande överlägsna egenskaper i form av prestanda och utrustning modellerna för närvarande på marknaden. Meddelar ett banbrytande system Litiumjon 60 kWh, med vilken kommer att överstiga 320 kilometer av autonomi, rivaler i storlek inte överstiger 30 kWh. hans Elmotorn är 150 kW, motsvarande ca 200 hästar. Och meddelar prestanda värdig en superbil, med en stigning av 0-50 km / t på 3,2 sekunder och en förmåga att röra sig från 80 till 120 km / t på bara 4,5 sekunder. Dess toppfarten är begränsad till 150 km / t, all data är mycket högre än någon eldrift marknaden idag. Opel är så övertygad om dess fördelar även ordna en utställning race acceleration sätta en Ampera-och mot dess mer kraftfulla modeller, såsom Astra TCR, den Adam R2, Corsa OPC och Insignia OPC.

Ampera-e

Dessa förmåner skall åtföljas av ett beteende att matcha. Interiören är konfigurerad för fem åkande. Batteriet är placerat under botten av bilen, under passagerarutrymmet, så att stammen kapacitet som en konventionell kompakt. Har ett komplett system anslutning med den senaste generationen IntelliLink infotainment system som kallas förutom Opel Ostar, som tillåter upp till sju mobil anslutna samtidigt tack vare Wi-Fi-system. Den är kompatibel med Carplay Apple och Android-systemet, vilket gör integration av mobiltelefoner och deras funktioner är total. Det kommer att börja säljas 2017.

Du kanske också är intresserad av:

Mitsubishi kommer att ha en elektrisk SUV med 400 km räckvidd

Skivan autonomi en elbil: nästan 11.000 km!

Mercedes EQ registrerar namnet på sina nya elbilar

Vill du ha en ny bil? Innan uppskattar din bil gratis

Adblock
detector