Lamborghini SUV annan nyhet i Urus?

De senaste nyheterna på Lamborghini Huracan verkar öppna dörren till en ny SUV av det italienska företaget efter att lära de första detaljerna i nästa Safari version.

Lamborghini Urus kunde nå en kompakt SUV bror?

Lamborghini Urus kunde nå en kompakt SUV bror?

Lamborghini Urus kunde nå en kompakt SUV bror?

Lamborghini Urus kunde nå en kompakt SUV bror?

För några dagar sedan träffade vi de kommande planerna Lamborghini om sina super. den Lamborghini Aventador Du kommer att få en efterföljare till nivå med modell som skulle kunna nå 1000 hk och Lamborghini Huracan Det kommer att förnyas upp sju nya versioner varav otvivelaktigt lockade mest uppmärksamhet är den så kallade Safari. Står vi inför en ny Lamborghini SUV eller före en superbil allroad?

Lamborghini Huracán Safari, den excentriska version

Bland de versioner av Automobile Magazine som ekade några dagar sedan hittade vi en överraskning: Lamborghini Huracan Safari, en som lovar avslutas med version skydd för den låga, hjul större inställbar fjädring och fyrhjulsdrift.

Denna nyfikna version av Lamborghini Huracan verkar ställa ögon på den arabiska marknaden, excentrisk nog att göra någon en superbil som också avstå en del av sin väg prestanda med det enda syftet att ge off-road fullgörandegarantier.

Lamborghini Urus

Det första intrycket är att Lamborghini Huracan Safari kan vara något som en helt allroad för tjuren. Ja det är sant att Vi har sett detta i vissa salonger (Utan att lämna Volkswagen-gruppen hittade Audi A4 och A6 allroad) Med vissa off-road kapacitet i enkla terräng, men vi kan inte föreställa sig hur det skulle kunna passa in i en superbil av Lamborghini Huracan storlek.

Och om vi står inför en ny Lamborghini SUV?

Lamborghini landning i SUV sortimentet har varit en bomb för både konkurrensen och för företaget självt. Denna framgångsrika mode har också nått high-end fordon och lyx. Så mycket så att enligt räkenskaperna för Lamborghini i September 2016, Lamborghini Urus nästa sälja cirka 3500 enheter i ett år, densamma som summan av sina super idag. Det finns inga nyheter att dessa siffror har försämrats.

Det bästa exemplet på lyckat lyx SUV finns inom Volkswagen Group själv, som tillhör Lamborghini. den Porsche Cayenne räddade 15 år sedan till den tyska marken, bygga första lyx SUV, vilket bidrog till att öka försäljningen av ett företag som sedan konvalescent.

Därför från Porsche de inte tvekade när de släppt en ny SUV, denna gång kompakt under namnet Porsche Macan, lyckas med försäljningen har också tjänat som modell för tillgång signatur och låta Porsche att konkurrera med företag som, även om high-end som BMW eller Mercedes, offentliga platser ett hack lägre än Stuttgart .

Porsche Macan

därför Det är inte uteslutet att denna framtida Lamborghini Huracan Safari var helt enkelt en kompakt SUV Italienska, som att öka sin marknadsnärvaro och en mer logisk än en superbil allroad modell. tillhör också samma grupp som Porsche, en ledare i lyx SUV, kan bevilja avgörande erfarenhet när de införs i den kompakta SUV-marknaden, med vilka även de kan dela teknik som sparar kostnader och att marknadsföra en redan testad produkt.

I själva verket Lamborghini Urus och lånar några av de tekniker i Volkswagen Group. Dess plattform är MLB EVO, som han har även varit att lansera sin nästa Bentley Bentayga, den första SUV av företaget. Dessutom har vissa ingenjörer betonat att bull det kommer att bli en plug-Tron och hybridversion som skulle ta sin utgångspunkt i framtiden Audi Q8.

Zarooq Sand Racer, ett liknande koncept

Det har inte varit lätt att hitta fall där en superbil har mångsidighet nog att vara driven off-road med Garanmostrar och vad mera är, i syfte att tillhandahålla de förnimmelser av en Lamborghini.

I sökningen påminde vi fallet med Zarooq Sand Racer spektakulära SUV kommer direkt från Arabemiraten som lovar spänning off-road, tack vare sin Utvecklad av en 525 hk 6.2L V8 från General Motors ursprung. Till detta måste vi tillägga att denna sportiga off-road väger bara 1300 kg.

Zarooq Sand Racer

Siffrorna lovar att vara spektakulära, men definitivt mer intressant är att det kommer att ha en fyrhjulsdrift utformad direkt av Lamborghini. Har de varit designa nya system italienarna inför en möjlig sport som ger sitt bästa off-road? Kom ihåg att de mest slående fakta om framtida Lamborghini Huracan Safari var förmåga att rida en fyrhjulsdrift där alla riktnings Ellas fueran.

¿Försäljning framgång eller nästan rekommendation version?

Brist på nya detaljer och bekräftelser, verkar det som Lamborghini Huracan Safari slits mellan två möjliga marknader. Vi har inga tvivel om att i händelse av att vara i en kompakta SUV signatur, kommer detta nyfikna version av supercar en ny storsäljare Lamborghini.

Men om italienarna välja en mer excentrisk version fokuserar på en förnyelse av den minsta av sitt sortiment av en färdigt utformad för att lämna väg, försäljningen kommer att vara mycket mer blygsam och kanske Lamborghini Huracan Safari är kvar som en excentrisk och nästan symbolisk version som är en del av några av de rariteter som ibland väljer att marknadsföra Sant'Agata bolognesse.

Du kanske också är intresserad av:

Lamborghini Urus kommer den nya SUV påbörja produktionen i april

Den nya Lamborghini SUV, Urus vara hybrid plugg

Zarooq Sand Racer, SUV odjuret för tillfället

Adblock
detector