Viisi tablettia viihdyttää lapsia autoon

Viisi tablettia viihdyttää lapsia autoon

Isät care, pitkät matkat autolla enää kidutusta, koska näiden tablettien suunniteltu viihdettä pienimmän talon.

Tabletit sopii matkustaa lasten kanssa autossa

Tabletit sopii matkustaa lasten kanssa autossa

Tabletit sopii matkustaa lasten kanssa autossa

Tabletit sopii matkustaa lasten kanssa autossa

Tabletit ovat monet markkinoilla, mutta jotka ovat ominaisia ​​lapsia, ei niinkään. Kuitenkin monet nykypäivän tabletteja, joilla on hyvä lapsilukon, Niitä voidaan myös käyttää pienempiä pitkillä automatkat. Ennen 4 vuotta, se on parasta valita tabletti-lelu, kuten Vtech, joista vain sisältävät pelejä. Imaginarium -Paquito Mini sopii vanhemmille lapsille, jolloin ladata sovelluksia. 9.-10 vuotta, se on parasta valita tabletteja, kuten Lenovo tai Gigaset, jotka eivät koske erityisesti lapsille, ja anna niiden katsella elokuvia autossa.

Vtech Storio 3S

Se on saatavana kahta väriä, ja se sisältää 19 hakemusta taiteena studio piirustus ja väritys, kirjasto interaktiivisia tarinoita, pelejä liiketunnistin, MP3 musiikkisoitin, kamera ja video, kello, sekuntikello, mikrofoni, kalenteri … Myös uudet esittelee sovellus wifi -Kiddi CONNECT- niin pienokaiset voivat kommunikoida vanhempiensa älypuhelimille ja muille tablettien Storio. Se on suunnattu lapsille vuotiaita välillä 3 ja 9 vuotta.

Hinta: 89,99 euroa

Lenovo Jooga 2

Nauttia elokuvista aluksella ja sohvalla kotona ansiosta 8-tuuman näyttö ja stereokaiuttimet edessä tilaäänen. Se on valinta vaativimpia, mikä näkyy myös hinnassa. sisältää Windows 8.1 ja sen akku kestää jopa 15 tuntia. Ansiosta sylinterimäinen akku ja takalevy, voit käyttää laitetta kirjan muodossa, kiila, jalustalle tai pöydälle, riippuen siitä, mitä aiot antaa. integra myös takakammio 8 MP.

Hinta: 249 euroa

Gigaset QV830

Se ei ole erityinen tabletin lapsille, mutta sopii heille ja myös aloittelijoille, koska se on erittäin helppo käyttää, on pienikokoinen 8 tuumaa ja hyvä hinta. Käyttöjärjestelmä käyttötarkoitukset Android 4.2.2., tunnetaan Jelly Bean ja käyttää Wi nopea, Ihanteellinen kaikki sovellukset ladata Google Playsta että haluamme lapsille. Se on näytön erityisesti naarmuunnu ja edessä ja takana kamerat, joiden avulla valokuvia ja videoita HD-laatua.

Hinta: 99 euroa

Galaxy Tab 3 Lapset

Suunniteltu pienempi talo, jossa useita käyttöliittymiä opetuskäyttöön ja sisältää lapsilukko työkaluja ja Time Manager rajoittaa sen käyttöä. Sen sovellukset muodossa tarra, ovat suurempia ja värikkäitä houkutella huomiota lasten talossa. Se on suunniteltu animoituja hahmoja, hauskaa musiikkia ja sinulla voi olla hauskaa luonne muuttuu rajapinnan. Niistä suosituimpia sovelluksia löytää Disney Channel Replay, Pocoyo televisiota tai Lue Englanti Zoe.

Hinta: 99 euroa

Paquito Mini

Star on tabletti myymälöissä Imaginarium. Se on 8-tuuman näyttö, ja se on suunniteltu nuorille yleisöille muotoilu alkaen apina piirretty säätimen. Sinulla on useita vaihtoehtoja lapsilukon ja monia sovelluksia lapsille korostaen esityslistan koulu tai palkintoja vanhemmille pani lapsen tavoitteita, koska he tapasivat, he antavat palkintoja. integroituu myös peruutuskameran ja edessä yksi HDMI-liitäntä kytkeä televisioon tai bluetooth.

Hinta: 170 euroa

Saatat myös olla kiinnostunut

Lapset, aina karmituoli

Lapset autossa 5 koskevat kysymykset, jotka uuden lain

Matkustaa lasten kanssa, kaikki mitä tarvitsee tietää

Adblock
detector