Opel Astra Sports Tourer 1.6 CDTi 136 hk: faktisk forbruk

Opel utvider rekkevidden av sin nye Astra innlemme familie kroppen, kalt Sports Tourer. Vi har allerede bevis og vi begynner å sette pris på sitt forbruk.

Opel Astra Sports Tourer 1.6 CDTi: førsteinntrykk

Opel Astra Sports Tourer 1.6 CDTi: førsteinntrykk

Opel Astra Sports Tourer 1.6 CDTi: førsteinntrykk

Opel Astra Sports Tourer 1.6 CDTi: førsteinntrykk

allerede Vi har å gjøre med den første enheten Nye Opel Astra Sports Tourer, den nye kjent kropp Compact er tildelt Årets bil i Europa 2016. Vi startet med bevis nye dieselmotoren merkevaren, 1.6 CDTi 136 hk makt, denne gang ledsaget av en sekstrinns automatgir; en endring av momentomformer, noe ambisiøs, og egentlig bare ute etter den ekstra touch av kjørekomfort. Forestillingen er en beskjeden familie, til tross for hans gode motor gjør alt den kan for daglig bruk er behagelig, ikke noe mer.

Med henvisning til vår første målingene, den Selve jobben veien, kanskje presagiábamos høyt forbruk, men datamaskinen under extra har vært å vise oss det motsatte. Det er sant at den integrerte datamaskinen er litt optimistisk, men vi endelig fikk til å sjekke forbruket i det Jeg reiser ned fra 5 liter per 100 km, noe som gjør ham til den mest konkurransedyktige mot deres direkte motstandere. I byen, ingen system Stopp / start, Han har oss forbrukt 6,2 l / 100 km, en svært credit utgifter, tar hensyn, insisterer på at automatgir er ikke akkurat effektive.

Rangere bilen gratisOpel Astra Sports Tourer 1.6 CDTi: førsteinntrykk

Som for våre inntrykk på første dagene av bruk med den nye Opel Astra Sports Tourer 1.6 CDTi 136 hk, Det bør bemerkes at hans bagasjerommet har ikke virket for oss spesielt stor med nøds reservehjul (mindre enn 450 liter, målt), så vi vil vente å måle en enhet med punktering reparasjonssett for å se om forbedring i forhold til sine konkurrenter. I møte med konkurranse, er det et skritt under, med tanke på at alle (unntatt Kia Cee'd SW og Hyundai i30 CW) Gni eller overskride 500 liter kapasitet, som også er tilfellet Volkswagen Golf Variant med 555 liter og Peugeot 308 SW 525, den sistnevnte med reparasjonssettet. På toppen er botemiddel i dag Honda Civic Tourer, med ikke mindre enn 640 liter nødssituasjon kit.

Du kan også være interessert i:

Vi testet Opel Astra Sports Tourer

Opel Astra 1,6 CDTi, prøvde vi det beste Astra

Adblock
detector