New Mercedes S-klass bil med all teknik

Mercedes har förnyat sitt Class S, som kommer att börja sälja i juli och sätter ribban för vad idag är möjligt i lyx, autonom körning och elektrifiering.

nya motorer flera assistenter,: Mercedes S-klass 2017

nya motorer flera assistenter,: Mercedes S-klass 2017

nya motorer flera assistenter,: Mercedes S-klass 2017

nya motorer flera assistenter,: Mercedes S-klass 2017

Nya motorer, nät 48V, en plug-in hybrid 50 km av autonomi elektriska, nya funktioner i att hjälpa körning, strålkastare högre upplösning och lyx, en hel del lyx: som sammanfattar den nya Mercedes klass S. Om det har presenterat? Om det kommer att vara i Shanghai, på marknaden för salonger av lyx … och vad som än kommer.

Mercedes S-klass Interiör

När Mercedes bestämde sig för att förnya sin klass S, dess salong representation, inga åtgärder inte tillåtet att falskt. Med en klass S år gav entrésäkerhetsfunktioner såsom ABS eller ESP. Med detta kommer en klass S enorma stödpaket till körning, förmodligen kommer de att få en körning mycket lättare och mycket säkrare. Denna klass S tjänar också till att realisera de oändliga och komplexa förhållanden som autonom körning och ansikten Det måste fortfarande vara en lång väg för helt autonom körning. I väntan på en indisposition av föraren, kommer den nya S-Klass kunna automatiskt stoppa bilen om föraren lämnas därhän hjulet i flera sekunder och reagerar inte på någon av de stimuli som bilen själv kommer att skicka dig. Det kommer dock att stanna i sin egen fil, kommer det inte automatiskt leder till axeln, som år sedan visade en prototyp BMW.

semi-autonom körning i Mercedes klass S

För många år sedan, när bilar började bromsa automatiskt för att undvika kollisioner eller skaka sätet när du lämnar körfältet, inte Mercedes erbjuds eftersom de inte hade råd ett system som sedan inte en av tio gånger. Andra tillverkare, men såg det som en chans att undvika olyckan nio gånger av tio. Därför, för Mercedes fortfarande en sträcka för autonom körning, att döma av sin nya klass S.

Mercedes S-klass kan ändras automatiskt körfält att köra Om föraren aktiverar blinkers: som redan sker med klass E, med sina radar och kameror verifieras när manövern är möjligt och gjort. Desaparcará också parkeras och båda batteri och sladd eller garage från ett program på mobiltelefonen. Med hjälp av navigations om vi farthållare aktiv sänka hastigheten när man närmar sig en kurva och utsignalen reacelerará, "Han lyfte sin fot" när man närmar sig en rondell eller till ett stopp. Säkerhetssystem kommer att minska till rörliga bilar och även hinder gripits; Lista avancerade drivfunktioner som visas i klass S är oändlig, men full av nyanser och villkor ännu inte kan tala om autonom körning.

Lyx Mercedes S-klass

Keyless Starta på? Cuero omkring dig? Telefon laddare Skärmar induktion för båda stolsrader Voice? Kontroll? Naturligtvis kan allt detta vara (eller standard) i klass S. En ny funktion integrerar alla funktioner HVAC, belysning (64 färger), massage stolar, dofter och musik så kallade "Energizing komfortkontroll". Med energigivande i tio minuter kan du aktivera olika program för att skapa en lämplig miljö för varje humör: vi måste försöka innan döma, men för många år sedan att Daimler har psykologer löne bilmärke "något annat". Samma personer som är ansvariga för att sluta sig staten föraren koncentration efter att ha analyserat de första tjugo minuterna av körning på en resa, värde deras grad av trötthet och varnar dig när du ska göra ett stopp, även visar honom i webbläsaren området närmast vila.

Nya LED-belysning Högupplöst

Halvvägs mellan komfort och säkerhet är nya LED-lampor med hög effekt och hög upplösning, kan rulla med helljus permanent eftersom det masker trafiken mottagliga för att bli bländad. eller tilt funktionskurvor kropp, som kommer först klass S, som fortsätter att erbjuda Magic Body Control, kan "Läs vägen" genom sina stereoskopiska kameror och justering av hårdheten hos suspensionen före gående oregelbundenheter.

bli motorer "inline-sex" i klass S

4Matic efternamn, anspelar på fyrhjulsdrift, fylls de nya valörerna klass S. 560 står tillbaka, V8 som i tidigare generationer, men nu biturbo, som S500 ersätter, placerad mellan sängarna (i stil med de senaste resultaten av Porsche / Audi). Med möjligheten att inaktivera fyra cylindrar, den nya motorn låg förbrukning 10 procent, medan något ökar kraften tills 345 kW (469 hk).

Den mest potenta V8 blir Mercedes-AMG 4Matic S63 +, ersätta motorn 5,5 liter biturbo den för 4,0 biturbo, som sänker förbrukningen av mer än en liter (upp till 8,9 l / 100 km) trots potenicia upp till 450 kW (612 hk). Den innehåller förändringen AMG Speed ​​MCT 9 och det är i stånd att accelerera från 0 till 100 km / t på 3,5 sekunder.

Intervallet kommer att krönt V12 biturbo att utrusta lyxigare variant Mercedes-Maybach och S 65 AMG, med samma 630 hk av sin föregångare.

Plug-in hybrid Mercedes S Class

Senare blir ny familj av motorer inline sex-cylindriga bensin, M 256. Sammanfattning internt kallas säger att de kommer att gynna åttacylindrig, men med lägre förbrukning.

Ny motorfamilj Mercedes M 256 sexcylindriga

För att uppnå detta, kommer det att finnas en stark elektrifiering, som kommer att inkludera vattenpump och elektrisk luftkonditionering kompressor, men framför allt, ett nätverk som fungerar 48 volt. Med den dörren integrerad startmotor-generator (ISG) öppnas med en hög kapacitet regenererande bromsenergin och nekandena, men också att hjälpa i början av mars och accelerationer. Som isbildning, med 48 volt premiering den elektrisk kompressor att följa med turbon och underlätta en mer omedelbar gasrespons, särskilt vid låga varvtal.

Den mest intensiva elektrifieringen blir PHEV, vilket kommer att öka batteriets kapacitet upp till 13,3 kWh att erbjuda 50 km elektrisk självständighet, med en inbyggd laddare 7,2 kW för att minska laddningstiden.

I Diesel, visar upp sina dieselmotorer för personbilar mest kraftfulla i sin historia, 286 hk och 340 hk i så kallade S 350 och S 400 d d (båda 4Matic), med en förbrukning av 7 procent lägre än den gamla CDI S350.

Du kanske är intresserad:

Automatisk nödbromsning, standard på bilar 2022

Automatisk nödbroms: fem bilar, examination

Mercedes E-klass körning halvautonoma testet

Alla nya Mercedes: 40 nya bilar av 2020