Audi S5 Sportback, från 64,250 euro

Drygt 64.000 euro representerar knappen för att komma paradiset. Det är priset fastställts av Audi för sista S inskrivna i sitt omfattande utbud av produkter nu på den vackra, knäppa och praktiska A5 Sportback kropp. TFSI V6 motor, 333 hk, S-Troinc förändring 7-växlad, fyrhjulsdrift ...

Audi S5 Sportage.

Audi S5 Sportage.

Audi S5 Sportage.

Audi S5 Sportage.

Jag sa direkt till paradiset. Jag medger att när Audi V8 sugmotor bytte tidigare S4 av den nya 3.0 TFSI "blåst" av en volym kompressor, med 333 hk och 44,8 mkg momentet var inte först, alla glädjeämnen, men vi måste erkänna att denna nya motor med två cylindrar mindre än tidigare har en enastående prestanda kan få att spendera mindre. Och fortfarande låter "film". Det är det som räknas i dag; BMW att ta bort V10 i sin framtid genom mindre motorer M5, men överladdade.


efter ratificera sina enorma möjligheter på nuvarande S4 -Den första usarlo-, S5 Cabrio eller ens på A6, men i detta fall med mindre radikala specifikationer -Här med "bara" 290 hk, har nu nått händer S5 Sportback. I prisintervallet Audi S5 Coupé fortfarande behåller V8 med 354 hk, med Tiptronic i sin version automatiskt, men sjunger hela familjen härstammar från S A4 / A5 3.0 TFSI kommer att ha denna under huven förr eller senare . ¿Fördelar? De S5 Sportback tecken 0-100 km / t på 5,4 sekunder med en genomsnittlig förbrukning av 9,7 l / 100 km. Självbegränsande toppfart är 250 km / t.
Inte bara motorn gör A5 Sportback ny medlem i familjen S. Det finns många fler komponenter som är kopplade till denna mycket speciella linje anpassning. Den serveras med förändring S-Tronic dubbelkopplingen 7 hastighet, med motsvarande aluminium kam på hjulet. För underredet, naturligtvis mycket sportiga specifikationer: Broms linje med potential, med S5 anagram registreras i sin tång, tåg hjul och optimerad skytte 224/40 i fälgen 18 inches. Som söker dynamisk perfektion, Du kan komplettera Quattro fyrhjulsdrift med sportdifferential, eller ens lägga en sådan dynamisk styrgrupp.

Utanför och innanför klänningar "krig", men naturligtvis hålla en touch av elegans och diskretion som alltid har varit ledordet i S. Bumpers olika front-end aluminium ytterbackspeglar, 4 ändrör eller en krom galler identifierar utsidan; inuti, skärande sportstolar klädda i Alcantara / läder eller klockor på vit bakgrund. Den börjar säljas direkt till ett pris av 64,250 euro. Nu Audi väntas besluta om att lägga till en R framför S ... Dreaming kostar inte.

Adblock
detector