Lamborghini Aventador J, bryta formar

Vi har bland oss ​​konvertibla version
den mest kraftfulla och radikal modell Lamborghini,
en hel nick till en värld av konkurrens med
nya Aventador J världspremiär på
Geneva Motor Show.

Lamborghini Aventador J

Lamborghini Aventador J

Lamborghini Aventador J

Lamborghini Aventador J

Lamborghini är utan tvekan en av de större aktörerna i Geneva Motor Show, och med rätta. Det har varit cabriolet version fläkt, mest spektakulära modell eftersom det har hänt sLAGTRÄ. Lamborghini Aventador J, behåller samma motor Coupe version a V12 6,5 leverera 700 hk, men med ett antal funktioner som gör detta konvertibla unik.


Dessa förbättringar fokusera på ett inneslutningsvikt, lyckats förklara på skalan samma post som coupe: 1,575 kg. den ökad chassi styvhet Det tar sin tribut, så du måste ta bort off 'ballast' för detta ändamål: utelämnas luftkonditioneringssystem, den navigationssystem och uppenbarligen taket. Det råder ingen tvekan om att en av dess största styrkor, men mer är hans utformning.
belyser den ingen främre fönstret och enorm spoiler på baksidan. Lamborghini har redan varnat för att det kommer att bli nödvändigt att föra lämplig utrustning för att genomföra den Aventador J -i praktiken protectoras- hjälm och skyddsglasögon. Under hela sin hela karosseri, som det har varit sänks och breddas om coupe modellen, finner vi olika områden av kolfiber, stilen av tävlingen.
I själva verket, på baksidan av detta material dominerar, plus ett annat viktigt område gjort metall målad matt svart med funktion avlägsnande av värme. Allt detta kommer att ledas av fyra ändrör beläget i centrala området.
Lamborghini Aventador J är längre Coupe version -4,89 meter- men smalare vid den främre. Hans kropp är målad med en exklusiv färg, en djupröd med krom touch.
Lamborghini Aventador J påminner oss utan tvekan prototypen presenteras av den italienska tillverkaren i samma Geneva Motor Show men året 2005, den konceptet S, överbryggande luckor.

alla funktioner lyx, sportighet och exklusivitet vi träffade utanför Aventador J vi kan hitta i interiör, även om varumärket ännu inte avslöjat något specifikt fotografi av passagerarutrymmet.
Vi vet att mittkonsolen finns inte längre, och i stället fann en panel med startknappen. De enda skärmarna är de precis bakom ratten, där du kan justera inställningarna. Dessutom, kolfiber också vara närvarande i det inre direkt i säten.

Adblock
detector