Honda NSX, nya detaljer i japanska superbil

Honda NSX, nya detaljer i japanska superbil

Den nya Honda NSX blir närmare. I höst kommer att gå i produktion när den japanska super kallade att erövra alla hjärtan.

Honda NSX, den japanska super

Honda NSX, den japanska super

Honda NSX, den japanska super

Honda NSX, den japanska super

Det fanns en tid, inte så avlägsen, där kör en Honda NSX var närmast sak att sitta vid spakarna på en F-1. Det var under 90-talet, men med sekelskiftet en nedgång som skulle kulminera började 2005 med upphörande av produktionen. Honda, beslutade dock i år att återta den magiska. Och du kan inte göra på ett visst datum: sammanfaller Han återvänder till sin inträde i F-1… och kommersiella lanseringen av sin första flygplanet, Honda-Jet. Nästan ingenting.

Det är därför klart i förväg att Honda har för avsikt att återvända till skaka sinnena och vädjan till känslor. Vad har gjort oss se under två långa år sedan tillkännage tillbaka en Honda NS-X och ja, slutligen, kan vi se slutliga versionen under varumärket Acura. ditt bidrag produktion, Ohio (USA) Det kommer att ske under hösten att starta försäljning i slutet av 2015.

Naturligtvis fortsätter Honda utan att ge stor teknisk detalj om sin förväntade avkastningen, men långsamt, åtminstone vet vi mer information. som mäter 4,47 meter lång, 1,94 bred och bara 1,22 hög. Ändå kompakta mått, kommer det så småningom 4,5 centimeter längre och längre, och 13 bredare än den förra Honda NSX 2005.

Honda NSX

Styvhet och lätthet

Om den första Honda NSX var den första produktionen bilen byggd med en monocoque chassi helt i aluminium, den nya generationen lovar också maximal lätthet. Utvecklas på “Space-frame flermaterial” används nu i sin struktur stål, aluminium och, enligt Honda, ‘andra avancerade material’. Sålunda, är kroppen aluminium och komposit, medan golvet, till exempel, är gjord av kol.

Totalt Honda ingenjörer säger att deras nya NSX kommer att ha en lägre tyngdpunkt i sin kategori, Det bör också leda till dynamiska första ordningen. För att uppnå detta, kommer den nya NSX också att aluminium upphängningsarmarna och keramiska bromsar, föreningar genom monoblock bromsok för att förbättra styvheten och beröring, med sex kolv främre och 4 bakom.

Honda NSX

A brutala mekanik

Om man tittar på utformningen av den nya Honda NSX säker på att kommer att överraska även dess många luftinlopp. Och i sin utveckling, har den japanska biltillverkaren haft behov av att öppna nya kanaler för ventilation. Varför? Kanske att veta att hans tarmar är hybrid och har upp till 4 motorer kan underlätta förståelsen. Nu vet vi att montera upp tio värmeväxlare tre radiatorer och två mellankylare installerad i sido luftintag.

Eftersom faktiskt leder Honda hybridteknik till nya japanska superbil. som värmemotor, NSX har en kraftfull V6 bakre mittläget vilket har bekräftats rightsizing, 3,5 liter, att vilja vilja att 75 grader och torrsump. Och, naturligtvis, kommer att ha en twin-turboladdad. Han förknippas med det kommer en ny automatiska dubbla kopplings hastigheter och 9, utvecklad av Honda själv och uteslutande förvaltas av paddlar bakom ratten.

Framför kommer den nya Honda NSX har två elmotorer, och ett hjul i varje par oberoende, med sätt praktiskt vektoravvikelsen. De berättar att även du kan tillämpa negativa vridmoment och minska understyrning i vad de kallar ‘Agile Handling Assist’. En tredje elektrisk motor är då belägen i växellådshuset, i baksidan av den nya NSX, vilket sålunda ger supercar AWD (Super Handling AWD-system “samtal). Elmotorer, samt att underlätta dess eldrift, utrustar också systemet ‘Launch Control’ och alltid ögonblicklig gasrespons. Totalt uppskattas det att erbjuder över 550 hk, även om Honda inte avslöja officiella uppgifter.

Honda NSX

Honda NSX Type R …?

Den nya Honda NSX lovar därför ord dess ingenjörer, maximal smidighet och körbarhet. I den dynamiska delen kommer att ge Systemet Integrated Dynamic systemet, där föraren kan välja mellan lägena Sport, Sport +, Track and Quiet (elektrisk). Således kommer det ändras inte bara svaret på sina motorer och chassier, men även dess ljud.

Det återstår bara att vänta några månader och spara. Det kommer inte vara överdriven, den nya Honda NSX annonseras med en startavgift på $ 150.000. Honda är priset för att drömma igen. Även när vi talar och föreslår en futurible version ‘Type R’, även om det skulle behöva vänta ganska länge.

Adblock
detector