Naarmuja autossa: niin helppo poistaa

Naarmuja autossa: niin helppo poistaa

WD-40 voiteluaine on mahdollisuus poistaa tahrat ja naarmut kehomme hyvin tehokkaasti. Analysoimme tämä ihme tuote monikäyttöinen.Naarmuja autossa: niin helppo poistaa

Ihmeellinen eliksiiri on WD-40. On olemassa muutamia internetin käyttäjille, jotka ovat ylistäneet tätä voiteluainetta ottaa useita, ja yllättävää, käyttötarkoitukset joukossa, joka sisältää poistaa tyypillinen ja epämiellyttävä naarmuja joka usein esitetään meidän auton korin.

Katsomalla tämän videon, se näyttää lähes ihme: vain spray voiteluaine ‘made in’ Yhdysvalloissa ja hankaa kangas, joka on täysin raidallinen tulee uusi fin ennen. toimii yleensä näitä tyypillisiä naarmuja tekee meistä toisessa autossa, jättäen hänet maalaus matkamuisto kehossamme. Mutta on muutakin: käyttäjä puhuu hänen kokemuksensa video ylistäen WD-40 ja yksityiskohtaisesti jopa 46 käyttötarkoituksiin. Yksi heistä, spraymaali puhdistaa kehomme, täydellinen lääketieteen hauska huligaani joka on omistanut itse lähteä ‘merkki’ autossa.

Luotu vuonna 1953 teollisen kemisti USA WD-40 hän syntynyt rasva ja estää korroosiota raketti, Se on sen vaikuttavana aineena haihtuvaa viskoosia öljyä. Sen käyttö tuli suosittu, kun se osti yrityksen San Diego ja alkoi myydä sitä joukoittain.

Lisäksi puhdistus ihmeellisesti naarmuja tai maalitahrat, myös se palvelee puhdas tahrat vasemmalle hyönteisten ne kaatuvat kehoosi, sillä puhdas renkaat, varten voiteluun ja suojaukseen saranat ovet auton tai oikein säilyttää ketjutSe suojaa kiristimet ja antaa elastisuutta kuminauhat. Jos myös katsomaan monikäyttöisyys pidemmälle auto, johtopäätös on selvä: ottaa potin kotona voimme säästää paljon vaivaa …

Saatat myös olla kiinnostunut

– Poista naarmut ajovalot hammastahna

– Citroën esittelee tarra-alusta korjaukset

Adblock
detector