SUV med PSA attacker världen Aircross Citroen C5, Peugeot DS 7 och 3008

SUV med PSA attacker världen Aircross Citroen C5, Peugeot DS 7 och 3008

PSA-gruppen (Peugeot, Citroën och DS och Opel läggs snart) vill vara en global tillverkare. Hans mål startade i Kina och Europa med ett tydligt åtagande: att växa med sin nya SUV.

Peugeot 3008, Citroën DS 7 Cross och C5 Aircross: de tre nya SUV PSA

Peugeot 3008, Citroën DS 7 Cross och C5 Aircross: de tre nya SUV PSA

Peugeot 3008, Citroën DS 7 Cross och C5 Aircross: de tre nya SUV PSA

Peugeot 3008, Citroën DS 7 Cross och C5 Aircross: de tre nya SUV PSA

den Franska gruppen PSA vill bli definitivt en framgångsrik global tillverkare och i hela världen. Och med det tydliga målet har startat i år 2017. Hans produkt stötande Det är fortfarande mycket viktigt i Europa, men också dess strategiska lavin. Om konsortiet redan har stängt köpet av Opel från General Motors (och de hoppas också att stärkas på den tyska marknaden), går din nästa insats genom växa och överväldigande i Kina. Då kommer också North America. Det är nyckeln.

Tänker så och dess huvud, Carlos Tavares, som har sagt i Hall of Shanghai höll dessa dagar att närvaron av varumärket i Kina är nyckeln till att uppnå denna framgång sökt. Tavares anser att PSA inte har gått i rätt riktning i Asien. “Kina är den största marknaden i världen. Vi vill bli en global tillverkare, så vi måste lyckas här. Det är strategiskt och för oss att vara stark i Kina”, har han sagt i en intervju med Autocar.

Efter PSA försäljning i Kina minskade med 16 procent förra året, tror Tavares han är nu i stånd att attackera. För att göra detta, gruppen kommer att lansera en stor SUV i Asien i alla sina varumärken, och med tanke på att i Kina 4 av 10 bilar som säljs är SUV, brottet bör ge betydande resultat. Dessa är nya globala modeller av PSA.

Peugeot 3008Peugeot 3008: årets bil

Av alla nya SUV, bäst känd för oss är Peugeot 3008. Modellen finns redan i Spanien för ett par månader och har redan lyckats registrera bland de 10 bäst säljande SUV-marknaden. Med en distinkt design, en överraskande och mycket originellt interiör som har rönt även stora globala utmärkelser och påskrifter som övervägs och bättre Årets bil 2017, Peugeot 3008 erbjuder hög prestanda med bensinmotorer PURETECH 3-cylindrig 1,2 och 1,6 Diesel BlueHDI. Det är bekväma, rymliga och effektiv. Efter triumferat i Europa nu kommer hans angrepp på världs.

Så är Peugeot 3008: Köpguide

DS 7 CrossDS 7 Cross: Premium SUV

den nästa ser vi i Europa kommer att vara DS 7 Cross, modellen med den mest exklusiva varumärke PSA vill ha nylanserade hela världen. Lyx, design och teknik dominerar många nycklar DS första SUV, som äger rum på samma bas Peugeot 3008. Det kommer att mäta 4,57 meter längd, kommer att vara mycket rymliga och har en stam med upp till 550 liter kapacitet. Med adaptiv fjädring, automatisk 8-hastighetstransmissioner, nya motorer (såsom 1,5 BlueHDi 130 hk) och till och med en innovativ plug-in hybrid variant upp till 300 hk, DS 7 kommer ut på vägarna i januari 2018… men innan han medgav som beställningar och reservationer.

Detta är den nya DS 7 Cross

Aircross Citroen C5Aircross Citroen C5: den revolutionära SUV

Strax efter DS 7 något som redan införts 2018, Europa kommer också se en annan SUV lovar att vara spektakulära: det New Aircross Citroen C5. Men innan debuterar i Kina, där det har officiellt visades på salongen av Shanghai och marknadsföringsplaner för sommaren redan. också på grundval av den nya Peugeot 3008, och med en stor del av sin framgångsrika innehåll, den nya SUV 4,5 meter och stammen av 482 liter, lovar en revolutionerande suspensioner sammansatta av ett progressivt hydrauliska dämpare systemet. Mekaniskt är tänkt att släppas med samma motorer Peugeot 3008, med några nya och snart även lägga till en plug-in hybrid version.

Här är den nya Citroen C5 Aircross

Du kanske också är intresserad av:

Peugeot 3008, Renault och Kia Sportage Kadjar, vad som är bättre?

SUV anländer: Seat “Ateca XL” och Skoda Coupe Kodiaq

De bästa bilar och stadsjeepar som kommer att presenteras i 2017

Adblock
detector